Πόσο λίγο ξέρουμε τελικά για τον άνθρωπο... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Junior Member
    Εχω γνωρισει και εγω ανθρωπο που γουσταρει ακριβως το ιδιο πραγμα!
    Η ιδεολογια υπαρχει απο παλια βεβαια και εγινε μοδα απο τους χιπιδες το 70'

Ελευθερια, ανεμελια, και πηδαω και οποια θελω αμα λαχει να ουμε! :-)

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    στην αρχη ο εσωτερικος μου εαυτος τον εκρινε, χωρις βεβαια να του πω κατι τετοιο...ωστοσο επειτα ενιωσα τελειως διαφορετικα...ειναι ενας ανθρωπος που περασε μια δυσκολη εφηβεια, βουτηγμενος σε πιωματα και ξενυχτια μεχρι τελικης πτωσεως, ως που μια μερα αποφασισε να τα αφησει ολα πισω, να μπει στην ιατρικη σχολη και να αφιερωνει τα καλοκαιρια του και 1-2 βδομαδες του χειμωνα σε ταξιδια..τα οποια λατρευει να ειναι απρογραμματιστα, ξοδευει ελαχιστα χρηματα, βολευεται με σχεδον τα παντα, ειναι συνεχεια χαμογελαστος και κυριως δεν αγχωνεται.....εγω ειχα πανικοβληθει οταν τον αφησα στα διοδια για να κανει ωτοστοπ να παει ηγουμενιτσα και απο εκει με πλοιο Ιταλια....αλλα αυτος ηταν τελειως χαλαρος....πραγματικα το απολαμβανε...νομιζω οτι 48 ωρες μαζι του μου εκαναν μεγαλο καλο...λες να ηταν οντως καρμικη η συναντηση μας ε? πραγματι, δεν ηταν να το φιλοξενησω εγω, αλλα για καποιον αγνωστο λογο το ατομο που θα τον φιλοξενουσε εξαφανιστηκε και η επομενη λυση ημουν εγω.
    ...πόσα μαθήματα μαζί...:)
    Έχω διαβάσει μερικά θέματα που ανοίγεις κατά καιρούς και έχω την άποψη πως γενικότερα εγκλωβίζεσαι σε πράγματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία, εσύ τους δίνεις και ταλαιπωρείς το μυαλό και την ψυχολογία σου.
    Μη την περάσεις έτσι αυτή τη συνάντηση, έχει πολλά να σου πει. Πάρε τα μνμ και σκέψου.

Μόλις χτες σε μια παρέα γνώρισα μια κοπέλα και αρχίσαμε κουβέντα, (απίστευτο), περι σχέσεων και άλλων δαιμονίων.
    Ακούγοντας την ιστορία της, της είπα πως είμαι σίγουρη πως ο τύπος με τον οποίο έχουν χωρίσει τρία χρόνια και δεν το έχει ξεπεράσει εκείνη, νιώθει ακριβώς το ίδιο αλλά περιμένει να κάνει κίνηση αυτή, (σύμφωνα με αυτά που μου έλεγε).
    Είχαμε μια μεγάλη κουβέντα και στο τέλος την έπεισα να του στείλει μνμ. Την πήρε τηλέφωνο στο λεπτό και σημερα θα βγουν...:)
    Μπορεί να ην έχουν σχέση οι ιστορίες σας, αλλά αν δε με γνώριζε δεν θα έστελνε ποτέ αυτό το μνμ, όπως και συ αν δε γνώριζες αυτόν τον τύπο δεν θα έβαζες το μυαλό σου σε άλλους δρόμους.
    Αυτό είναι καρμική συνάντηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Έχω διαβάσει μερικά θέματα που ανοίγεις κατά καιρούς και έχω την άποψη πως γενικότερα εγκλωβίζεσαι σε πράγματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία, εσύ τους δίνεις και ταλαιπωρείς το μυαλό και την ψυχολογία σου.
    Μη την περάσεις έτσι αυτή τη συνάντηση, έχει πολλά να σου πει. Πάρε τα μνμ και σκέψου.

