Originally Posted by
ioannis2
Το να σε απορρίψει κάποιος ακόμα και χωρις να σου δωσει καμία ευκαιρία δεν σημαίνει ότι είναι μαλάκας. Είναι γούστα. Με απέρριψε δεν ταυτιζεται πάντα με το παλιοχαρακτηρας. Το να σε απορρίψει αντί να σε κοροιδεύει με αγάπες μεχρι να του προκυψει κατι καλύτερο ειναι ευθυτητα και ειλικρίνεια. Μαλάκας είναι αυτος που τα φτιαχνει με καποια χωρις να ειναι βεβαιος γι αυτη για να περνάει τον καιρο του και στο τελος την παρατα επειδη του γυαλισε μια άλλη, αυτος που την απατά πίσω απ τη ραχη της πουλώντας της κατα τα λοιπα αγαπες, αυτος που επιζητα παράλληλες σχέσεις. Η αυτοβελτίωση δεν ειναι προσαρμογη στα γουστα του άλλου. Αμα θελουμε να αποκτησουμε κατι με βαση τα δικα μας γουστα μπορει να χρειαζομαστε αυτοβελτίωση. Και η ψυχολογία, όπως και τα γυμναστήρια, οι αισθητικοί κλπ ακόμα και τα φορουμ βοήθειας είναι μέθοδος αυτοβελτίωσης με την ευρεια εννοια του όρου. Η αυτοβελτίωση αυτή είναι αποτέλεσμα αυτογνωσίας. Αυτογνωσία στο τι ειμαι, τι θέλω και τι καλύτερο θα μπορούσα να κανα για μενα για να διεκδικησω αυτο που θέλω.
Με βαση τη δικη σου αποψη, τοτε γιατι τρέχετε σε αισθητικούς και γυμναστηρια και κανετε όλες αυτες τις περιποιησεις προσωπου και ντύνεστε στην τριχα κι όλα αυτα με τις ωρες για να βγειτε εξω και δε βγαινετε απλά όπως είστε στην κουζίνα? Κι αμα βρε Μαρία κάποιος σ΄αρεσει, μεταξύ άλλων που κανεις, δεν περιποιείσαι τον εαυτο σου για να του αρέσεις?
Καλόπιστη, δε μίλησα ούτε για Μπάρμπι ούτε για Ρουβάδες (άσε που έχει χάσει την πρώτη θέση από τον Κασιδιάρη).
Άλια, δεν μίλησα ουτε για κοσμοπόλιταν ούτε για τζαμαρίες που ευκολα ραγίζουν, άλλωστε σιχαίνομαι να ανοιγω τετοια περιοδικά.
Πριν λίγο καιρό βγηκα για καφε με μια κοπέλα, καλός χαρακτηρας αλλά δε μου εβγαζε καθολου χημεία, μόνο φιλία. Στο τελος της το είπα, μόνο φιλικά μπορω να σε δω και το αφησα το θεμα μεχρι εκεί. Φευγοντας από εκει σχεδόν εκλαιγα που μου συνεβηκε αυτο με την κοπέλα, εννοιωθα όμως πως σε βαθος χρονου αν συνεχιζα μαζι της θα την κοροίδευα. Φέρθηκα σαν μαλάκας?