Δεν θα πέσω στην παγίδα να σχολιάσω εγώ το περιεχόμενο του ο νοών νοείτω, δεν χρειάζονται σχόλια δεν έπρεπε να μπεις καν σε αυτή την διαδικασία, αν ήσουν κατά απλά να το έλεγες, αλλά το θέμα δεν έχει γελοιοποιήσει.
Printable View
Δεν εχω καταλαβει γιατι το πηρατε αρνητικα και τσαντιστηκατε με το βιντεο, αλλα οκ.
Γιατί είναι μεμονωμένες περιπτώσεις και δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο τις ασθένειας, με αυτό που έκανες είναι σαν να είπες κοιτάξτε τι συμβαίνει και τους έβαλες όλους στο ίδιο καζάνι, με την άγνοια σου, δεν πρέπει να φοβόμαστε την σχιζοφρένεια οι περισσότεροι κατά το πλείστον είναι άκακη άνθρωποι και προχωράνε τις ζωές τους κανονικά, τα παραληρήματα έχουν να κάνουν με αυτούς και τώρα π.χ βλέπεις ένα από ψυχωτικό παραλήρημα, σκέψου το λίγο.
Βρε αγόρι μου αυτό το βίντεο δεν είναι φωνές δεν είναι έτσι οι φωνές είναι ΜΟΎΦΑ αυτα σ σερβίρουν αυτα πιστεύεις δεν τα ξέρεις αυτα
Με συγχωρείς λίγο φίλε μου, τι ακριβώς ξέρει για τις σχέσεις; (Γιατί εδώ γελάμε!!) Kάνοντας ερωτήσεις τύπου: Πώς είναι στο sex ο τάδε ή η τάδε ή "απόλαυσε το sex γιατί το κάλό ****** είναι δυσέυρεστο" (Χα χα χα..! το θυμάμαι ακόμα και γελάω)
Ο συγκεκριμένος τυπάς, ή έχει να γαμήσει απο τότε που γεννήθηκε, ή απλά trollarei!!!
Μηπως ν αφηνατε τις προσωπικες επιθεσεις, τους χαρακτηρισμους και το τρολαρισμα και να κανετε κριτικη αν θελετε επι των αποψεων και με επιχειρηματα????
Αντεχω παντως, δωστε τα ολα στο να με τρολαρετε και να με προσβαλετε!!!!
Ενδιαφερον θεμα, πατησα στο λινκ και το ειδα, μαλλον το ακουσα το βιντεο, κ η αληθεια οτι ψιλοφρικαρα γτ μ θυμησε τα δικα μου.. παιδια ακουστε το με ακουστικα καλυτερα, θα εχετε καλυτερη αισθηση σαν να ειναι οντως μεσα απο το κεφαλι σου.. ειδικα εκει π ελεγε με φρικιαστικο τροπο "you're stuuuupidd" φρικαρα για τα καλα μιλαμε..
(επισης μην σπαμαρετε σε τοσο ενδιαφερονται θεματα κ μην τσιμπατε αν ενας μπιπ πεταξει περι σεξ, κριμα για το θεμα κ γι αυτους που το διαβαζουν)
Συγνωμη που το επαναφερω το θεμα αλλα ψιλοφρικαρα..Ειναι πραγματι ετσι?Τετοιου τυπου φωνες και λογια ακουει ενας ασθενης με σχιζοφρενεια?
Δεν ξερω εαν το ακουσες με ακουστικα! Αλλα οτι ειναι τρομακτικο ειναι!
Τωρα γι αυτο που ρωτας, καποιες φορες ειναι ετσι, εννοω σε τετοιο σοβαρο βαθμο, καποιες οχι! Η ψυχωση αλλωστε εχει εξαρσεις και υφεσεις!
Μπορει πχ τη μια μερα να φοβασαι να βγεις επειδη νομιζεις οτι σε παρακολουθουν η σου λενε οι φωνες να μην βγεις, και μετα να σκεφτεις αλλη μερα ''καλα τι μαλακιες σκεφτομαι'' και να βγεις..
It depends.. δεν εχουν ολοι τον ιδιο βαθμο σε καθε ασθενεια.. σαν να λεμε πυρετος πχ, ειναι και το 37,9 ειναι και το 42.. στο πρωτο πλακωνεσαι στα παυσιπονα και στα αντιπυρετικα, στο δευτερο παρακαλας τον Αγιο Πετρο :p χιχιχι