Τι λάθος κάνω και έχω αυτή την αντιμετώπιση??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Junior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    σε ρώτησα γιατί όταν ανέφερες τους φίλους/ες σας, φάνηκε εσύ κι η κοπέλα σου να υπερέχετε επαγγελματικά σε σχέση με τους υπόλοιπους.
    μήπως βγάζεις στην παρέα μια υποψία υπεροψίας, κάτι που κάνει τους άλλους να σου συμπεριφέρονται ανάλογα με το να σε ματαιώνουν;
    Σίγουρα δεν βγάζω υπεροψία γιατί σίγουρα δεν την νιώθω και δεν την έχω. εγώ άπλα υπάλληλος είμαι και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Junior Member
    Εγώ αυτό που σκεφτούμε είναι να τους πιάσω μια μέρα να τους πω το εξής
    Παιδιά με γνωρίζετε τόσα χρόνια ξέρετε τη δουλεία κάνω είναι δικαίωμα σας να έχετε άπιον τεχνικό γουστάρετε αλλά είναι ντροπή σας που δεν έχετε μπει ποτέ στην διαδικασία να με δοκιμάσετε για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη αν σας κάνω η όχι και επίσης είναι ντροπή σας που μπροστά μου κανονίζετε πράγματα που με κάνουν και με προσβάλουν θα έπρεπε τουλάχιστον να είστε λίγο πιο διακριτικοί

Senior Member
    Quote Originally Posted by apo View Post
    Παιδιά με γνωρίζετε τόσα χρόνια ξέρετε τη δουλεία κάνω είναι δικαίωμα σας να έχετε άπιον τεχνικό γουστάρετε αλλά είναι ντροπή σας που δεν έχετε μπει ποτέ στην διαδικασία να με δοκιμάσετε για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη αν σας κάνω η όχι και επίσης είναι ντροπή σας που μπροστά μου κανονίζετε πράγματα που με κάνουν και με προσβάλουν θα έπρεπε τουλάχιστον να είστε λίγο πιο διακριτικοί
    ελα μωρε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να μιλησεις και ετσι.πιο χαλαρα μεσω πλακας δειξε οτι ενοχλεισαι.στο κατω κατω αν περνας καλα μαζι τους ασε τη δουλεια και βρες αλλους πελατες

...εγώ πάλι νομίζω πως το έχεις κάνει θέμα χωρίς να είναι...:)
    Από τη στιγμή που λες πως αν το έλεγαν σε σένα δεν θα τους έπαιρνες χρήματα, μπορεί να ντρέπονται να στο πουν.
    Αν συνέβαινε κάτι άλλο, δεν υπήρχε λόγος να στο λένε κατάμουτρα, θα το έκαναν με τακτ, αν μη τι άλλο..:Ρ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Για σας θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω μέσα στην παρέα μου.
    (σας καλωσορίζω μιας και είναι το πρώτο μου post)
    Να σας πω από ποιούς αποτελείτε η παρέα μου για να καταλάβετε το πρόβλημα μου.
    (Εγώ είμαι τεχνικός υπολογιστών(ιδιωτικός υπάλληλος) η κοπέλα μου που δουλεύει σε τράπεζα, ένας που έχει μαγαζί με ηλεκτρικές συσκευές η κοπέλα του δουλεύει σε μαγαζί με ρούχα, ένα που είναι εργολάβος ένας που έχει μαγαζί με οικοδομικά υλικά μια κοπέλα που δουλεύει σε ταβέρνα ένας που έχει μαγαζί και φτιάχνει οικιακές συσκευές και η κοπέλα του που είναι ιδιωτικός υπάλληλος).
    9 στα 9 ατομα εργαζομενα??????? Και με δικα τους μαγαζια μερικοι?? ρε μην παραπονιεσαι για τιποτα, εχετε δουλεια!!!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    ελα μωρε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να μιλησεις και ετσι.πιο χαλαρα μεσω πλακας δειξε οτι ενοχλεισαι.στο κατω κατω αν περνας καλα μαζι τους ασε τη δουλεια και βρες αλλους πελατες
    Το θέμα δεν είναι ότι ψάχνω πελάτες, πελάτες έχω αρκετούς κτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου το θέμα είναι αυτή η αντιμετώπιση που έχω για πιο λόγο γίνετε τι λάθος μπορώ να έχω κάνει και αν πρέπει να μιλήσω η να συνεχίσω να ενοχλούμε και να μη το λέω???

