Δεν εμφανίστηκε καν!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Junior Member
    σε καταλαβαίνω, η απόρριψη είναι δυσάρεστη...απλός δεν έχει νόημα να στεναχωριέσαι. Να είχε ξεκινήσει μια σχέση και στην πορεία γινόταν κάτι άσχημα θα ήταν λογικό να στεναχωρηθείς...σε αυτήν όμως την περίπτωση δεν ξεκίνησε τίποτα. όσο ρηxή ήταν η δικια του συμπεριφορά τόσο συναισθηματικα αδιάφορη θα έπρεπε να σε είχε αφήσει. Κρατα τα συναισθήματα σου δυσάρεστα και ευχάριστα για ανθρώπους και καταστασεις που αξιζουν .

Senior Member
    συμφωνω απολυτα με τον γιαννη φανταζεσαι να χε ξεκινησει σχεση μαζι σου ετσι απλα χωρις να τον ενθουσιαζεις και συ να κολλουσες θα ηταν χειροτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο τύπος δεν πάτησε ούτε σου απαντούσε τα κινητά για τον απλούστατο λόγο ότι δε σε γούσταρε. Για τους δικούς του λόγους σε απέρριψε. Αν σε γουσταρε θα ηταν εκει αυτός μια ωρα πριν. Τελείωσε!! Μην το ψάχνεις, απλά πας παρακάτω. Κι ο τύπος που σχολίαζε τα αρνητικά σου, το έκανε αυτο για να φανει οτι τον απορρίπτεις εσυ. Σου έκανε ακριβώς το ίδιο με τον άλλο αλλά με διαφορετικό τρόπο, δλδ και στη μια και στην άλλη περίπτωση απόρριψη. Την απάντηση να ψάξεις να την βρεις στον εαυτο σου, όχι σ' αυτούς, μιλώ φιλικά. Ο αντρας, το πρωτο που κοιταζει σε μια γυναικα (κι αυτο ειτε μας αρεσει ειτε όχι ειναι η πραγματικοτητα και οποιος σου πει δεν το πιστευει ειναι ψευτης) ειναι η εξωτερική εμφανιση και το ποσο περιποιημενη είναι η γυναικα. Αμεσως μετα παει στο χαρακτηρα, να ειναι καλός χαρακτηρας, χαρούμενος και να έχει στο ύφος και στο αίσθημα θηλυκότητα. Και μετα θα δει τα υπόλοιπα, δουλεια και τετοια. Ψαξε βρες που υστερεις σε αυτα και φρόντισε τον εαυτο σου στο μάξιμουμ που μπορείς. Τοτε θα εχεις προτασεις, δε θα παρακαλας.
    Σώπα ρε Γιάννη, που με το που δεν θα μας γουστάρει κάποιος θα πρέπει να πάμε για ρεκτιφιέ! Άλλο τι θ' ακούσουμε! Είναι δυνατόν να μας γουστάρουν όλοι και να τους γουστάρουμε όλους? Με αυτή τη λογική, θα πρέπει ο καθένας να προσαρμόζεται στα γούστα αυτού που έχει απέναντι του ανά πάσα στιγμή, για να μην φάει απόρριψη.
    Καλή η αυτογνωσία και η αυτοκριτική, αλλά σιγά μην αυτομαστιγωνόμαστε κάθε φορά που θα βρεθεί στο δρόμο μας κάποιος μαλάκας!

Senior Member
    η περίπτωση να χεστηκε πάνω του γτ έχει άλλη κ δεν ήθελε να τα μπερδέψει παίζει;πες μας να βγάλω κανένα σενάριο :)πως έγινε το κονε

Senior Member
    συμφωνω απολυτα με ολους τους προλαλησαντες, εκτος απο τον ιωαννη, διοτι περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε οι ελληνες ή αλλιως, beauty lies in the eyes of the beholder, οπως λενε κ οι αγγλοι.. δεν ειναι δυνατον ολες να ειμαστε μπαρμπι, ουτε φυσικα ολοι να ειναι ρουβαδες.. το να κρινει κανεις τον αλλον τοσο επιφανειακα απλα δηλωνει ελλειψη εμπειριων, ωριμοτητας κ βαθους..

