Στα λογια μου ερχεσαι Γιαννη ετσι ειναι αν το παιξεις καλος ειναι ελατομα ις βαρος σου γιατι δεν θελουν καπιον που να τον κανουν οτι θελουν εκμεταλευονται και σε πατανε δεν το εκτιμανε ισα ισα λενε αυτος ειναι φλορακι τον εχω στο τσεπακι μου οποτε γουσταρω γι αυτο παμε για τπτ διαφορετικο πιο αλιτικο θελουν να νιωσουν αυτη τη γλυκα
της παρανομιας και καλο ειναι να μην πεφτουμε με τα μουτρα ολη μερα μυνηματα τηλεφωνα σαγαπαω και τετιες βλακειες γιατι τα βαριουνται ευκολα ενα μυνημα τν μερα μετα αστην να σε ψαξει αυτη θελουν να εισαι ο εαυτος σου και να τις κανεις πλακες ευκολα πειθωνται οι γυναικες αλλα ειναι μεγαλο ΛΑΘΟΣ ενας αντρας να αφιερωση ολη του την ζωη σε μια γυναικα γιατι αλλαζουν γνωμη ευκολα ακουνε τον καθε μαλακα και τα πιστευουν κιολας αν οντως νοιαζοντουσαν θα ρωτουσαν εμας τουσ ιδιους αλλα μας απογοητεουν τις λεμε δεν σε ειχα για τετοια δεν εχω να πω κατι παραπανω και τον μπουλο μετα θα τρεχουν απο πισω μας τις δινουμε αξια καθε πικραμενος καγκουρας κορναρει και μετα λετε γιατι οι γκομενες την εχουν δει ντιβες και δεινουν χυλοπιτες το πραγμα θελει τροπο οχι με τα μουτρα σιγα-σιγα βλεπεις αν υπαρχει ενδιαφερον κανεις κινηση αλλιως εξαφανιζεσαι το καλο το παλικαρι ξερει και αλλα μονοπατια.. θα παιχτουν φασεις πολλες αρκει να κανεις κατι