Junior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    9 στα 9 ατομα εργαζομενα??????? Και με δικα τους μαγαζια μερικοι?? ρε μην παραπονιεσαι για τιποτα, εχετε δουλεια!!!!!
    Άλο είναι το πρόβλημα μου

Senior Member
    Το θέμα δεν είναι ότι ψάχνω πελάτες, πελάτες έχω αρκετούς κτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου το θέμα είναι αυτή η αντιμετώπιση που έχω για πιο λόγο γίνετε τι λάθος μπορώ να έχω κάνει και αν πρέπει να μιλήσω η να συνεχίσω να ενοχλούμε και να μη το λέω???
    σχημα λογου για να σου δωσω να καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ παρεας και δουλειας.μιλα αν σε ενοχλει τοσο αλλα ρωτα πρωτα το γιατι.μην βιαστεις να κρινεις τη συμπεριφορα τους

Junior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    σχημα λογου για να σου δωσω να καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ παρεας και δουλειας.μιλα αν σε ενοχλει τοσο αλλα ρωτα πρωτα το γιατι.μην βιαστεις να κρινεις τη συμπεριφορα τους

Εννοείτε ότι θα ήθελα να ξέρω το γιατί αλλά σίγουρα ροτόντας τους δεν θα μου απαντήσουν ειλικρινά πως μπορώ να το κάνω??

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...εγώ πάλι νομίζω πως το έχεις κάνει θέμα χωρίς να είναι...:)
    Από τη στιγμή που λες πως αν το έλεγαν σε σένα δεν θα τους έπαιρνες χρήματα, μπορεί να ντρέπονται να στο πουν.
    Αν συνέβαινε κάτι άλλο, δεν υπήρχε λόγος να στο λένε κατάμουτρα, θα το έκαναν με τακτ, αν μη τι άλλο..:Ρ
    Δεν το έχω συζητήσει ποτέ πέραν από εσάς και με την κοπέλα μου άρα δεν έχει γίνει θέμα δεν είναι θέμα ντροπής και χρημάτων

Senior Member
    Δεν το έχω συζητήσει ποτέ πέραν από εσάς και με την κοπέλα μου άρα δεν έχει γίνει θέμα δεν είναι θέμα ντροπής και χρημάτων
    κατά τα άλλα περνάτε καλά γενικά όταν βρίσκεστε σαν παρέα ή υπάρχουν κι άλλα.. που σ' ενοχλούν;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

...το κάνεις θέμα μέσα σου, αυτό σου λέω.
    Αφού σε προβληματίζει τόσο, θα σου πρότεινα να έκανες μια κουβέντα με τους πιο κολλητους από την παρέα και σε ανάλαφρο τόνο.
    Είμαι σίγουρη πως δεν κρύβεται τίποτε περίεργο, γι αυτό και δεν έχουν πρόβλημα να αναθέτουν τη δουλειά στον άλλο μπροστά σου.

Junior Member
    Επιδι αυτό έχει γίνει πόλη έντονο τον τελευταίο καιρό είναι κάτι το όπιο με χαλάσει έτσι ώστε δεν μπορώ να χαρώ κάτι δηλαδή η πρώτη φόρα που η κοπέλα μου άκουσε κάποιον από την παρέα να λέει σε κάποιον άσχετο με το επάγγελμα του να του φτιάξει το pc μου κάνει μα καλά μ@λ@κ@ είναι αντί να το πι σε εσένα το είπε στον πλυντήρια τη δουλεία έχει αυτός?
    Δεν ήξερα τη να της πω!!!
    Και το αποκορύφωμα ???? όταν ένας άσχετος από την παρέα ερωτάει έναν φίλο ρε ξέρεις κανέναν να μου φτιάξει το pc και εκείνος λέει να το παιδί δηλαδή τον πλητηρια!!!!!
    Πετάγομαι και του λέω εγώ μπράβο ρε και άμα του χαλάσει του ανθρώπου το πλητιριο δώσου το τηλέφωνο μου!!!!
    Και καλά ηρονια αλλά αν έχω τέτοιους φίλους τι να τους κάνω τους εχθρούς???
    Εσείς τη θα κάνατε στην θέση μου???

Senior Member
    λολ! τα pc χαλάνε συνέχεια τον τελευταίο καιρό?
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    Αυτό μου έλειπε τώρα να ζητώ βοήθεια καπιου ιδικού και εσείς να με πάρετε στο ψιλό

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast