Results 16 to 24 of 24
Thread: Χώρισα... αλλά... (?)
-
03-08-2012, 07:33 #16
Φίλε Γιώργο, όντως η περίπτωσή σου έχει αρκετές ομοιότητες με τη δική μου, εντοπίζω όμως και σημαντικές διαφορές. Προσωπικά πιστεύω πως είναι λάθος το να κρατάς οποιαδήποτε επικοινωνία-επαφή, από τη στιγμή που χωρίζεις με μία γυναίκα, είτε ο χωρισμός φαίνεται να είναι προσωρινός, είτε οριστικός. Μόνο έτσι πιστεύω, μπορούν και οι 2 να δουν το θέμα ρεαλιστικά και να ανακαλύψει ο καθένας τι ακριβώς ζητάει από τον άλλο, ΑΝ τελικά ζητάει κάτι. Η (πρώην πλέον) κοπέλα μου, μου ζήτησε 2 φορές σε διάστημα 10 περίπου ημερών να χωρίσουμε, κάτι το οποίο είχε συμβεί και στο παρελθόν αρκετές φορές και την είχα αποτρέψει. Τελικά όμως διαπίστωσα πως για εμένα προσωπικά δεν έχει καμία απολύτως αξία το να μένει μια γυναίκα δίπλα μου επειδή απλά δεν την αφήνω να φύγει. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να της αφήσω ορθάνοιχτες τις πόρτες αυτή τη φορά. Έχουν περάσει σχεδόν 20 ημέρες από την ημέρα που χωρίσαμε και ανάμεσά μας δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επικοινωνία. Από την πλευρά μου δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάποια κίνηση (να της τηλεφωνήσω πχ) κι αυτό όχι λόγω εγωισμού, αλλά επειδή πλέον έχει κλονιστεί σε μεγάλο βαθμό η εμπιστοσύνη μου απέναντι στο πρόσωπό της. Αυτός που χρειάζεται αποδείξεις αυτή τη φορά είμαι εγώ. Αν τελικά δεν γυρίσει, κανένα πρόβλημα... δεν νιώθω, ούτε θα νιώσω πως την έχασα, γιατί θα αποδειχθεί πως ουσιαστικά είχε φύγει εδώ κι αρκετό καιρό από τη σχέση κι απλά δυσκολευόμουν να το αποδεχθώ, επειδή είχα βαθιά κι έντονα συναισθήματα για αυτήν. Να σου πω και κάτι τελευταίο Γιώργο.. πλέον δεν την αγαπώ.. ακόμη και να γυρίσει, μου είναι πλέον πολύ δύσκολο να την δεχτώ πίσω, ακόμη κι αν μου ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη της, ακόμη κι αν μου υποσχεθεί πως θα φροντίσει να μην τα επαναλάβει... ένα από τα βασικότερα στοιχεία πάνω στα οποία χτίζεται μια υγιής σχέση έχει πλέον καταρρεύσει... "εμπιστοσύνη". Με λίγα λόγια, αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι πως από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να αποχωρίσει από τη σχέση σας, άφησέ την ελεύθερη να το κάνει... ότι και να κάνεις, ότι και να της πεις, δεν θα την κερδίσεις εξολοκλήρου πίσω αν δεν το θέλει βαθιά μέσα της η ίδια. Το θέμα φίλε μου δεν είναι να επιστρέψει για να σου .. "κάνει τη χάρη", αλλά να επιστρέψει επειδή θα το θέλει η ίδια. Πίστεψέ με, μόνο τότε έχει αξία. Αντιλαμβάνομαι πως δεν σου είναι εύκολο να το κάνεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι μπορείς. Προσωπικά, παρόλο που είμαι αρκετά ευαίσθητος και συναισθηματικός άνθρωπος, μπορώ να γίνω ακριβώς το αντίθετο όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Μπορώ να επιβάλλω στον εαυτό μου ακόμη και το να μην πέσω ψυχολογικά. Ανακάλυψε κι εσύ τις δυνατότητές σου αλλά και την κρυμμένη δύναμη που βρίσκεται μέσα σου και σύντομα θα διαπιστώσεις πως μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχει στην ψυχολογία σου μια τέτοια αλλαγή συμπεριφοράς.
- 03-08-2012, 07:42 #17
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ των γυρισμών και άιντε πάλι από την αρχή... Δέν ξέρω τι είδους σχέση έχετε αλλα πολύ σπάνια να κρατήσει μία σχέση μετά από πισωγυρίσματα.
03-08-2012, 09:06 #18
03-08-2012, 12:09 #19
03-08-2012, 12:15 #20
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΚΗ
Συμφωνω οτι εχουμε διαφορες στις σχεσεις μας! μα πως? να ειναι ολα ιδια? κι αυτα που εχουμε ειναι παρα πολλα!
