Εχω γνωρισει και εγω ανθρωπο που γουσταρει ακριβως το ιδιο πραγμα!
Η ιδεολογια υπαρχει απο παλια βεβαια και εγινε μοδα απο τους χιπιδες το 70'
Ελευθερια, ανεμελια, και πηδαω και οποια θελω αμα λαχει να ουμε! :-)
Printable View
Εχω γνωρισει και εγω ανθρωπο που γουσταρει ακριβως το ιδιο πραγμα!
Η ιδεολογια υπαρχει απο παλια βεβαια και εγινε μοδα απο τους χιπιδες το 70'
Ελευθερια, ανεμελια, και πηδαω και οποια θελω αμα λαχει να ουμε! :-)
...πόσα μαθήματα μαζί...:)
Έχω διαβάσει μερικά θέματα που ανοίγεις κατά καιρούς και έχω την άποψη πως γενικότερα εγκλωβίζεσαι σε πράγματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία, εσύ τους δίνεις και ταλαιπωρείς το μυαλό και την ψυχολογία σου.
Μη την περάσεις έτσι αυτή τη συνάντηση, έχει πολλά να σου πει. Πάρε τα μνμ και σκέψου.
Μόλις χτες σε μια παρέα γνώρισα μια κοπέλα και αρχίσαμε κουβέντα, (απίστευτο), περι σχέσεων και άλλων δαιμονίων.
Ακούγοντας την ιστορία της, της είπα πως είμαι σίγουρη πως ο τύπος με τον οποίο έχουν χωρίσει τρία χρόνια και δεν το έχει ξεπεράσει εκείνη, νιώθει ακριβώς το ίδιο αλλά περιμένει να κάνει κίνηση αυτή, (σύμφωνα με αυτά που μου έλεγε).
Είχαμε μια μεγάλη κουβέντα και στο τέλος την έπεισα να του στείλει μνμ. Την πήρε τηλέφωνο στο λεπτό και σημερα θα βγουν...:)
Μπορεί να ην έχουν σχέση οι ιστορίες σας, αλλά αν δε με γνώριζε δεν θα έστελνε ποτέ αυτό το μνμ, όπως και συ αν δε γνώριζες αυτόν τον τύπο δεν θα έβαζες το μυαλό σου σε άλλους δρόμους.
Αυτό είναι καρμική συνάντηση.
Πόσο όμορφο όλο αυτό όντως...ότι εγκλωβίζομαι....εγκλωβιζομα ι....τοσο ομορφα πραγματα και τα αφηνω στην ακρη....αυτος ο ανθρωπος ειναι ελευθερος....δεν σκαλωνεται πανω σε ατομα....το μυαλο του ειναι ανοιχτο....μου μιλησε για λογοτεχνια, για πολιτικη, για μουσικη, για τη φυση, τα ταξιδια, την επιστημη του....απιστευτη πνευματικη ελξη.
Λοιπον διπλο μπραβο που εδωσες και μαχη!καποιος αλλος απλα δεν θα ειχε δωσει σημασια...
πιστευω αυτο ειναι και μια καλη απαντηση στο αλλο θεμα της lacrymoza....humanity goodbuy..
αν ο καθενας απο μας δοθησης ευκαιριας εκανε κατι μονο και μονο για να παρει την ευχαριστηση να δει καποιον αλλον ευτυχισμενο...ο κοσμος μας θα ηταν πολυ πολυ πολυ καλυτερος....:)
Με τα λεφτά του μπαμπά βεβαίως βεβαίως ... αυτή ήταν η βάση της ιδεολογίας των χίπιδων (και καλά το κάνανε αμα τα βρίσκανε έτοιμα).
Πολυ δύσκολη η εφηβεία του τυπου. Και εδω που τα λεμε, εγω να δεις τι δύσκολη εφηβεία πέρασα... ξενύχτια στην Χερσόνησσο ντιρλα στο μεθύσι με μπυρες και ουισκια να ξερνάω τ άντερα μου στους δρόμους, και μετα για σουβλάκια και πατσαδες... εκει να δεις δυσκολίες και κακουχίες, τυφλα να χουν οι Ελληνικές ταινίες του '50.
Καλά μιλάμε ο τυπος είναι ήρωας, δεν υπαρχει λεμε. Έκοψε τα ξενύχτια και αποφάσισε να... πάει να σπουδάσει !
Μιλάμε θέλει τρελα κοτσια και αντοχες αυτό, πρέπει σίγουρα ο τυπος (αν υπάρχει) να πρωταγωνιστήσει σε ντοκυμαντερ σύγχρονων ηρώων. Και λιγα λέω...
ναι, είναι ήρωας... γιατι οταν ζεις μεσα στις ουσιες και ολοι σε εχουν για τελειωμενο και καποια στιγμη παιρνεις τη δυναμη, διαβαζεις με τις ωρες για μηνες για να περασεις στο πανεπιστημιο και τα καταφερνεις ειναι μεγαλη υποθεση. Το να εισαι ειρωνικος είναι το λιγότερο αγενές.
Δεν ξέρω πως θα το πάρεις αλλά εγώ θα στο πω αυτός ξέρει ένα μυστικό που εσυ μπορεί να μην ξέρεις αλλά εμένα μ βαίνει κ θα στο πω ο καθένας στη ζωή είναι μόνος του αν ο πατέρας σου δεν είναι ο μάτσης είσαι εσυ κ η ζωή από την άλλη θέλεις να ζήσεις ζήσε θέλεις να κάτσεισ στα αυγά σου κάτσε μην παραπονιέται μόνο γτ όλα είναι στο χέρι σου κ τα καλά κ τα άσχημα
Συμφωνώ μαζί σου... ολα στο χερι σου ειναι.... οπως και το να διαγραψω τον λογαριασμο μου εδω μεσα. Γιατι ωρες ωρες καποια πραγματα με χαλανε, χωρις καν να δωσω δικαιωμα, και εδω μεσα δε μου αρεσει να χαλιεμαι.