Originally Posted by
mpliki
καλησπέρες... βλέπω με μεγάλη μου λύπη πως η μόνη λύση που τείνουμε να βρίσκουμε είναι η δίωξη, οι μοντερειτορς, οι ειδικοί..σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως οι περισσότεροι που απειλούν με αυτοκτονία (είναι και κάποιοι που δεν απειλούν, αλλά ζήτουν απο εμάς να τους υποδείξουμε τρόπους αυτοκτονίας), είναι παιδιά νεαρά, που δεν έχουν με ποιόν να συζητήσουν τη μοναξιά τους η το κάθε προβλημα, που μπορει για εμας εδω να φανταζει μηδαμινο,ενω για κάποιον άλλο είναι ένας εφάλτης. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, είναι μια κοπέλα που έμπαινε τακτικά στο φόρουμ, πριν μια βδομάδα έγραφε απελπισμένα πως δεν αντέχει άλλο, δεν έμπαινε σε συζητήσεις, δεν την ένοιαζαν λύσεις και το μπλα μπλα, παρα μόνο κάποιος ανώδυνος θάνατος για να λυτρωθεί.. απο κείνη τη μέρα νομίζω δεν έχει ξαναμπεί στο φόρουμ,κι η αλήθεια είναι πως έχω ανησυχήσει, είτε έχει πετύχει την απόπειρα είτε όχι. Λυπάμαι που είμαστε μια τέτοια κοινωνία που μένουμε μόνο στα λόγια και στα τσατ, απορώ δηλαδή, μιας και όλοι μας έχουμε μπει για κάποιο λόγο εδώ, κάποιο έχουμε κοινούς λόγους, γιατί δεν επιδιώκουμε να συναντάμε κόσμο που μας χρειάζεται και έξω απο δω...αλλα να μου πεις, με τέτοια καχυποψια και αδιαφορία ταυτόχρονα κάτι τέτοιο δε θα είναι ποτέ εφικτό.