Originally Posted by
astimatnam
Καλησπέρα κ πάλι σε όλους!
Είπα να συνεχίσω εδώ μιας κ δεν υπάρχει λόγος να ανοίξω καινούργιο θέμα για να πω ξανά αυτό που με προβληματίζει, εφόσον αφορά το ίδιο άτομο.
Γενικώς είμαι άνθρωπος ας το πούμε "μυστικοπαθής". Δεν μπορώ τις πολλές ερωτήσεις, ειδικά όταν αφορά τα προσωπικά μου, κ θέλω να επιλέγω εγώ τι θα πω, και σε ποιόν θα το πω.
Εδώ κ ούτε ένα μήνα, λοιπόν, δημιούργησα μι σχέση μ ένα παληκάρι. Όταν το ανακοίνωσα στη συγκεκριμένη, ξεκίνησε κλασσικά τις ερωτήσεις του τύπου "τι λέτε, τι έμαθες γι' αυτόν, πώς πάτε, που πάτε" κλπ. Πέρα του ότι μόλις της είπα ποιός είναι μου πέταξε την εξής ατάκα "κ αυτός τώρα σου αρέσει περισσότερο απ' τον Γ. θέλεις να μας πεις?" (όπου Γ. ένα παληκάρι που μας είχε κάνει κατάσταση παλιότερα κ απλά δεν έδεσε το γλυκό).
όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη θέλω να την πάρω τηλέφωνο (έχουμε να βρεθούμε σχεδόν δυο βδομάδες, γτ πολύ απλά δεν έχω καμία όρεξη να απαντάω στις ερωτήσεις της)
Γενικώς νοιώθω ότι δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί της, δε νομιζω οτι θα μου λειψει ακομα κ αν σταματησουμε να ειμαστε φιλες...