Μεχρι τα 25 περιπου κτιζεται η προσωπικοτητα ή κατι τετοιο ειχα διαβασει καποτε δεν ειμαι σιγουρος.
Printable View
Μεχρι τα 25 περιπου κτιζεται η προσωπικοτητα ή κατι τετοιο ειχα διαβασει καποτε δεν ειμαι σιγουρος.
Braveheartroll .. φανταζομαι απο κεκτημενη ταχυτητα απευ8υνεσαι σε εμενα.. λογικα τον στεφανο εννοεις..
Ποτέ δεν πρέπει να κάνεις την προοπτική σου για το μέλλον, παίρνοντας σαν πρότυπο το παρελθόν.
ΜΠΑΡΚΕ
Πηγαίνω μπροστά σημαίνει επιστρέφω.
Δαλάι Λάμα
Quote:
Originally posted by stefanos
ξεφυγατε λιγο
ας παμε στην ουσια
πάμε καλλίτερα για μια μπύρα.Quote:
Originally posted by stefanos
Πιστευει πως ειναι 16χρονος σε σωμα 20χρονου, πως εχει συνδρομο πιτερ παν.
καλα ρε φυλαρακι κι σε μας το λες ως κατι μη νορμαλ αυτο??δεν βλεπεις οτι για εμας νορμλ ειναι ο φιλος σου!!!καπου διαβασες μεχρι τα 25?τωρα θα διαβασιει παντως πανω απο 30.εν κατακλειδι ο φιλος σου ειναι καρανορμαλ γουσταρω πιτερ παν φαν πιτερ παν..με εσενα δυσκολευομαι...
Βιώνοντας όμως πάντοτε την αμφισβήτηση ως βασικό συστατικό της εξέλιξης, δεν τίθεται θέμα \"σταματά να κτίζεται η προσωπικότητα\".. τι λέτε επί τούτου?
Quote:
Originally posted by keep_walking
Θα ήθελες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με τον όρο αμφισβήτηση για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε;
αμφισβητώ σημαίνει δεν αρκούμαι σε αυτό που βλέπω εκ πρώτης όψεως. Αμφισβητώ τον ίδιο μου τον εαυτό σημαίνει εφαρμόζω τις θεωρίες μου και ανακαλώ στην πολύ συχνή περίπτωση της εσφαλμένης αντίληψης. αμφισβητώ σημαίνει -βάσει Γκουρτζίεφ- ότι ίσως αυτό που βλέπουμε να μην υπάρχει και αυτό που υπάρχει να είναι κάτι πνευματικό περισσότερο παρά υλικό.
\"Το γαρ νοείν έστιν τε και είναι\"
κατανοητό;
φυσικά δίνω το 1% της ερμηνείας της αμφισβήτησης όμως αρκετό για ίδια επέκταση
@έξιστιρ βρήκες τον άνθρωπό σου:D
@emvogia o αλβέρτος έλεγε πως μέχρι τα 18 κτίζεται αυτό που λέμε κοινή λογική. πάνω σε αυτή πατούν και τα θεμέλια της προσωπικότητας. διαφωνάς;
ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΉ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?
ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ Η \"ΚΟΙΝΗ\" ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ.&ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΤΕ...ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.
Εξιστίρ περικαλώ Ραψού.
Εμβόγια, σωστά τα λες, με κάλυψες, αλλά η πικρή εμπειρία αποδεικνύει οτί στην πράξη οι άνθρωποι σπανίως μπαίνουν στην διαδικασία της αμφισβήτησης.
>δεν ανέφερα τη λέξη \"μόνο\".Quote:
Originally posted by emvogia
ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΉ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?
ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ Η \"ΚΟΙΝΗ\" ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ.&ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΤΕ...ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.
>ούτε επίσης έβαλα τη λέξη \"κοινή\" σε εισαγωγικά. όχι η \"κοινή\" λογική δεν μπορεί να στηρίξει τίποτα- παρά μόνο κάθε λογής μετριότητα.
υγ:εξιστίρ ράψου παρακαλώ:D:D:D
η λογικη ειναι υποκειμενικη εννοια...καθε ενας μας εχει τη δικη του λογικη...υπαρχει ακομα και η λογικη του παραλογου
κ για να το τεκμηριωσω 30 ειμαι και αναθεμα με αν αλλαζω καθε μερα η αν αλλαξα η αν ειμαι η τι ειμαι