Originally Posted by
pinko8
μα ανταποκριθηκα ποτε?συγνωμη γιατι θα τρελαθω...τοσο καιρο του κλεινω την πορτα...ποτε δεν εκανα κινηση επικοινωνιας πρωτη..
ηξερα οτι ειναι το στυλακι του τετοιο..αλλα οταν πρωτοξεκινησε ολο αυτο ο τροπος του και το ενδιαφερον του με κερδισαν..και ισα ισα μονο αυτο δεν μου εδειχνε,οτι πηγαινει με αλλες!..λογω του οτι εγω ημοθν χαμενη στα προβληματα μου κ πληγωμενη απο προηγουμενη σχεση δεν "επεσα" με τα μουτρα.!ερχοταν καθε βραδυ κ με εβλεπε,εκεινος με εψαχνε μες τη μερα,εκεινος μου μιλουσε γενικοτερα για το οτι νιωθει, εκεινος εκανε προσπαθειες για να με κερδισει εγω καμια..κ επειδη εβλεπα ολο αυτο του ειπα τελος...και μαλιστα μου ειπε οτι τοσο καιρο ηταν κ μαλακας που δεν πηγε με καμια...δεν ειχε το στυλάκι ερχομαι να πηδηξω κ να φυγω!κ στο κατω κατω κ ετσι να ενιωθε γαιτι δινοταν μαζι μου?σε μια κοπελα που την βλεπει ετσι?ετσι κανετε δηλαδη?για να ξερω για την επομενη φορα...
αν εγω το ειχα παρει τοσο χαλαρα οσο πιστευε γιατι δεν ανταποκρινομουν στι κινησεις του?το οτι ειμαι ελευθερη το ξερει,αρα?τι με εμποδιζε να κοιμαμαι μαζι του?το οτι εχω συναισθηματα για εκεινον επισης το καταλαβενε,αντρας ειναι.,..αρα?τοσο καιρο αφου ημουν χαλαρη απεναντι του γιατι δεν πηδιομουν κιολας?
δηλ ζηταγε σεξ καθαρα και μονο απο μενα?που ειχε ηδη σχεση,αρα ετοιμο σεξ!που μπορουσε να εχει οποιαδηποτε θελει,αρα επισης πιο ευκολο σεξ...που μου ειχε πει καταμουτρα οτι καβαντζες εχει,δεν χρειαζεται αλλη μια...
κ γυρναγε σε μενα γιατι ηθελε σεξ?που ολο αυτο το σκηνικο τελειωσε ενα χρονο πριν..και εγινε ξανα κατι 1 φορα πριν 10 μηνες...αρα ναι..σεξ θελει..τι πιο εφικτο?
και οχι..δεδομενο δεν θεωρω ενα αντρα που σε κοιταει στα ματια και σε ρωταει πες τι θελεις κ θα τοχεις και να μην μου λεει το αυτονοητο,ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ!και σχεση ποτε δεν του ζητησα,δεν ειμαι ζητιανα....του ειπα οτι ψαχνω κατι πιο ουσιαστικο απο αυτο που εκεινος ζηταει απο μενα...και εννοειται οτι εφυγα μονη μου,πως δηλαδη καταλαβενει οτι ακομα του αφηνω περιθωριο?επιεδη δεν θελω να τον βρισω γιατι ξερω οτι καλο παιδι ειναι απλα εγω δεν αξιζα το σεβασμο του?επειδη δεν υπαρχει νοημα στο να του "ζητησω να με σεβαστει"-αφου ετσι το ερμηνευεις΅?
υπαρχει δηλαδη η περιπτωση ακομα και τωρα εκεινος να νομιζει οτι ειμαι κοουλ και ανετη?που με εχει αδειασει κ μου στερησει καθε χαμογελο...κλαιω 2μερες...δεν αντεχω αλλο...με πνιγουν τα παντα...τι επρεπε να του πω?ζησε τον ερωτα σου αγορακι μου και ασε με και μενα να κλεισω τις πληγες μου?