εχασα την εμπιστοσυνη μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Banned
    Α και κάτι άλλο.Εννοείται πως δε συμφωνώ στο να κάνεις κι εσύ λογαριασμό στο σάιτ ώστε να τον ψαρέψεις.Μολις αποκαλυφτειτε τότε θα του έχεις δώσει πάτημα και θα ξεκινήσετε πάλι έναν κύκλο ανούσιων επιχειρημάτων και μπορεί να φτάσεις να χάσεις και το δίκιο σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες (τελικά) σε τέτοια θέματα.Ένας άνθρωπος δεν αλλάζει...Βασικά δε μου αρέσει καν η έκφραση ''δευτερη ευκαιρία''.Αν ήταν έτσι δε θα υπήρχε η πρώτη.Θα ξεκινούσαμε από τη δεύτερη.Ειδικά σε τέτοια θέματα.Τι προσπαθούμε να κάνουμε δηλαδή δινοντας δεύτερη ευκαιρία?Θα σου πω εγώ.Προσπαθούμε να κοροιδέψουμε τον ευατό μας,πρώτα από όλα και στη συνέχεια να συμβιβαστούμε ή να ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει.Δεν θα αλλάξει,δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες.Οπότε αν θέλεις να συμβιβαστείς εντάξει.Αν πάλι θέλεις να ελπίζεις ότι κάτι θα αλλάξει,τότε νομίζω πως κάνεις λάθος.Προσπαθησε με τις δευτερες,τριτες και λοιπά ευκαιρίες,να κάνεις λογικό το παράλογο μέσα από απολογίες και δικαιολογίες.ΟΧΙ.......Μπορού σα να σου μιλήσω σαν άντρας και να σου πω διάφορα για δικαιολογίες ώστε να παρηγορηθείς.Θέλεις να το κάνω?.....Εγώ σου μιλάω με τις σημερινές εποχές και πάντα από προσωπικές εμπειριες.Απόλυτα,κάθετα,ψ υ χρά ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.Μας τελειώσανε....(είναι προσωπική άποψη και σε καμία περιπτωση δε σου λεω να χωρίσεις,άλλοστε οι αποφάσεις ειναι δικες σου..)
    Συμφωνώ. Αν το' χει η κούτρα του να κατεβάζει ψείρες, μην περιμένεις ν' αλλάξει κάτι. Δυστυχώς.

Senior Member
    Αν, σε περιπτώσεις σαν τη δική σου καταφεύγουμε στο εύκολο συμπέρασμα πως ο σύντροφός μας έχει κάποιο πρόβλημα με τη σχέση μας, γι αυτό ψάχνεται. Αρα, αν του δώσουμε μιά ακόμη ευκαιρία και δουλέψουμε από κοινού στη σχέση, όλα θα διορθωθούν. Παραβλέπουμε την πιθανότητα ο σύντροφός μας να έχει άλυτα θέματα με τον εαυτό του, όπως π.χ. χαμηλή αυτοεκτίμηση που τον ωθεί να αναζητά την επιβεβαίωση από οπουδήποτε μπορεί. Αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι άψογος στη μεταξύ μας σχέση. Αρα, όπως ανέφερε ο Ντουβρουτζάς, δεν έχει νόημα η δεύτερη ευκαιρία, παρά μόνο αν αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο το πρόβλημα που ενδεχομένως τον ωθεί να λοξοκοιτάζει, και δουλέψει σκληρά με τον εαυτό του.

Γιά μένα δεν έχει τόση σημασία αν σκοπεύει να μείνει σε ένα ανώνυμο διαδικτυακό φλερτ ή να προχωρήσει παρακάτω. Ο άνθρωπος που ψάχνει επιβεβαίωση αργά ή γρήγορα θα κάνει όλη τη διαδρομή. Αυτά τα συναισθήματα είναι απαιτητικά και αδηφάγα. Το θέμα είναι να ψάξει ο ίδιος την αιτία της συμπεριφοράς του -αν αποκλείσουμε το γεγονός να μην καλύπτεται από τη σχέση σας- και να ξεπεράσει την επιθυμία του να φλερτάρει δεξιά και αριστερά. Οχι απλά να την κουκουλώσει, γιατί τότε θα την ξαναβρεί μπροστά του αργά ή γρήγορα, όπως έγινε ένα χρόνο μετά την πρώτη φορά που τον ανακάλυψες...

