Originally posted by interappted
Quote:
Originally posted by jo_82
καλα ολα αυτα αλλα δυστυχως επειδη ζω στην επαρχια δεν εχω κ πολλες επιλογες! υπαρχει μονο ενας ψυχολογος σε ολοκληρο το νομο κ παλι κανω 150 χιλιομετρα την εβδομαδα να παω κ να ερθω! μακαρι να ειχα να διαλεξω αναμεσα σε πολλους...! θα το παλεψω με οποιο τροπο μπορω ακομα κ με βιοσυντονισμο γιατι θελω να ζησω μια φυσιολογικη ζωη οπως ολοι γυρω μου. οσο μπορω τουλαχιστον! θα σας ενημερωνω για την εξελιξη που κ που!ποιος ξερει? ισως να γινει κ κανενα θαυμα!
σας ευχαριστω ολους!
Έτσι.Πες του να κάνετε βιοσυνάντηση την επόμενη απ΄το σπίτι...Γιατρέ θα σας βάλω δύσκολα σήμερα.Θα συντονιστώ τηλεπαθητικά απ\'το σπίτι μου...Θα είμαι εκεί στις 18:00.Συντονιστείτε!!!Αν και είναι πρόβλημά σου ειλικρινά μου έδωσες την ευκαιρία να ρίξω απίστευτο γέλιο.Μου έλεγε μια γνωστή για τότε που πήγαινε για βελονισμό και ο εναλλακτικός την τουμπάνιασε με τις βελόνες και κόντεψε να μείνει ξερή απ\'το μελάνιασμα....όσο για το τι πουλιέται στα φαρμακεία και βαλεριένες και τέτοια καλό θα ήταν έστω και για αυτά να συμβουλεύεσε κάποιον ειδικό.Το μόνο φυτικό είναι αυτό που ξεριζώνεις με τα χεράκια σου απ\'το χώμα....
we\'ll be in touch!!!!!:)
πουλακι μου συγκεντρωσου........για το καλο σου...θα σε αποτελειωσει αυτος\\η.....κανε και αλλα 100 αν χρειαστει αλλα ασε τα βουντου....αν ειναι ετσι πες του να σε συντονιζει κ απο το σπιτι με τηλεπαθεια....δεν θελω να σε στεναχωρησω μιας κι αποφασισες να πεις τι σου συμβαινει αλλα καντην απο κει.....γιατι οχι normal δεν θα ειναι η ζωη σου αλλα μπορει κ να σε βαλει να κυκλοφορεις με κεραιες!!!!καλοπροεραιτα