Originally Posted by
giorgos panou
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΚΗ
Συμφωνω οτι εχουμε διαφορες στις σχεσεις μας! μα πως? να ειναι ολα ιδια? κι αυτα που εχουμε ειναι παρα πολλα!
Αν καταλαβα καλα δεν εισαι ακομα απολυτα σιγουρος για το τι θα κανεις αν γυρισει , αν αλλαξει κι κανει τα παντα για να ταξανα φτιαξετε? Νομιζω οτι αμα συμπεριφερθει οπωε πρεπει, αμα μετανιοσει κι παραδεχτει τα σφαλματα της κι αμα αλλαξει τροπο ζωης απεναντι σου νομιζω πως με δυσκολια βεβαια κι οχι αμεσα αλλα θα της ξανα δωσεις ευκερια! το συμπερενω γτ. δεν εισαι απολυτος απεναντι της, οταν λες "οτι θες αποδειξεις " συμαινει πως εχει καποια ελπιδα.
Αποψη μου ειναι πως καλα θα εκανες να το ξανα σκεφτεις αμα εκανε ολα αυτα, βεβαια πολυ δυσκολα θα τα κανε ολα αυτα που λεω - συμφωνα παντα με τα οσα εχεις γραψει για αυτην ετσι- γτ. διαβαζοντας ολα αυτα δεν νομιζω να εχει κατι μεσα της , να νιωθει εστο λιγο ερωτευμενη , βεβαια ακομα δεν εχοθν κλεισει 2 μηνες - εχω ακουσει οτι στους 2 μηνες περιπου ξεκαθαριζουν τελειως τα πραματα δλδη η ξανα γυρναει η τερμα!
Οταν λες εμπιστοσυνη τι ενοεις? κι τελος ,γνωμη μου ειναι οτι ο χρονος θα τα ξεκαθαρησει ολα.
Σχετικα με την δικια μου περιπτωση τα πραματα μερα με την μερα ειναι κι πιο ασχημα, δλδη προχθες μιλωντας στο τσατ πηγα να της πω με ομορφο τροπο καποια πραματα, πως ειχα χασει για ενα μικρο διαστημα τον ερωταμου, για λιγο κι μαλιστα μο εφυγε , αλλα δεν προλαβα να παρω ανασα κι αρχησε να με βριζει παρα πολυ χοντρα!! κουβεντες που δεν γραφοντε!! οτι ¨"επρεπε να μου εκοβε τα αρ,,, το βραδυ στον υπνο μου!" κι αλλες βρισιες ! σαν ηρεμισε , μετα απο μια μερα της ζητησα να εχουμε επαφη μονο μεσω ιντερνετ κι πολυ τυπικη, ισα ισα να ξερουμε αν ζει ο ενας η ο αλλος, δεχτηκε! βεβαια ειναι κατι που μου το ζηταγε αυτη εδω κι 10 μερες συνεχεια. Εχουμε δλδη καποια επαφη, αλλα μου εχει ξεκαθαρησει κι ξεκοψει καθε ελπιδα , μου ειπε οτι δεν νιωθει τυποτα πλεον για μενα! πως ειναι ολο σε βολτες κι οτι φλερταρει!
Εμενα φυσικα με πονεσαν ολα αυτα! γτ. ακομα την αγαπαω! μπορει πλεον να μην ελπιζω αλλα δεν μπορω ετσι , μαχαιρατα να την ξεχασω!
Τελος σχετικα με την επικοινωνια που αφησαμε ανοιχτη ,για εμενα ειναι ενας καλος κι δοκιμασμενος τροπος να σβησει μεσα μου οτι υπαρχει! γτ. αμα μαθω οτι παει με αλλον εκτος απο την πικρα θα νιωσω κι ανακουφησει ,θα φυγουν οποιες τυψεις κι θα κανω κι εγω το ιδιο!
Εσυ φιλε μου , η οποιος αλλος- πιστευεις οτι θελοντας να εχουμε επικοινωνια αφηνει παραθυρο ανοιχτο?