δεν εχω αυτοπεπειθεση στις κοπελλες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44
    Junior Member

δεν εχω αυτοπεπειθεση στις κοπελλες

γεια σας παιδια ειμαι 19 χρονων και ακομα δεν εχω κανει σχεση ποτε στην ζωη μου
    στις παρεες μου ειναι πολυ κοινωνικος πολυ ανετος με πιανει λογοδιαρια που λεμε :P
    αλλα οταν μου αρεσει μια την αντιπετωπιζω σαν να ειναι καποιος μπαμπουλας και δεν μπορω να κανω κινηση ευκολα μου κοβονται τα ποδια δεν εχω αυτοπεπηθεση στο φρελτ μια φορα προσπαθησα και η αληθεια ειναι οτι το πηγαινα καλα αλλα μετα τα εκανα σαλατα στο τελος ισως λογο απειριας και με εριξε περισσοτερο ψυχολολικα....καποια συμβουλη ισως θα μπορουσε να με βοηθησει ευχαριστω!!!!

Senior Member
    την στιγμη π εχεις απενταντι σου μια κοπελα κ εισαι ετοιμος να την προσεγγισεις, μαλλον κατι σκεφτεσαι κ κολλας κ χαλαει το πραμα... τι ειναι αυτο π σκεφτεσαι? τι φοβασαι? πχ την απορριψη? μηπως μετα σε κοροιδεψει? μηπως πεταξεις καμια κοτσανα? τι ακριβως?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    ναι και την απορριψη και μηπως πεταξω εστω και μια κοτσανα που φοβαμαι μην μου στοιχισει....

Senior Member
    αρα αυτα ειναι ανασταλτικοι παραγοντες.. προσπαθησε εκεινη τη στιγμη να σκεφτεσαι πιο χαλαρα κ αισιοδοξα ωστε να το αντισταθμισεις!

επισης να σου πω κ το αλλο, εφοσον εισαι απειρος απο σχεση (κ απο σεξ φανταζομαι), καποια στιγμη θα φας κ τη χυλοπιτα σου να το ξερεις.. κανεις δν την εχει γλυτωσει.. αλλα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος ψυχολογικα ωστε να μν σου πεσει βαρια.. αν με πιανεις... :p

Junior Member
    σε καταλαβενω την εφαγα μια φορα και απο τοτε εχω πιο χαμηλη αυτοπεπηθεση....

Senior Member
    ναι αλλα επειδη την εφαγες μια φορα δν σημαινει θα την τρως παντα... μην κανεις γενικευσεις απο ενα μεμονωμενο γεγονος! ετερον εκατερον! θετικη διαθεση, αισιοδοξια, ευχαριστο χαρακτηρα να βγαζεις, κ προχωρας! καλη επιτυχια! :)

Junior Member
    σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη!!!!

Senior Member
    να σαι καλα...

αν δεν μπαζωσεις δε μαθαίνεις να χτιζεις...
    μεσα απο τις αποτυχιες ερχεται η εμπειρια η οποια αποτελει προϋποθεση της επιτυχίας.
    η εμπειρια αποκταται με την κινηση. μαθε να παιρνας γρηγορα απο τη σκεψη στην πραξη, επειδη εισχωρουν στη σκεψη οι ανασταλτικοι παραγοντες και οι αναβολες καθε φορα που καθυστερεις. συμφωνω με τα όσα σου λενε οι υπολοιποι.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    αν δεν μπαζωσεις δε μαθαίνεις να χτιζεις...
    μεσα απο τις αποτυχιες ερχεται η εμπειρια η οποια αποτελει προϋποθεση της επιτυχίας.
    η εμπειρια αποκταται με την κινηση. μαθε να παιρνας γρηγορα απο τη σκεψη στην πραξη, επειδη εισχωρουν στη σκεψη οι ανασταλτικοι παραγοντες και οι αναβολες καθε φορα που καθυστερεις. συμφωνω με τα όσα σου λενε οι υπολοιποι.
    Αυτό για άλλο το λέμε :)

..πρόσφατα είχα μια κουβέντα με μια γνωστή που είχαμε χαθεί και μου έλεγε για τον φίλο της που επειδή ήταν πολύ ντροπαλός με τις γυναίκες έκανε σεξ στα 33 του.
    Δεν θα σου πω ποσα προβλήματα κουβαλάει από αυτή την καθυστέρηση, αλλά θα σου πω ότι σου είπαν και οι απο πάνω: αν δεν περάσεις και αποτυχίες δεν θα βρεις την επιτυχια.

Senior Member
    Κοιτα φιλε εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι στις γυναικες αν το παιξεις καλο παιδι το εχασες το παιχνιδι θελουν να εισαι προστυχος και να λες αισχρα λογια με θαρος και να μην μασας τα λογια σου να κρατας τον λογο σου και φυσικα να εισαι καθαρος να προσεχεις την εμφανηση σου και πανω απ ολα να εισαι ο εαυτος σου ουτε θασε διρει ουτε τπτ
    οποτε προχορα με τσαμπουκα και μη φοβασαι τπτ κανε αυτο που νιωθεις και προσεχε η ζωη ειναι μικρη σημερα υπαρχουμε αυριο μπορει οχι δεν θελει και πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by invisiblebullet View Post
    Κοιτα φιλε εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι στις γυναικες αν το παιξεις καλο παιδι το εχασες το παιχνιδι θελουν να εισαι προστυχος και να λες αισχρα λογια με θαρος και να μην μασας τα λογια σου να κρατας τον λογο σου και φυσικα να εισαι καθαρος να προσεχεις την εμφανηση σου και πανω απ ολα να εισαι ο εαυτος σου ουτε θασε διρει ουτε τπτ
    οποτε προχορα με τσαμπουκα και μη φοβασαι τπτ κανε αυτο που νιωθεις και προσεχε η ζωη ειναι μικρη σημερα υπαρχουμε αυριο μπορει οχι δεν θελει και πολυ
    άλλο γυναικες αλλο γκομενες
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

My two cents: παντού και πάντα να είσαι ευγενικός και κύριος, ακόμη και με ιερόδουλες αν πας (οκ, άσχετο το παράδειγμα :p). Μην κάνεις ποτέ το λάθος να μπερδέψεις τους καλούς τρόπους με τη δειλία. Πέρα από αυτό, να είσαι ευθύς και ειλικρινής αλλά όχι ωμός. Τέλος να θυμάσαι ότι όσο "κωλώνεις" εσύ άλλο τόσο ίσως και η κοπέλα που πλησιάζεις.
    Καλή τύχη μεγάλε! :cool:

Quote Originally Posted by invisiblebullet View Post
    Αμα σου λεει η γυναικα εισαι πολύ καλο παιδί σε απέρριψε, τελείωσε. Αμα της φερθεις, εστω με υπονοουμενα, πρόστυχα και αισχρα και εισαι και λίγο αλύτης έχεις περισσότερες ελπίδες. Οι σοβαροί και τα καλα παιδια δεν ειναι στα πρότυπα τους ακόμα κι σου φυγε η δειλία στο να πλησιάζεις.
    Θυμαμαι καποια που με απέρριψε με τα εισαι πολύ καλο παιδι, δεν ταιριαζουμε και αμα αποφασισω κατι παει τελειωσε, που μετα απ αυτα αρχισα να της μιλώ λίγο προκλητικά και πρόστυχα (υποτιθεται ητανε και σοβαρο ατομο απο καλη οικογενεια), πρόσεξα ότι αρχισε να το ξανασκέφτεται...
    γιάννης

Page 1 of 3 123 LastLast