Results 1 to 15 of 54
Thread: Σχεση που κανει κυκλους!!!
-
01-04-2013, 12:12 #1
Σχεση που κανει κυκλους!!!
Καλημερα σε ολες και ολους και πρωτα απο ολα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Εχω γραψει αρκετες φορες σε αλλα θεματα αλλα ποτε δεν εχω γραψει για την σχεση μου οπως την βιωνω εγω. Επειδη μου αρεσει να στοχοποιω απο την αρχη απλα θελω να σας πω οτι οτι γραψω θα το γραψω με σκοπο καποιος με πιο καθαρο μυαλο απο εμενα να με περασει στην απεναντι οχθη του ποταμου. Λιγα στοιχεια για εμενα ειμαι 33 χρονων εχω μια σχεση εδω και 2 χρονια με μια κοπελα στα 28 . Γνωριστικαμε μεσα απο κοινους φιλους πολυ γρηγορα ειμασταν ζευγαρι και ακομα πιο γρηγορα αρχισαμε να συζουμε στο δικο μου σπιτι και να εχουμε μια κοινη ζωη με καλες στιγμες ΑΛΛΑ και παρα πολλες στιγμες εντασης. Καποια στιγμη εμενα μου παρουσιαστηκε μια ευκαιρια να παω στο εξωτερικο για 7 μηνες (ακομα εδω ειμαι και γυρναω σε 2 εβδομαδες) Και λογω κακων οικονιμικων συγκυριων στην ελλαδα την συγεκριμενη περιοδο (μειωση μισθου κλ οικογενιακα προβληματα, απαξιωση μου κλπ) πηρα την αποφαση αφου πρωτα το συζητησα μαζι της να παω να δω πως ειναι τα πραγματα και αν μετα τους 7 μηνες ειμαι καλα να ερθει να με βρει και να ζησουμε εδω μαζι οπως και πιο παλια. Οταν πρωτοεφυγα τα κλαματα και οι λυγμοι ηταν καθημερινο φαινομενο . Καποια στιγμη πολυ συντομα αρχισε να υπαρχει μια επιθετικη συμπεριφορα και μια ερωτηση ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ και τα χαλασες ολα. Εγω απορουσα αφου η αποφαση ηταν κατα καποιο τροπο κοινη. Για να μην τα πολυλογω τεθηκε καποιο ΒΕΤΟ οτι εαν δεν εχεις σκοπο να προχωρησεις την σχεση μας στο επομενο βημα (προταση γαμου κοινως) να μου το πεις να το ξερω για να κοιταξω τη ζωη μου γιατι δεν εχει νοημα οπως και εγινε ακριβως τα χριστουγεννα. Ομως ουτε με αυτο επιλθε η ηρεμια και η γαληνη ισα ισα που αρχισε μεγαλυτερο αγχος. Μετα απο τεραστια δικη μου πιεση και μια αλλοπροσαλη συμπεριφορα απο την πλευρα της του στυλ " Η παντρευομαστε η χωριζουμε" μου εξηγησε πως ειχαν γινει καποια κατ εμε ανουσια πραγματα στην αρχη της σχεσης μας τα οποια την συνοδευουν ακομα και μεχρι σημερα μαζι της καταλοιπα προηγουμενων σχεσεων που τα σερνει ακομα μαζι της με ανθρωπους που μονο αγαπη δεν ειχαν και μεχρι χθες που ρωτουσα ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ και θα γινει η απαντηση ηταν ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ??? Εγω ροταω και ζηταω τη βοηθεια σας για να μην καταληξω σε καποιο τρελλαδικο λιαν συντωμως ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ? Φανταζομαι οτι θα μου πειτε ΜΑΚΡΙΑ!!!! οτι ομως πιστευετε. Απλα εγω αυτο τον ανθρωπο τον αγαπησα και τον αγαπαω πραγματικα αυτος ειναι και ο λογος που ειμαι εκει ακομα και δεν τα εχω παρατησει!!! Ειναι στεναχωρο να δινεις καπου την καρδια σου και να σου την κανουν κομματια. Και ισως θα επρεπε να ειμαι πιο σκληρος αλλα δυστηχως αγαπαω χωρις πλανο και τακτικες αλλα και στοχους να κερδισω εγω....
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και περειμενω αγωνιωδώς τις απαντησεις σας.