Junior Member
    αυτα σκεφτομαι φιλε μου και φρικαρω,γιατι δηλαδη πρεπει να βαζω το μυαλο μου να σκεφτει κι αν καποια στιγμη με απατησε η αν καποια στιγμη με απατησει?η αμφιβολια ειναι ο χειροτερος εχθρος.αν ηταν μια απλη σχεση θα την ειχα κανει με ελαφρα,αλλα εδω ειναι γαμος ειναι κοινα ονειρα.θεωρω πως εχει θεματα με τον εαυτο του,δεν ξερω πως να το χειριστω,δειλιαζω,φοβαμαι και μετα θυμωνω με τον εαυτο μου,δεν μου λεει τιποτα να κανω αλλη μια σκηνη δεν ειναι του στυλ μου, θελω λυση και ψαχνω βρω την καλυτερη δυνατη

Α και κάτι άλλο.Εννοείται πως δε συμφωνώ στο να κάνεις κι εσύ λογαριασμό στο σάιτ ώστε να τον ψαρέψεις.Μολις αποκαλυφτειτε τότε θα του έχεις δώσει πάτημα και θα ξεκινήσετε πάλι έναν κύκλο ανούσιων επιχειρημάτων και μπορεί να φτάσεις να χάσεις και το δίκιο σου

..ντου, συμφωνώ μαζί σου πως θα δημιουργηθει ένας φαυλος κύκλος αντιπαραθέσεων αν φτιάξει λογαριασμό και του παραθέσει τα στοιχεία.
    Πολύ φοβάμαι όμως ότι αν του το πει τώρα θα τη βγάλει τρελλή και θα το ρίξει ότι μπαίνει για χαβαλέ κλπ.
    Εκεί λοιπόν και ενώ η αν θα ξέρει την αλήθεια, δεν θα μπορεί να την αποδείξει.
    Ξέρουμε όλοι όσοι διαβάσαμε το θέμα ότι η κατάσταση δεν έχει γυρισμό, αλλά όταν είσαι ο ίδιος μες στη φάση και δη γάμο, είναι πολύ δύσκολο να το παραδεχτείς αν δε το φτάσεις στα άκρα ώστε να μην επιδέχεται καμια δικαιολογία.

Δυστυχώς οι λύσεις είναι δύο, είτε ανέχεσαι την κατάσταση είτε χωρίζεις. Είναι εύκολο όταν είσαι στην απ'έξω να προτείνεις τον χωρισμό, είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι στη σχέση. Σκέψου όμως να κάνεις παιδιά στο μέλλον πόσο πιο δύσκολο θα είναι. Καταλαμβαίνεις ότι ο σύντροφός σου έτσι είναι δεν θα αλλάξει όποιος και αν είναι ο λόγος που το κάνει. Το να του κάνεις σκηνή ή να τον "φανερώσεις" νομίζω δεν έχει νόημα. Ακόμα και να παραδεκτεί ότι το έκανε δεν αλλάζει κάτι στο γεγονός. Το γεγονός υπάρχει, το γνωρίζεις και αυτό αρκεί. Το τι θα κάνεις είναι δική σου απόφαση και θέλει αντοχές είτε μείνεις είτε φύγεις. . .

