Originally Posted by
Ntoubroutza
Δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες (τελικά) σε τέτοια θέματα.Ένας άνθρωπος δεν αλλάζει...Βασικά δε μου αρέσει καν η έκφραση ''δευτερη ευκαιρία''.Αν ήταν έτσι δε θα υπήρχε η πρώτη.Θα ξεκινούσαμε από τη δεύτερη.Ειδικά σε τέτοια θέματα.Τι προσπαθούμε να κάνουμε δηλαδή δινοντας δεύτερη ευκαιρία?Θα σου πω εγώ.Προσπαθούμε να κοροιδέψουμε τον ευατό μας,πρώτα από όλα και στη συνέχεια να συμβιβαστούμε ή να ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει.Δεν θα αλλάξει,δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες.Οπότε αν θέλεις να συμβιβαστείς εντάξει.Αν πάλι θέλεις να ελπίζεις ότι κάτι θα αλλάξει,τότε νομίζω πως κάνεις λάθος.Προσπαθησε με τις δευτερες,τριτες και λοιπά ευκαιρίες,να κάνεις λογικό το παράλογο μέσα από απολογίες και δικαιολογίες.ΟΧΙ.......Μπορού σα να σου μιλήσω σαν άντρας και να σου πω διάφορα για δικαιολογίες ώστε να παρηγορηθείς.Θέλεις να το κάνω?.....Εγώ σου μιλάω με τις σημερινές εποχές και πάντα από προσωπικές εμπειριες.Απόλυτα,κάθετα,ψ υ χρά ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.Μας τελειώσανε....(είναι προσωπική άποψη και σε καμία περιπτωση δε σου λεω να χωρίσεις,άλλοστε οι αποφάσεις ειναι δικες σου..)