- 01-04-2013, 12:20 #2
κοιτα τον εαυτο σου κ αστη να θα βρεισ αλλη πιο συνενοησιμη
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
01-04-2013, 14:20 #3
1. Πανω σε ποια θεματα ηταν αυτες οι εντασεις που λες οταν μενατε μαζι και τα χατε καλα.
2. Τωρα εισαι εξω? Ποτε θα γυρισεις? Τι θα κανεις τελικα? Που θα μενεις? Οσο λειπεις ποσες φορες εχεις ερθει ελλαδα μεσα στους 7 μηνες?
3. Τα ανουσια που γραφεις το πε αυτη ή εσυ? Και ποια ειναι αυτα?
01-04-2013, 18:55 #4
Γενικοτερα παντα εψαχνε να βρει πραγματα ακομα και στις πιο τελειες στιγμες ωστε να υπαρχει ενταση και οποτε προσπαθουσα να την ηρεμισω εκεινη παντα με προσεβαλε με τα χειροτερα λογια και κουβεντες που δεν λες ουτε στον εχθρο σου. Ειμαι ακομα εξω γυρναω σε 2 εβδομαδες με το καλο. Υποτιθεται οτι θα εμενα στο σπιτι της (των γωνιων της αλλα διαθετει μια μικρη γκαρσονιερα που μενει εκεινη) Δεν νομιζω ομως να ειμαι ιδιαιτερα ευπροσδεκτος πλεον. Εχω ερθει 3 φορες μια τα χριστουγεννα και αλλες 2 φορες μετα και την τελευταια μαλιστα εκπληξη χωρις να παρατηρησω καποιο ιδιαιτερο ενθουσιασμο και εκεινη εχει ερθει αλλες 2 φορες να με επισκεφθει η τελευταια πολυ προσφατα.
Ανουσια τα αναφερω ΕΓΩ εκεινη τα θεωρει ΒΟΥΝΟ και οσο και εχω παλεψει μεσα σε αυτα τα χρονια να της αποδειξω οτι δεν ειναι υπαρκτα και οτι δεν ισχυουν σε καθε μας μικρο η μεγαλο ενταση παντα αυτη αναφερεται σε αυτα σαν να ειναι το μειζον προβλημα διαβιωσης μας. Ακομα και σημερα που μιλησαμε μεσω μυνηματων ειναι παρα πολυ ψυχρη και επειδη εγω ειμαι γλυκος με κατηγορει οτι την ειρωνευομαι και οτι την νευριαζω....
01-04-2013, 19:02 #5
Μάλλον έχεις καλή δουλειά φίλε γι αυτό γίνονται όλα εγώ έτσι λέω
01-04-2013, 19:07 #6
Για εξηγησε το λιγο πιο πολυ αυτο ακουγεται ενδιαφερον!!!
01-04-2013, 19:26 #7
Ξέρω εγώ είχες καλή δουλειά είχες ένα πακέτο που το ήθελε κ άλλαξες δουλειά κ μέρος αυτή ήθελε να σε παντρευτεί από την αρχή που σε γνώρισε γι αυτό προχωρούσε γρήγορα της άλλαξες τα σχέδια κ
01-04-2013, 19:29 #8
Εγώ λέω να πασ στο εξωτερικό να στρώσεις τα πράγματα από δουλειά κλπ κ αμα την αγαπάς πειστιν να έρθει
01-04-2013, 22:20 #9
Εχω ηδη δουλεια στην Ελλαδα εδω ηρθα γιατι επρεπε γιατι πλεον στη δουλεια μου ειμαι σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο και πλεον μπορω να πουλησω τον εαυτο μου οπως θελω εγω.... οποτε γυρναω και βλεπω..... Βασικα θα ηθελα καποια γυναικα να μου απαντησει εμεις οι αντρες ολα απο τη δικη μας πλευρα τα βλεπουμε!
02-04-2013, 02:47 #10
Και τωρα θα ερθεις για να μεινεις μονιμα ελλαδα ή θα ξαναφυγεις? Εχεις χασει πολλα σημεια παντως, δε βλεπεις καθαρα κ κατηγορεις μονο την κοπελα. Χωρια οτι δε το χειριστηκεες εξυπνα. Αλλα για απαντα το που θα εισαι κ βλεπουμε.
02-04-2013, 09:12 #11
Καλημερα! Ναι γυρναω μονιμα Ελλαδα δαν θα ξανα φυγω. Οκ τα δεχομαι ολα αυτα που λες ΕΝΟΕΙΤΑΙ οτι εχω παρει το μεριδιο ευθυνης που μου αναλογει. Ειμαι εδω για να ακουσω την ειλικρηνη σας απαντηση και ανοιχτος για οποιαδηποτε διορθωση μπορω να κανω.....