Αν καταλαβα καλα δεν εισαι ακομα απολυτα σιγουρος για το τι θα κανεις αν γυρισει , αν αλλαξει κι κανει τα παντα για να ταξανα φτιαξετε? Νομιζω οτι αμα συμπεριφερθει οπωε πρεπει, αμα μετανιοσει κι παραδεχτει τα σφαλματα της κι αμα αλλαξει τροπο ζωης απεναντι σου νομιζω πως με δυσκολια βεβαια κι οχι αμεσα αλλα θα της ξανα δωσεις ευκερια! το συμπερενω γτ. δεν εισαι απολυτος απεναντι της, οταν λες "οτι θες αποδειξεις " συμαινει πως εχει καποια ελπιδα.
Αποψη μου ειναι πως καλα θα εκανες να το ξανα σκεφτεις αμα εκανε ολα αυτα, βεβαια πολυ δυσκολα θα τα κανε ολα αυτα που λεω - συμφωνα παντα με τα οσα εχεις γραψει για αυτην ετσι- γτ. διαβαζοντας ολα αυτα δεν νομιζω να εχει κατι μεσα της , να νιωθει εστο λιγο ερωτευμενη , βεβαια ακομα δεν εχοθν κλεισει 2 μηνες - εχω ακουσει οτι στους 2 μηνες περιπου ξεκαθαριζουν τελειως τα πραματα δλδη η ξανα γυρναει η τερμα!
Οταν λες εμπιστοσυνη τι ενοεις? κι τελος ,γνωμη μου ειναι οτι ο χρονος θα τα ξεκαθαρησει ολα.
Σχετικα με την δικια μου περιπτωση τα πραματα μερα με την μερα ειναι κι πιο ασχημα, δλδη προχθες μιλωντας στο τσατ πηγα να της πω με ομορφο τροπο καποια πραματα, πως ειχα χασει για ενα μικρο διαστημα τον ερωταμου, για λιγο κι μαλιστα μο εφυγε , αλλα δεν προλαβα να παρω ανασα κι αρχησε να με βριζει παρα πολυ χοντρα!! κουβεντες που δεν γραφοντε!! οτι ¨"επρεπε να μου εκοβε τα αρ,,, το βραδυ στον υπνο μου!" κι αλλες βρισιες ! σαν ηρεμισε , μετα απο μια μερα της ζητησα να εχουμε επαφη μονο μεσω ιντερνετ κι πολυ τυπικη, ισα ισα να ξερουμε αν ζει ο ενας η ο αλλος, δεχτηκε! βεβαια ειναι κατι που μου το ζηταγε αυτη εδω κι 10 μερες συνεχεια. Εχουμε δλδη καποια επαφη, αλλα μου εχει ξεκαθαρησει κι ξεκοψει καθε ελπιδα , μου ειπε οτι δεν νιωθει τυποτα πλεον για μενα! πως ειναι ολο σε βολτες κι οτι φλερταρει!
Εμενα φυσικα με πονεσαν ολα αυτα! γτ. ακομα την αγαπαω! μπορει πλεον να μην ελπιζω αλλα δεν μπορω ετσι , μαχαιρατα να την ξεχασω!
Τελος σχετικα με την επικοινωνια που αφησαμε ανοιχτη ,για εμενα ειναι ενας καλος κι δοκιμασμενος τροπος να σβησει μεσα μου οτι υπαρχει! γτ. αμα μαθω οτι παει με αλλον εκτος απο την πικρα θα νιωσω κι ανακουφησει ,θα φυγουν οποιες τυψεις κι θα κανω κι εγω το ιδιο!
Εσυ φιλε μου , η οποιος αλλος- πιστευεις οτι θελοντας να εχουμε επικοινωνια αφηνει παραθυρο ανοιχτο?
03-08-2012, 13:19 #21
03-08-2012, 13:37 #22
Γιώργο, για την περίπτωσή σου: ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΑΥΤΉ ΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ!
Για τη δική μου περίπτωση τώρα... ακόμη και να γυρίσει, με έχει αδειάσει τόσο συναισθηματικά που παρόλο που έχουν περάσει 20 ημέρες σχεδόν χωρίς καμία επικοινωνία, ειλικρινά δεν αισθάνομαι ότι μου έχει λείψει... αυτό είναι πολύ κακό σημάδι για εμένα (ή μήπως καλό;). Συνέβησαν πολλά το τελευταίο διάστημα, τα οποία όσο και να θέλω, δεν μπορώ να τα ξεχάσω, ούτε όμως και να τα συγχωρέσω..
03-08-2012, 13:57 #23
06-08-2012, 11:29 #24