ολα τα ενδεχομενα παιζουν με αυτον: να εχει αλλη κ να χεστηκε πανω του, να ηθελε απλα να δει αν περναει η μπογια του, να ειναι μαμακιας κ η μαμακα του να τον κρατησε σπιτι για να κανει τις δουλειες της, να εχει πληγωθει απο πρωην κ να προσπαθει να παρει εκδικηση στηνοντας αλλες κοπελες, κλπ,κλπ... οπως κ να'χει, το θεμα ειναι οτι εσενα ολα αυτα απλα δεν σε αφορουν.. αφορουν εκεινον κ μονο.. εσυ εισαι μια ξεκαθαρη κ ακομπλεξαριστη κοπελα που δεν μασαει να συναντησει κανεναν, εχεις αυτοπεποιθηση κ μην αφηνεις κανεναν κομπλεξικο καφρο να στην καταρρακωσει.. keep walking κ να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου!!

Banned
    Κοιταξε εφοσον δεν ηταν τυφλο το ραντεβου και εφοσον δεν εμφανιστηκε διχως να δωσει σημειο ζωης παει να πει οτι καπου σκαλωσε, απο εκει και περα τι να ριχνεις ευθυνες επανω σου και να κατηγορεις τον εαυτο σου για κατι που φταιει ο αλλος ειναι ανουσιο. Η ζωη δε τελιωσε εδω αλλα ουτε και σε εφτασε στο πατο επειδη ο αλλος δεν ειχε το θαρρος να σου πει εστω μια δικαιολογια που εμεινε αφαντος . Απο εκει και περα μια διαγραφη και συνεχιζεις παρακατω , μην αναλωνεσαι για κατι που δεν αξιζει.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Σώπα ρε Γιάννη, που με το που δεν θα μας γουστάρει κάποιος θα πρέπει να πάμε για ρεκτιφιέ! Άλλο τι θ' ακούσουμε! Είναι δυνατόν να μας γουστάρουν όλοι και να τους γουστάρουμε όλους? Με αυτή τη λογική, θα πρέπει ο καθένας να προσαρμόζεται στα γούστα αυτού που έχει απέναντι του ανά πάσα στιγμή, για να μην φάει απόρριψη.
    Καλή η αυτογνωσία και η αυτοκριτική, αλλά σιγά μην αυτομαστιγωνόμαστε κάθε φορά που θα βρεθεί στο δρόμο μας κάποιος μαλάκας!
    Το να σε απορρίψει κάποιος ακόμα και χωρις να σου δωσει καμία ευκαιρία δεν σημαίνει ότι είναι μαλάκας. Είναι γούστα. Με απέρριψε δεν ταυτιζεται πάντα με το παλιοχαρακτηρας. Το να σε απορρίψει αντί να σε κοροιδεύει με αγάπες μεχρι να του προκυψει κατι καλύτερο ειναι ευθυτητα και ειλικρίνεια. Μαλάκας είναι αυτος που τα φτιαχνει με καποια χωρις να ειναι βεβαιος γι αυτη για να περνάει τον καιρο του και στο τελος την παρατα επειδη του γυαλισε μια άλλη, αυτος που την απατά πίσω απ τη ραχη της πουλώντας της κατα τα λοιπα αγαπες, αυτος που επιζητα παράλληλες σχέσεις. Η αυτοβελτίωση δεν ειναι προσαρμογη στα γουστα του άλλου. Αμα θελουμε να αποκτησουμε κατι με βαση τα δικα μας γουστα μπορει να χρειαζομαστε αυτοβελτίωση. Και η ψυχολογία, όπως και τα γυμναστήρια, οι αισθητικοί κλπ ακόμα και τα φορουμ βοήθειας είναι μέθοδος αυτοβελτίωσης με την ευρεια εννοια του όρου. Η αυτοβελτίωση αυτή είναι αποτέλεσμα αυτογνωσίας. Αυτογνωσία στο τι ειμαι, τι θέλω και τι καλύτερο θα μπορούσα να κανα για μενα για να διεκδικησω αυτο που θέλω.
    Με βαση τη δικη σου αποψη, τοτε γιατι τρέχετε σε αισθητικούς και γυμναστηρια και κανετε όλες αυτες τις περιποιησεις προσωπου και ντύνεστε στην τριχα κι όλα αυτα με τις ωρες για να βγειτε εξω και δε βγαινετε απλά όπως είστε στην κουζίνα? Κι αμα βρε Μαρία κάποιος σ΄αρεσει, μεταξύ άλλων που κανεις, δεν περιποιείσαι τον εαυτο σου για να του αρέσεις?

