Εγώ ξέρεις είμουν κάποτε πέρα από όλα τα άλλα και ποιητής. Να δες:
http://polgt.pblogs.gr/
Αυτή η ιδιότητα του ποιητή και οι ιδιαιτερότητες που πηγάζουν εξ αυτής, μου επιτρέπουν να ελίσωμε ελεύθερα και ανεμπόδιστα
μέσα στα στερεότυπα και στις προσλήψεις που φύτεψε στην ψυχή μου η παιδεία που δέχτηκα, πρώτα από το οικογενειακό και
κατόπιν από το κοινωνικό περιβάλλον. Έτσι μπορώ να πω πως ο τύπος για τον οποίο νοιώθεις πράγματα, δεν διαθέτει κάτι
αξιόλογο και άξιο προσοχής και επαίνων. Από τα λεγώμενα σου εξάγεται το συμπέρασμα πως ο άνθρωπος αυτός αγνοεί σημαντικά
ζητήματα της ζωής και η σχέση του μαζί της, με την ζωή δηλαδή, είναι καιροσκοπική και επιδερμική, επιφανειακή με άλλο λόγο.
Οι ποιότητες που χαρακτηρίζουν την σχέση του με την ζωή και τον εαυτό του, είναι οι ίδιες εκείνες ποιότητες που εκφράζει και
υλοποιεί στις σχέσεις του με τους ανθρώπους, είτε πρόκειτε για κοινωνικές σχέσεις είτε για στενές ερωτικές και συντροφικές.
Αν και αμφιβάλλω πως γνωρίζει βιωματικά την έννοια της συντροφικότητας.
Πες μου κάτι όμως. Πόσο ετών είσαι;;; Είχες πριν την σχέση σου αυτή άλλη σχέση "ολοκληρωμένη";;; Βλέπεις που γράφω
με εισαγωγικά τον όρο <<ολοκληρωμένη>> γιατί κάθε άλλο παρά ολοκληρωμένη ήταν η σχέση σου με τον τύπο.
Τα συναισθήματα που νοιώθεις για τον άνθρωπο αυτόν, δεν είναι θετικά, όπως τα νομίζεις και ονομάζεις. Αυτά που νοιώθεις
και νομίζεις πως τρέφεις για εκείνον, απλά καλύπτουν εσένα και τις ανάγκες σου, όχι τις δικές του. Θετικά θα ήταν αυτά που
νοιώθεις εάν προσανατολίζονταν και κάλυπταν τις δικές του ανάγκες.