Originally Posted by
alfapark2001
Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση σου!!! Ολα αυτα που μου απαντησες ειναι απολυτα λογικα και προσκρουουν στην κοινη λογικη. Πρωτα απο ολα συμφωνω απολυτα με το κακο της παρελθον ειναι πραγματικοτητα και μετα απο πολυ κολο και βασανο μου παραδεχτηκε οτι εχει πεσει πολλες φορες θυμα κοροιδιας και την εχουν δουλεψει και ειναι απολυτα φυσιολογικο να μην εμπιστευεται κανεναν επισης επειδη της εχουν πει ΠΑΡΑ πολλα στο παρελθον αυτη σκεφτεται πως ειμαι και εγω ακριβως το ιδιο. Πραγματικα την αγαπαω παρα πολυ και της το δειχνω με καθε ευκαιρια. ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ομως και αν κανω εκεινη βρισκει μια εντελως τρελλη λογικη (για εκεινη) εξηγηση και την κολλαει. Π.Χ. Κατεβηκα απο το εξωτερικο να της κανω εκπληξη για να την δω και μονο και μαλιστα πληρωνοντας αρκετα χρηματα για 2 ημερες και εκεινη ειναι σιγουρη πως εγω κατεβηκα στην Ελλαδα γιατι ειχα ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔοΥΛΕΙΑ. Της λεω π.χ. Εισαι ομορφη και μου λεει αληθεια το λες η με κοροιδευεις. Στο παρελθον μου ειχε στειλει ενα μυνημα δεν το ειχα δει καθολου οταν το ειδα της απαντησα και βρηκα τον μπελα μου γιατι κατα τα δικα της λεγομενα και θεωριες εγς το ειδα και δεν της απαντησα (χωρις λογο βεβαια) Το αποτελεσμα ολων αυτων αλλα και καποιων αλλων γεγονοτων ειναι να εχει κουραστει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο μυαλο της και να μου συμπεριφερεται με απαραδεκτο τροπο λες και φταιω ΕΓΩ για ολα που εκεινη τα βλεπει ετσι . και να μου λεει οτι δεν ξερει εαν τραβαει η σχεση κλπ κλπ. Οταν ομως της λεω οκ αστην και φυγε δεν το κανει!!! Πραγματικα τι ακριβως θελει να καταφερει ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!