Μόλις χτες σε μια παρέα γνώρισα μια κοπέλα και αρχίσαμε κουβέντα, (απίστευτο), περι σχέσεων και άλλων δαιμονίων.
    Ακούγοντας την ιστορία της, της είπα πως είμαι σίγουρη πως ο τύπος με τον οποίο έχουν χωρίσει τρία χρόνια και δεν το έχει ξεπεράσει εκείνη, νιώθει ακριβώς το ίδιο αλλά περιμένει να κάνει κίνηση αυτή, (σύμφωνα με αυτά που μου έλεγε).
    Είχαμε μια μεγάλη κουβέντα και στο τέλος την έπεισα να του στείλει μνμ. Την πήρε τηλέφωνο στο λεπτό και σημερα θα βγουν...:)
    Μπορεί να ην έχουν σχέση οι ιστορίες σας, αλλά αν δε με γνώριζε δεν θα έστελνε ποτέ αυτό το μνμ, όπως και συ αν δε γνώριζες αυτόν τον τύπο δεν θα έβαζες το μυαλό σου σε άλλους δρόμους.
    Πωπω! ποσο ομορφα πρεπει να ενιωσες που βοηθησες να ενωθουν ξανα δυο ανθρωποι που αγαπιουνται!
    Μπραβο!!!!!
    μ'αρεσουν πολυ αυτες οι ιστοριες..........
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post

Πόσο όμορφο όλο αυτό όντως...ότι εγκλωβίζομαι....εγκλωβιζομα ι....τοσο ομορφα πραγματα και τα αφηνω στην ακρη....αυτος ο ανθρωπος ειναι ελευθερος....δεν σκαλωνεται πανω σε ατομα....το μυαλο του ειναι ανοιχτο....μου μιλησε για λογοτεχνια, για πολιτικη, για μουσικη, για τη φυση, τα ταξιδια, την επιστημη του....απιστευτη πνευματικη ελξη.

Quote Originally Posted by nflu View Post
    Πωπω! ποσο ομορφα πρεπει να ενιωσες που βοηθησες να ενωθουν ξανα δυο ανθρωποι που αγαπιουνται!
    Μπραβο!!!!!
    μ'αρεσουν πολυ αυτες οι ιστοριες..........
    ...έδωσα μάχη πραγματική γιατί όπως όλοι μας, έτσι και εκείνη, όντας μεσα στη φάση δεν μπορούσε να δει ξεκάθαρα αυτό που σε εμένα έβγαζε μάτι.
    Ναι, νιώθω πολύ όμορφα και περιμένω πως και πως αυριο τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...:)

Senior Member
    Λοιπον διπλο μπραβο που εδωσες και μαχη!καποιος αλλος απλα δεν θα ειχε δωσει σημασια...
    πιστευω αυτο ειναι και μια καλη απαντηση στο αλλο θεμα της lacrymoza....humanity goodbuy..
    αν ο καθενας απο μας δοθησης ευκαιριας εκανε κατι μονο και μονο για να παρει την ευχαριστηση να δει καποιον αλλον ευτυχισμενο...ο κοσμος μας θα ηταν πολυ πολυ πολυ καλυτερος....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by rista View Post
    Εχω γνωρισει και εγω ανθρωπο που γουσταρει ακριβως το ιδιο πραγμα!
    Η ιδεολογια υπαρχει απο παλια βεβαια και εγινε μοδα απο τους χιπιδες το 70'

Ελευθερια, ανεμελια, και πηδαω και οποια θελω αμα λαχει να ουμε! :-)
    Με τα λεφτά του μπαμπά βεβαίως βεβαίως ... αυτή ήταν η βάση της ιδεολογίας των χίπιδων (και καλά το κάνανε αμα τα βρίσκανε έτοιμα).

