Εμενα σημερα μου εστειλε στο facebook ενα παιδι που εχουμε να μιλησουμε 1,5 χρονο και μου προτεινε να παμε για καφε..! δεν ξερω αν μου αρεσει κλπ αλλα ειπα δε βαριεσαι, τι ειναι ενας καφες;
Printable View
Εμενα σημερα μου εστειλε στο facebook ενα παιδι που εχουμε να μιλησουμε 1,5 χρονο και μου προτεινε να παμε για καφε..! δεν ξερω αν μου αρεσει κλπ αλλα ειπα δε βαριεσαι, τι ειναι ενας καφες;
Aποψε εκανα νυχτερινο μπανακι (δις)!! Τελειο!! Η πιο απιστευτη και ομορφη αισθηση!! Η θαλασσα λαδι, οι φυσαλιδες γυαλιζανε σαν πυγλαμπιδες μες στο νερο, το φεγγαρακι εδυε απο πανω, τα αστερια λαμπιριζαν....... Το καλυτερο μπανιο του καλοκαιριου!!
Θα κανω και μια βουτια για σενα τοτε!!!
Και για μένα μια βουτιά Plz, εχω χρόνια να κάνω νυχτερινό μπάνιο..
Eγινε!!!!!! Για τη Φρυνη μιας και ειναι και η νηματοθετρια θα κανω μια ολοκληρη τουμπα!! :P
Παρεπιπτόντως άλλη μια μέρα που ξύπνησα και είμαι υγιης και εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι.
Θα προσπαθήσω όσο μπορώ και σημερα να ξεπερνάω γρήγορα τις αρνητικές μου σκέψεις
χαχα ευχαριστώ καλο μου, ξέρεις από εκείνες τις εντυπωσιακές τουμπες...
Η βοηθεια και η καλη διαθεση που μου έδωσε ένα κοριτσι από εδώ, σχετικά με την αρρωστη σκυλιτσα μου
Σημερα ο γιατρος μου μου θυμησε ποια ειμαι πραγματικα. Με συγκινησε :').......... Τοσο πολυ, που πεταξα επιτελους τα κωλοκαθαρτικα! και το 'φχαριστηθηκα!!
εφιαξα δυο φαγητα και μιλφειγ για να τον ευχαριστησω..κι εκεινος μ εφερε μπανανες που τις τσακιζω!ελιες χωρις κουκουτσια που τις ξανατσακιζω και καραβιδες...που τους ......τα πρεκια!!!και μου ειπε σας βλεπω και ξεκουραζομαι και τα ξεχναω ολα,για εμενα κ τον μικρο
αλλα το κακο της υποθεσης ειναι οτι μειναμε χωρις μια!!!χαχα!
περνουσα με τον γιο μου απο το ψιλικατζιδικο και φωναζε μαμα γωγοοοοο!!!αυγο κιντερ δηλαδη..του πηρα και μου ειπε:
απω μουα!δηλαδη σ'αγαπω μανουλα!!!και ξεκαρδιζονταν στο γελιο και φωναζε με το αυγουλακι στο χερι και ξελιγονονταν!!!
η ευτιχια του απλα και μονο σε ενα σοκολατενιο αυγυλακι...
και οταν γελαει αυτος ειναι σαν να λαμπει ολος ο κοσμος!