Τι ακουει ενας ασθενης με σχιζοφρενεια -προσομειωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Απλο ειναι μαριαννακι, δε μπορεις να καταλαβεις το μηνυμα μου διοτι δεν υπαρχει τετοιο μηνυμα. Εγω ενα βιντεο ποσταρα. Δεν το σχολιασα. Καθε ερμηνεια ειναι εξω απ το κειμενο.
    Δεν θα πέσω στην παγίδα να σχολιάσω εγώ το περιεχόμενο του ο νοών νοείτω, δεν χρειάζονται σχόλια δεν έπρεπε να μπεις καν σε αυτή την διαδικασία, αν ήσουν κατά απλά να το έλεγες, αλλά το θέμα δεν έχει γελοιοποιήσει.
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Senior Member
    Δεν εχω καταλαβει γιατι το πηρατε αρνητικα και τσαντιστηκατε με το βιντεο, αλλα οκ.

Δεν εχω καταλαβει γιατι το πηρατε αρνητικα και τσαντιστηκατε με το βιντεο, αλλα οκ.
    Γιατί είναι μεμονωμένες περιπτώσεις και δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο τις ασθένειας, με αυτό που έκανες είναι σαν να είπες κοιτάξτε τι συμβαίνει και τους έβαλες όλους στο ίδιο καζάνι, με την άγνοια σου, δεν πρέπει να φοβόμαστε την σχιζοφρένεια οι περισσότεροι κατά το πλείστον είναι άκακη άνθρωποι και προχωράνε τις ζωές τους κανονικά, τα παραληρήματα έχουν να κάνουν με αυτούς και τώρα π.χ βλέπεις ένα από ψυχωτικό παραλήρημα, σκέψου το λίγο.
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Banned
    λυπον αν και δε το ακουσα αφου δεν εχω ορεξη να αγριευτω βραδιατικα φανταζομαι θα ειναι οτι πρεπει για να γυρισω τη νεα ταινια το φορουμ ο ταρανδος φορουμιστας και το ψυχολογικο θριλερ με το βιντεο :D

Senior Member
    Βρε αγόρι μου αυτό το βίντεο δεν είναι φωνές δεν είναι έτσι οι φωνές είναι ΜΟΎΦΑ αυτα σ σερβίρουν αυτα πιστεύεις δεν τα ξέρεις αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    λυπον αν και δε το ακουσα αφου δεν εχω ορεξη να αγριευτω βραδιατικα φανταζομαι θα ειναι οτι πρεπει για να γυρισω τη νεα ταινια το φορουμ ο ταρανδος φορουμιστας και το ψυχολογικο θριλερ με το βιντεο :D
    εσυ έχεις μια δουλειά να κανείς με την γκόμενα σου να ενωθούν τα δύο ημισφαίριά μέσα στο κεφάλι σου να σ φύγει το καψιμο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εσυ έχεις μια δουλειά να κανείς με την γκόμενα σου να ενωθούν τα δύο ημισφαίριά μέσα στο κεφάλι σου να σ φύγει το καψιμο
    μονο εσυ καταλαβενεις τι λες

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Κεράσι αστα αυτα δεν τα ξέρεις πιάσε αυτα με τις σχέσεις κλπ που τα ξέρεις αυτό που έβαλες είναι μεγάλη μουφα που αμα ήξερες πόσο μούφα είναι θα ντρέποσουνα να το βάλεις
    Με συγχωρείς λίγο φίλε μου, τι ακριβώς ξέρει για τις σχέσεις; (Γιατί εδώ γελάμε!!) Kάνοντας ερωτήσεις τύπου: Πώς είναι στο sex ο τάδε ή η τάδε ή "απόλαυσε το sex γιατί το κάλό ****** είναι δυσέυρεστο" (Χα χα χα..! το θυμάμαι ακόμα και γελάω)

Ο συγκεκριμένος τυπάς, ή έχει να γαμήσει απο τότε που γεννήθηκε, ή απλά trollarei!!!
    Last edited by Rich-Deleted-06-06-2016b; 26-03-2013 at 23:21.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    Ο συγκεκριμένος τυπάς, ή έχει να γαμήσει απο τότε που γεννήθηκε, ή απλά trollarei!!!
    Ή και τα δυο . . .

Senior Member
    Μηπως ν αφηνατε τις προσωπικες επιθεσεις, τους χαρακτηρισμους και το τρολαρισμα και να κανετε κριτικη αν θελετε επι των αποψεων και με επιχειρηματα????
    Αντεχω παντως, δωστε τα ολα στο να με τρολαρετε και να με προσβαλετε!!!!

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Μηπως ν αφηνατε τις προσωπικες επιθεσεις, τους χαρακτηρισμους και το τρολαρισμα και να κανετε κριτικη αν θελετε επι των αποψεων και με επιχειρηματα????
    Αντεχω παντως, δωστε τα ολα στο να με τρολαρετε και να με προσβαλετε!!!!
    Sorry Kerasi, αυτή την εντύπωση μου έχεις δώσει εμένα..

Senior Member
    Ενδιαφερον θεμα, πατησα στο λινκ και το ειδα, μαλλον το ακουσα το βιντεο, κ η αληθεια οτι ψιλοφρικαρα γτ μ θυμησε τα δικα μου.. παιδια ακουστε το με ακουστικα καλυτερα, θα εχετε καλυτερη αισθηση σαν να ειναι οντως μεσα απο το κεφαλι σου.. ειδικα εκει π ελεγε με φρικιαστικο τροπο "you're stuuuupidd" φρικαρα για τα καλα μιλαμε..

(επισης μην σπαμαρετε σε τοσο ενδιαφερονται θεματα κ μην τσιμπατε αν ενας μπιπ πεταξει περι σεξ, κριμα για το θεμα κ γι αυτους που το διαβαζουν)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Συγνωμη που το επαναφερω το θεμα αλλα ψιλοφρικαρα..Ειναι πραγματι ετσι?Τετοιου τυπου φωνες και λογια ακουει ενας ασθενης με σχιζοφρενεια?

Banned
    χαααχαχαχαχαα......Δεν άντεξα...Χιουμοράκι,να γελάσουμε και λίγο....χαχαχαχαχα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Συγνωμη που το επαναφερω το θεμα αλλα ψιλοφρικαρα..Ειναι πραγματι ετσι?Τετοιου τυπου φωνες και λογια ακουει ενας ασθενης με σχιζοφρενεια?
    Δεν ξερω εαν το ακουσες με ακουστικα! Αλλα οτι ειναι τρομακτικο ειναι!
    Τωρα γι αυτο που ρωτας, καποιες φορες ειναι ετσι, εννοω σε τετοιο σοβαρο βαθμο, καποιες οχι! Η ψυχωση αλλωστε εχει εξαρσεις και υφεσεις!
    Μπορει πχ τη μια μερα να φοβασαι να βγεις επειδη νομιζεις οτι σε παρακολουθουν η σου λενε οι φωνες να μην βγεις, και μετα να σκεφτεις αλλη μερα ''καλα τι μαλακιες σκεφτομαι'' και να βγεις..
    It depends.. δεν εχουν ολοι τον ιδιο βαθμο σε καθε ασθενεια.. σαν να λεμε πυρετος πχ, ειναι και το 37,9 ειναι και το 42.. στο πρωτο πλακωνεσαι στα παυσιπονα και στα αντιπυρετικα, στο δευτερο παρακαλας τον Αγιο Πετρο :p χιχιχι
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast