Σίγουρα δεν βγάζω υπεροψία γιατί σίγουρα δεν την νιώθω και δεν την έχω. εγώ άπλα υπάλληλος είμαι και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Printable View
Εγώ αυτό που σκεφτούμε είναι να τους πιάσω μια μέρα να τους πω το εξής
Παιδιά με γνωρίζετε τόσα χρόνια ξέρετε τη δουλεία κάνω είναι δικαίωμα σας να έχετε άπιον τεχνικό γουστάρετε αλλά είναι ντροπή σας που δεν έχετε μπει ποτέ στην διαδικασία να με δοκιμάσετε για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη αν σας κάνω η όχι και επίσης είναι ντροπή σας που μπροστά μου κανονίζετε πράγματα που με κάνουν και με προσβάλουν θα έπρεπε τουλάχιστον να είστε λίγο πιο διακριτικοί
...εγώ πάλι νομίζω πως το έχεις κάνει θέμα χωρίς να είναι...:)
Από τη στιγμή που λες πως αν το έλεγαν σε σένα δεν θα τους έπαιρνες χρήματα, μπορεί να ντρέπονται να στο πουν.
Αν συνέβαινε κάτι άλλο, δεν υπήρχε λόγος να στο λένε κατάμουτρα, θα το έκαναν με τακτ, αν μη τι άλλο..:Ρ
...το κάνεις θέμα μέσα σου, αυτό σου λέω.
Αφού σε προβληματίζει τόσο, θα σου πρότεινα να έκανες μια κουβέντα με τους πιο κολλητους από την παρέα και σε ανάλαφρο τόνο.
Είμαι σίγουρη πως δεν κρύβεται τίποτε περίεργο, γι αυτό και δεν έχουν πρόβλημα να αναθέτουν τη δουλειά στον άλλο μπροστά σου.
Επιδι αυτό έχει γίνει πόλη έντονο τον τελευταίο καιρό είναι κάτι το όπιο με χαλάσει έτσι ώστε δεν μπορώ να χαρώ κάτι δηλαδή η πρώτη φόρα που η κοπέλα μου άκουσε κάποιον από την παρέα να λέει σε κάποιον άσχετο με το επάγγελμα του να του φτιάξει το pc μου κάνει μα καλά μ@λ@κ@ είναι αντί να το πι σε εσένα το είπε στον πλυντήρια τη δουλεία έχει αυτός?
Δεν ήξερα τη να της πω!!!
Και το αποκορύφωμα ???? όταν ένας άσχετος από την παρέα ερωτάει έναν φίλο ρε ξέρεις κανέναν να μου φτιάξει το pc και εκείνος λέει να το παιδί δηλαδή τον πλητηρια!!!!!
Πετάγομαι και του λέω εγώ μπράβο ρε και άμα του χαλάσει του ανθρώπου το πλητιριο δώσου το τηλέφωνο μου!!!!
Και καλά ηρονια αλλά αν έχω τέτοιους φίλους τι να τους κάνω τους εχθρούς???
Εσείς τη θα κάνατε στην θέση μου???
λολ! τα pc χαλάνε συνέχεια τον τελευταίο καιρό?
Αυτό μου έλειπε τώρα να ζητώ βοήθεια καπιου ιδικού και εσείς να με πάρετε στο ψιλό