σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια και αν τυχον μαθεται κατι η εχετε και αλλες πληροφοριες σας παρακαλω να μου τις παραθεσετε.σας ευχαριστω ολους πραγματικα
Printable View
σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια και αν τυχον μαθεται κατι η εχετε και αλλες πληροφοριες σας παρακαλω να μου τις παραθεσετε.σας ευχαριστω ολους πραγματικα
Μαρία, πρεπει να τελειώσεις τη θεραπεία σου και μετά να μείνεις έγκυος. Τα φάρμακα αυτά είναι επικίνδυνα για το έμβρυο.
Δες το σαν πρόκληση. Βάλε στοίχημα με τον εαυτό σου να καταφέρεις να θεραπευτείς ως το σεπτέμβρη. Αν το θέλεις πολύ, να δεις που θα τα καταφέρεις!!! Στο λέει μια παθούσα, με πολλά χρόνια πανικών και φοβιών στην πλάτη της, που έκανε τρία παιδιά.;)
ναι 3 επανηλθαν οι πανικοι?
Τίνα είχες πανικούς και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης?Ηταν πιο έντονοι οι πανικοί εκείνο το διάστημα από ότι τον υπόλοιπο καιρό,λόγω του άγχους της γέννας κλπ,ή ήσουν καλύτερα?Με προβληματίζει κι εμένα το αν θα μπορέσω στο μέλλον να κάνω παιδί με τους πανικούς και το υπερβολικό άγχος που έχω. :(
Σε φάσεις που είμαι πολυ΄ζορισμένη οι πανικοί επανέρχονται, αλλά σε γενικές γραμμές τους ελέγχω και παίρνω λίγα φάρμακα αγχολυτικά, πού και πού (όχι σε καθημερινή βάση).
Καμμία σχέση με το πώς ήμουν παλιά!!
Dalia, και γω φοβόμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά αντιθέτως ηρέμησα και έμαθα να τους ελέγχω(τους πανικου΄ς) χωρίς φάρμακα.
Στις εγκυ μοσύνες μου γενικά, είχα μια καταπληκτική ηρεμία και ευφορία, σα να παίρνω το καλύτερο φάρμακο ένα πράμα!! :D
τι να πει κανεις σιγουρα παιζει ρολο και το τι ανθρωπος εισαι και το πως θα αντιδρασουν τα νευρα σου.υπομονη τι νακανω?υπομονη
Και εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια και θέλω να κάνω οικογένεια...Αρκεί να βρω την κατάλληλη κοπέλα!!!
ΚΟΙΤΑ ΛΟΣΤΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΜΕΣΕΝΤΖΕΡ ΧΑΧΧΑ(ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ?)
Μπα δεν σε πιάνω αλλά αν ξέρεις περισσότερα στείλε εμαιλ...και όχι από εδώ!
ΣΤΕΙΛΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΜΕΣΕΝΤΖΕΡ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΟΛΑ.ΕΧΩ SKYPE ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Εντάξει δεν πειράζει...απλά να μην κάνουμε το φορουμ μπάχαλο...δεν χρειάζεται να αφήνουμε υπονοούμενα!Ευχαριστώ!!!!
ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.ΑΠΛΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ Η ΟΧΙ.ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Αν ήθελα να βρω κοπέλα θα έμπαινα στα τσατς γνωριμιών όπoυ τυχαίνουν και περιπτώσεις one night stand!!!:D
Και αν θέλεις να μάθεις είμαι από τους παλαιότερους εδώ μέσα και ο σκοπός μου δεν είναι να βρω κοπέλα...με μσν μιλάω και με αγόρια και με κορίτσια...πειράζει??
Αυτα για να μην αφήνονται υπονοούμενα και να δημιουργούνταιι εντάσεις όπως αυτήν που κάναμε αμάν να σταματήσει...Υπάρχουν και τα u2u για προσωπική επικοινωνία...
lostre δεν ειπα κανενα υπονοουμενο για σενα.και ποτε δεν δημιουργησα εγω καβγα εδω μεσα και αυτην που λες οτι καναμε αμαν παλι εγω δεν την ξεκινησα.αν ηθελα να σου πω κατι θα εβρισκα τον τροπο.και μακαρι να κανετε και απο οποιαδηποτε σαιτ φιλιεςακομα και σε αυτο που υποτιθεται οτι ειμαστε αρρωστοι.πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το υφος αυτης της επιθεσης.τελος παντων αν περιμενετε να ξεκινησει απο εμενα καβγας αδικα χανεται τον χρονο σας.δεν ασχολουμε με μικροτητες απο οτι βλεπεις απο το θεμα του φορουμ εχω να σκεφτω εναν γαμο που μετα το καλοκαιρι ερχεται και ενα παιδι τουλαχιστον.ενα παιδι που θελω να κανω μπας και αισθανθω καλυτερα μπας και αποκτησει νοημα η ζωη μου.ευχαριστω και σας παρακαλω να συνεχιστει η συζητηση σε αυτο το οπικ για την απορια μου.οποιος μπορει πραγματικα να βοηθησει του ειμαι πολυ υποχρεη