02-04-2013, 09:19 #12
Φίλε μου, η περίπτωση της κοπέλας, μου θυμίζει πολύ έντονα την πρώην μου. Πολλά νεύρα για το τίποτα. Συμβουλή μου; Χώρισε την να ησυχάσεις. Ο άνθρωπος πολύ δύσκολα αλλάζει κι όσο περνάει ο καιρός η στάση της απέναντί σου θα επιδεινώνεται. Σαν τελευταία ευκαιρία όμως πριν χωρίσεις, θα σου πρότεινα να κάνεις μια συζήτηση μαζί της και να της μεταφέρεις τι ακριβώς νιώθεις με την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και το τι σκέφτεσαι να κάνεις αν δεν αλλάξει ή έστω να βελτιωθεί κάτι. Αν δεν ταρακουνηθεί και πάλι, δυστυχώς η λύση του χωρισμού είναι μονόδρομος.
02-04-2013, 09:26 #13
Καλε μου φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εχω κανει συζητησεις ΑΠΕΙΡΕΣ ανοιγωντας την καρδια μου και λεγωντας το πως νιοθω καθε φορα βρισκομαι κατηγορουμενος αν απο τις 1000 κουβεντες υπαρχει ΜΙΑ και ΜΟΝΟ ΜΙΑ κακη θα ασχολειται με αυτη για 3-4 ημερες. Σκεφτεται μονιμα αρνητικα για τα παντα και ολες τις οι εκφρασεις ξεκινανε παντα με το ΔΕΝ. Ειναι ηττοπαθεις και πιστευει παντα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Οτι και να της πω η απαντηση της ειναι δεν ξερω αν μπορω. Στα παντα. Συνεπως δεν εχει νοημα η οποιαδηποτε συζητηση ξανα και ξανα. Αυτο που κανω πλεον οταν δεν ειναι καλα (ΜΟΝΙΜΑ) απλα αλλαζω τη συζητηση και δεν δινω σημασια γιατι θα πρεπει να σκοτωνομαστε καθε ημερα. Οταν δε την ροτησα επανηλημενα ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ μονιμα λαμβανω την απαντηση ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
02-04-2013, 09:37 #14
Τότε φίλε μου νομίζω πως τη λύση στο πρόβλημα σου την γνωρίζεις ήδη μέσα σου, δεν μπορείς όμως να την δεχτείς ως λύση γιατί την αγαπάς. Είναι λογικό. Πρέπει όμως να το πάρεις απόφαση και να πας παρακάτω στη ζωή σου χωρίς αυτήν. Τα θέματα που έχει, πιστεύω πως λύνονται πολύ δύσκολα. Μου δίνει την εντύπωση ενός ατόμου (βάσει των όσων μας λες) που δεν ευχαριστιέται ποτέ και με τίποτα. Αν αντιδρά με αυτό τον τρόπο τώρα, αργότερα, στην καθημερινότητα σας, που τα προβλήματα θα είναι περισσότερα, πως θα αντιδρά; Και κάτι τελευταίο... ως πότε νομίζεις πως θα αντέξεις να αλλάζεις θέμα για να μην σκοτώνεστε όπως λες; Κάποια στιγμή σε πνίξει σαν θηλιά όλο αυτό, δεν θα αντέξεις άλλο και τότε, η αγάπη σου για αυτή θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σε ενδιαφέρει, γιατί θα έχεις συνειδητοποιήσει έντονα πως αγαπάς ΚΑΙ τον εαυτό σου.. αυτά από εμένα..
02-04-2013, 09:41 #15
Ακριβως αυτα που μου εγραψες ειναι και οι σκεψεις μου, Το ξερω εχεις απολυτο δικιο. Εχω προσφερει τα παντα στη σχεση μου και αν εφυγα απο την Ελλαδα για καποιο καιρο το εκανα γιατι δεν ειχα αλλη επιλογη και ηταν μοναδικη ευκαιρια για δικο μου δικο της και δικο μας καλο. Ομως ποτε μα ποτε δεν ειναι ευχαριστημενη ΟΤΙ μα ΟΤΙ και αν κανω. Το ξερω πως ειναι τα πραγματα οπως τα λες και αυτο πρεπει να γινει δεν υπαρχει αλλη λυση