Καλόπιστη, δε μίλησα ούτε για Μπάρμπι ούτε για Ρουβάδες (άσε που έχει χάσει την πρώτη θέση από τον Κασιδιάρη).
    Άλια, δεν μίλησα ουτε για κοσμοπόλιταν ούτε για τζαμαρίες που ευκολα ραγίζουν, άλλωστε σιχαίνομαι να ανοιγω τετοια περιοδικά.

Πριν λίγο καιρό βγηκα για καφε με μια κοπέλα, καλός χαρακτηρας αλλά δε μου εβγαζε καθολου χημεία, μόνο φιλία. Στο τελος της το είπα, μόνο φιλικά μπορω να σε δω και το αφησα το θεμα μεχρι εκεί. Φευγοντας από εκει σχεδόν εκλαιγα που μου συνεβηκε αυτο με την κοπέλα, εννοιωθα όμως πως σε βαθος χρονου αν συνεχιζα μαζι της θα την κοροίδευα. Φέρθηκα σαν μαλάκας?
    Last edited by ioannis2; 04-07-2012 at 08:22.
    γιάννης

Senior Member
    Το να περιποιούμαι Ιωάννη και να φροντίζω τον εαυτό μου, εξωτερικά και εσωτερικά, είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πρώτα εγώ καλά. Όμως, η αξία μου, σαν εμφάνιση ή σαν χαρακτήρας δεν καθορίζεται από τον οποιοδήποτε άντρα, ακόμη και αν είναι ο σύντροφός μου, πόσο μάλλον αν είναι οποιοσδήποτε άλλος τυχαίος. Ίσως γιατί έχω πάψει εδώ και καιρό να ψάχνω να επιβεβαιωθώ μέσα από τις σχέσεις μου ή τις "κατακτήσεις" μου. Παλιότερα ίσως.
    Και σίγουρα, δεν θα ψάξω σε μένα το λάθος επειδή κάποιος ήταν τόσο μαλάκας ώστε αφού μου κλείσει ραντεβού να με στήσει και να μην ειδοποιήσει. Αυτόν εννοώ μαλάκα και όχι αυτόν που δεν με γουστάρει.
    Κατά τ' άλλα, θα άρχιζα να προβληματίζομαι αν αυτό μου συνέβαινε συνέχεια και όχι μια φορά.

Senior Member
    Το να σε απορρίψει κάποιος ακόμα και χωρις να σου δωσει καμία ευκαιρία δεν σημαίνει ότι είναι μαλάκας. Είναι γούστα. Με απέρριψε δεν ταυτιζεται πάντα με το παλιοχαρακτηρας. Το να σε απορρίψει αντί να σε κοροιδεύει με αγάπες μεχρι να του προκυψει κατι καλύτερο ειναι ευθυτητα και ειλικρίνεια. Μαλάκας είναι αυτος που τα φτιαχνει με καποια χωρις να ειναι βεβαιος γι αυτη για να περνάει τον καιρο του και στο τελος την παρατα επειδη του γυαλισε μια άλλη, αυτος που την απατά πίσω απ τη ραχη της πουλώντας της κατα τα λοιπα αγαπες, αυτος που επιζητα παράλληλες σχέσεις. Η αυτοβελτίωση δεν ειναι προσαρμογη στα γουστα του άλλου. Αμα θελουμε να αποκτησουμε κατι με βαση τα δικα μας γουστα μπορει να χρειαζομαστε αυτοβελτίωση. Και η ψυχολογία, όπως και τα γυμναστήρια, οι αισθητικοί κλπ ακόμα και τα φορουμ βοήθειας είναι μέθοδος αυτοβελτίωσης με την ευρεια εννοια του όρου. Η αυτοβελτίωση αυτή είναι αποτέλεσμα αυτογνωσίας. Αυτογνωσία στο τι ειμαι, τι θέλω και τι καλύτερο θα μπορούσα να κανα για μενα για να διεκδικησω αυτο που θέλω.
    Με βαση τη δικη σου αποψη, τοτε γιατι τρέχετε σε αισθητικούς και γυμναστηρια και κανετε όλες αυτες τις περιποιησεις προσωπου και ντύνεστε στην τριχα κι όλα αυτα με τις ωρες για να βγειτε εξω και δε βγαινετε απλά όπως είστε στην κουζίνα? Κι αμα βρε Μαρία κάποιος σ΄αρεσει, μεταξύ άλλων που κανεις, δεν περιποιείσαι τον εαυτο σου για να του αρέσεις?

Καλόπιστη, δε μίλησα ούτε για Μπάρμπι ούτε για Ρουβάδες (άσε που έχει χάσει την πρώτη θέση από τον Κασιδιάρη).
    Άλια, δεν μίλησα ουτε για κοσμοπόλιταν ούτε για τζαμαρίες που ευκολα ραγίζουν, άλλωστε σιχαίνομαι να ανοιγω τετοια περιοδικά.

Πριν λίγο καιρό βγηκα για καφε με μια κοπέλα, καλός χαρακτηρας αλλά δε μου εβγαζε καθολου χημεία, μόνο φιλία. Στο τελος της το είπα, μόνο φιλικά μπορω να σε δω και το αφησα το θεμα μεχρι εκεί. Φευγοντας από εκει σχεδόν εκλαιγα που μου συνεβηκε αυτο με την κοπέλα, εννοιωθα όμως πως σε βαθος χρονου αν συνεχιζα μαζι της θα την κοροίδευα. Φέρθηκα σαν μαλάκας?
    Εχεις μπερδεψει καποια πραγματα Γιαννη... ο τυπος εκλεισε ραντεβου στην κοπελα και δεν εμφανιστηκε ποτε! Αυτο ειναι δειγμα τρομερης ανωριμοτητας κι ευτυχως τουλαχιστον που φανηκε απ'την αρχη ωστε να μην μπλεξει η κοπελα μ'εναν τετοιο ρηχο ανθρωπο! Αν δεν την ηθελε, πολυ απλα να μην εκλεινε ραντεβου!

Η αυτοβελτιωση πρεπει να περναει μεσα απ'το δικο μας πρισμα και οχι μεσα απ'των αλλων και των προτυπων που προωθουνται σε μια κοινωνια ακρατης αποθεωσης μιας βιομηχανοποιημενης εικονας.
    Προσωπικα, γυμναστηριο παω για την ευεξια που μου χαριζει. Αισθητικους και μοδουλες ειναι πραγματα που δε θα ελεγα οτι τα κυνηγαω ιδιαιτερα γιατι δε με εκφραζουν εμενα σαν ατομο. Αλλωστε, το τι εννουμε "περιποιηση" ειναι και κατι σχετικο.
    Εχει τυχει να διαβασω ορισμενες τοποθετησεις σου πανω στις ερωτικες σχεσεις και θα ελεγα οτι βρισκομαστε σε αλλες οχθες... στο ειχα πει και στο παρελθον απ'οσο θυμαμαι.
    Οπως και να 'χει, καθενας εχει την αποψη του αλλα το να μιλας πολλες φορες με στυλ εκπροσωπου ολου του αντρικου φυλου ειναι καπως αυθαιρετο και μου κανει αρκετα cosmopolitan του τυπου: τι σκεφτονται οι ανδρες για το ταδε ή οι γυναικες αντιστοιχα, πως θελουν οι ανδρες τις γυναικες ή οι γυναικες αντιστοιχα, τι ειναι αρρενωποτητα ή θηλυκοτητα αντιστοιχα κλπ ανελεητα τσουβαλιασματα και κουστουμαρισματα εκμηδενιζοντας ετσι την ατομικη σκεψη, βουληση και χαρακτηριστικα γνωρισματα που διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο ανεξαρτητως φυλου!

