Originally Posted by
Ashley
Θεοφανία, όχι, τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε αρκετά συχνα ( όχι κάθε μέρα) ωστόσο όπως έγραψα και στο αρχικό μου μήνυμα το αγόρι της ήταν πάντα δίπλα!!! Να σημειώσω ότι συγκατοικούν οπότε μέχρι ενός σημείου ίσως ήταν αναμενόμενο, αλλά και πάλι το θεωρώ υπερβολικό, συγκρίνοντας με άλλες παντρεμένες φίλες μου. Αν έμενα έγκυος φυσικά θα ήθελα να το μοιραστώ με τις φίλες μου, χωρίς να αποκλείω όμως το αντίθετο αν κάτι μέσα στο "πακέτο" της εγκυμοσύνης με έκανε να ντρέπομαι. Και πιστεύω ότι η Κ. ντρέπεται για την κατάσταση με τους γονείς της και κάποια "χοντρά"σκηνικά που έχουν παιχτεί με την οικογένειά της(όπως γνωρίζω από την κοινή μας φίλη). Τι να πω, ίσως έχω και μια τάση να τη δικαιολογώ μέσα στην άρνησή μου να χωνέψω τα νέα δεδομένα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην έχω μάθει τίποτα τελικά βρε παιδιά! :-( :-( :-(
Μπορεί αν κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου και κάααποια στιγμή μου τα αποκάλυπτε όλα να έσβηναν τότε όλα από μέσα μου και να τη διέγραφα από την καρδιά μου άμεσα, ενώ τώρα δυσκολεύομαι τόσο μα τόσο πολύ...:-(