ειναι ενας ανθρωπος που περασε μια δυσκολη εφηβεια, βουτηγμενος σε πιωματα και ξενυχτια μεχρι τελικης πτωσεως,
    Πολυ δύσκολη η εφηβεία του τυπου. Και εδω που τα λεμε, εγω να δεις τι δύσκολη εφηβεία πέρασα... ξενύχτια στην Χερσόνησσο ντιρλα στο μεθύσι με μπυρες και ουισκια να ξερνάω τ άντερα μου στους δρόμους, και μετα για σουβλάκια και πατσαδες... εκει να δεις δυσκολίες και κακουχίες, τυφλα να χουν οι Ελληνικές ταινίες του '50.

ως που μια μερα αποφασισε να τα αφησει ολα πισω, να μπει στην ιατρικη σχολη και να αφιερωνει τα καλοκαιρια του και 1-2 βδομαδες του χειμωνα σε ταξιδια..
    Καλά μιλάμε ο τυπος είναι ήρωας, δεν υπαρχει λεμε. Έκοψε τα ξενύχτια και αποφάσισε να... πάει να σπουδάσει !
    Μιλάμε θέλει τρελα κοτσια και αντοχες αυτό, πρέπει σίγουρα ο τυπος (αν υπάρχει) να πρωταγωνιστήσει σε ντοκυμαντερ σύγχρονων ηρώων. Και λιγα λέω...
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Με τα λεφτά του μπαμπά βεβαίως βεβαίως ... αυτή ήταν η βάση της ιδεολογίας των χίπιδων (και καλά το κάνανε αμα τα βρίσκανε έτοιμα).

Πολυ δύσκολη η εφηβεία του τυπου. Και εδω που τα λεμε, εγω να δεις τι δύσκολη εφηβεία πέρασα... ξενύχτια στην Χερσόνησσο ντιρλα στο μεθύσι με μπυρες και ουισκια να ξερνάω τ άντερα μου στους δρόμους, και μετα για σουβλάκια και πατσαδες... εκει να δεις δυσκολίες και κακουχίες, τυφλα να χουν οι Ελληνικές ταινίες του '50.

Καλά μιλάμε ο τυπος είναι ήρωας, δεν υπαρχει λεμε. Έκοψε τα ξενύχτια και αποφάσισε να... πάει να σπουδάσει !
    Μιλάμε θέλει τρελα κοτσια και αντοχες αυτό, πρέπει σίγουρα ο τυπος (αν υπάρχει) να πρωταγωνιστήσει σε ντοκυμαντερ σύγχρονων ηρώων. Και λιγα λέω...

ναι, είναι ήρωας... γιατι οταν ζεις μεσα στις ουσιες και ολοι σε εχουν για τελειωμενο και καποια στιγμη παιρνεις τη δυναμη, διαβαζεις με τις ωρες για μηνες για να περασεις στο πανεπιστημιο και τα καταφερνεις ειναι μεγαλη υποθεση. Το να εισαι ειρωνικος είναι το λιγότερο αγενές.

Senior Member
    Δεν ξέρω πως θα το πάρεις αλλά εγώ θα στο πω αυτός ξέρει ένα μυστικό που εσυ μπορεί να μην ξέρεις αλλά εμένα μ βαίνει κ θα στο πω ο καθένας στη ζωή είναι μόνος του αν ο πατέρας σου δεν είναι ο μάτσης είσαι εσυ κ η ζωή από την άλλη θέλεις να ζήσεις ζήσε θέλεις να κάτσεισ στα αυγά σου κάτσε μην παραπονιέται μόνο γτ όλα είναι στο χέρι σου κ τα καλά κ τα άσχημα

Senior Member
    Συμφωνώ μαζί σου... ολα στο χερι σου ειναι.... οπως και το να διαγραψω τον λογαριασμο μου εδω μεσα. Γιατι ωρες ωρες καποια πραγματα με χαλανε, χωρις καν να δωσω δικαιωμα, και εδω μεσα δε μου αρεσει να χαλιεμαι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12