@ Αυτο με τον Κασιδιαρη ομολογω οτι μ'εκανε και γελασα με την ψυχη μου! Δεν νομιζω οτι αυτο το αγριωπο και καλα στυλακι περναει πια, τουλαχιστον οχι σε μενα και στις κοπελες που συναναστρεφομαι!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Την περίπτωση να έπαθε τίποτα το παλλικάρι, να τον απήγαγαν εξωγήινοι πχ, κανείς δεν την σκέφτηκε;
    Δεν βλέπω φαντασία στο νήμα...
    Μανούλα μου επειδή αυτό το "πάω για τσιγάρα κι έρχομαι" το΄χω δεί, η τιμή στους τιμώντας.
    Σιχτιρίζεις, διορθώνεις το μακιγιάζ και πας για αλλού.

Διαφοροποιω στο ότι ο τυπος ήταν μαλάκας αφού την έστεισε. Όφειλε να της το έλεγε στα ίσια ότι δεν ενδιαφέρετε και να τελειωνει εκεί και όχι να την στησει και να της δημιουργησει ελπίδες.
    Το τι πιστευω και τι θελω στη ζωη μου ίσως στην πραγματικότητα να μη διαφερει ιδιαίτερα από τα δικά σας. Ο χωρος δεν παρεχει ευχερεια για face to face προφορική επικοινωνία. Έτσι από κοντά μπορεί να είμαι λιγότερο "μαλάκας" από ότι βγαζει ο γραπτος μου λόγος (συγνώμη που ειμαι καπως χαλια σημερα και δεν έχω όρεξη για συζητησεις).
    γιάννης

Senior Member
    Διαφοροποιω στο ότι ο τυπος ήταν μαλάκας αφού την έστεισε. Όφειλε να της το έλεγε στα ίσια ότι δεν ενδιαφέρετε και να τελειωνει εκεί και όχι να την στησει και να της δημιουργησει ελπίδες.
    Το τι πιστευω και τι θελω στη ζωη μου ίσως στην πραγματικότητα να μη διαφερει ιδιαίτερα από τα δικά σας. Ο χωρος δεν παρεχει ευχερεια για face to face προφορική επικοινωνία. Έτσι από κοντά μπορεί να είμαι λιγότερο "μαλάκας" από ότι βγαζει ο γραπτος μου λόγος (συγνώμη που ειμαι καπως χαλια σημερα και δεν έχω όρεξη για συζητησεις).
    Ας τα γιατι face to face το πιο πιθανο ειναι να εχεις προβλημα με την "περιποιηση" προσωπου lol
    Ελα ενταξει κι εσυ... δεν ειπε κανεις οτι φαινεσαι μαλακας απ'τον γραπτο σου λογο, απλως δεν ταιριαζουμε στις αντιληψεις και αυτες δε θ'αλλαξουν με τον προφορικο λογο! That's all...
    Σου ευχομαι παντως ν'αλλαξει η διαθεση σου προς το καλυτερο κατα τη διαρκεια της μερας :)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

...μη κάθεσαι και σκας κοριτσάκι μου...:)
    Μπορεί να έχει πολλές εξηγήσεις το θέμα, μια από αυτές να ήταν ήδη σε σχέση και να βρήκε η φίλη του τίποτα μνμ και κλήσεις και να έγινε χαμός.
    Δε δικαιολογείται να σε έπρηζε μια εβδομάδα και μετά να εξαφανίστηκε αν δεν του άρεσες καθόλου.
    Βρισκόμαστε στην καλύτερη εποχή του χρόνου. Βγες, διασκέδασε πέρνα καλά και σίγουρα ένας καλοκαιρινός έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.......

Page 2 of 2 FirstFirst 12