Originally Posted by
elena60
Kαλησπερα...Τασο75 παιδευομαι παρα πολυ,η κατασταση ειναι μονιμη πλεον απο το πρωι εως το βραδυ,Εκοψα τα χαναχ απο χθες γιατι αν και με ηρεμουσαν,ενιωθα το ιδιο απαισια και ανησυχη συναισθηματικα και δεν νομιζω οτι ειναι λυση.Γενικα ειμαι ατομο που παντα ψαχνω την αρχη του νηματος και οχι την ευκολη λυση και ειμαι διατεθημενη να το ψαξω πολυ,ομως με τρομαζει το να παω σε ενα ψυχιατρο και να μου δωσει παλι φαρμακα η να με κανει χειροτερα.Δεν ξερω ποια ειναι η πιο σωστη μεθοδος,πως να το αντιμετωπισω..??Διαβασα ενα αρθρο οπως μου ειπες και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι εχω διαταραχη πανικου,ομως πιστευω οτι εχει ανακατευτει και καταθλιψη.Οι δικοι μου προσπαθουν να με πεισουν οτι απλα ειναι ενας φοβος ,ομως εγω ξερω καλα την ενταση του και οτι δεν μαφηνει να ησυχασω και αυτο με τρελαινει ακομα πιο πολυ..γιατι σκεφτομαι "μηπως ειναι οντως ιδεα μου που την φυτευω εγω στο μυαλο μου??",απο την αλλη ομως το θολωμενο μυαλο που εχω ολη μερα και οι κακες σκεψεις,η αδιαθεσια για τα παντα,ακομα και να μπω για μπανιο καποιες μερες,η αυπνια και η κουραση που νιωθω ολη μερα μου λενε οτι αυτο το πραγμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ.Δεν το δημιουρησα εγω...ελπιζω να με καταλαβαινει καποιος εστω εδω μεσα!