είδες αν ειχε και τι κουβεντες με αλλες σ αυτα τα σαητ?
    μηπως ειναι απλα κατι σαν ιδιορρυθμία, σαν διαστροφη, δλδ αρεσκεται στο να κοιταζει και να εχει συνομιλιες σε τετοια σαητ ακομα και ερωτικου περιεχομενου αλλά το όλο σκηνικό να εξαντλείται μέχρι εκει και χωρίς προθεση για γνωριμιες απο κοντα? απ την αλλη, το να ασχολείται με τετοια ισως ειναι αποδειξη ότι δεν νιωθει πως τον καλύπτεις πλήρως.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..ντου, συμφωνώ μαζί σου πως θα δημιουργηθει ένας φαυλος κύκλος αντιπαραθέσεων αν φτιάξει λογαριασμό και του παραθέσει τα στοιχεία.
    Πολύ φοβάμαι όμως ότι αν του το πει τώρα θα τη βγάλει τρελλή και θα το ρίξει ότι μπαίνει για χαβαλέ κλπ.
    Εκεί λοιπόν και ενώ η αν θα ξέρει την αλήθεια, δεν θα μπορεί να την αποδείξει.
    Ξέρουμε όλοι όσοι διαβάσαμε το θέμα ότι η κατάσταση δεν έχει γυρισμό, αλλά όταν είσαι ο ίδιος μες στη φάση και δη γάμο, είναι πολύ δύσκολο να το παραδεχτείς αν δε το φτάσεις στα άκρα ώστε να μην επιδέχεται καμια δικαιολογία.
    Ακριβώς και εννοείται σεβαστό...σε όλα έτσι είναι όχι μόνο σε τετοιες καταστάσεις.Απλά εμείς μιλάμε σαν τριτα πρόσωπα.Όταν δηλαδή αυτός που είναι μέσα σε μία κατάσταση δεν μπορεί να δει την αλήθεια.Άλλοστε η ευκαιρία που πάει να δώσει δεν είναι δεύτερη αλλά τρίτη :) Δεν ξέρω,εγώ έχω σταματήσει πλέον να παίζω το παιχνιδάκι των ευκαιριών.Ούτε ζητάω να μου δώσουν σε ενδεχόμενο λάθος αλλά ούτε και δίνω και θα δώσω.Σε καποια πράγματα πρέπει να είσαι ψυχρός τελικά για να μην τρέχεις στους γιατρούς ...και ειδικά στους ψυχιάτρους... ;)

Επίσης Θεοφανία δεν ξέρω για το άν θα τη βγάλει τρελή.Πάντως σίγουρα θα έχει πάτημα στο αν μπει και στο τι γυρεύει κι αυτη εκεί μέσα και στο ''που ξέρω κι εγω τι κάνεις εσυ'' ....Πανω κατω όμως το σκεπτικό μας ταιριάζει πιστεύω και λεμε το ίδιο.Αυτό παλι όμως είναι ενα θέμα είτε το κάνει δηλαδή,είτε όχι κι όχι η ουσία.Η ουσία είναι η συμπεριφορά.Και να λυθεί από το τάδε σάιτ,θα βρει κάτι αλλο...είτε διαδυκτιακό,είτε λάιβ....

Ακριβώς και εννοείται σεβαστό...σε όλα έτσι είναι όχι μόνο σε τετοιες καταστάσεις.Απλά εμείς μιλάμε σαν τριτα πρόσωπα.Όταν δηλαδή αυτός που είναι μέσα σε μία κατάσταση δεν μπορεί να δει την αλήθεια.Άλλοστε η ευκαιρία που πάει να δώσει δεν είναι δεύτερη αλλά τρίτη :) Δεν ξέρω,εγώ έχω σταματήσει πλέον να παίζω το παιχνιδάκι των ευκαιριών.Ούτε ζητάω να μου δώσουν σε ενδεχόμενο λάθος αλλά ούτε και δίνω και θα δώσω.Σε καποια πράγματα πρέπει να είσαι ψυχρός τελικά για να μην τρέχεις στους γιατρούς ...και ειδικά στους ψυχιάτρους... ;)

Επίσης Θεοφανία δεν ξέρω για το άν θα τη βγάλει τρελή.Πάντως σίγουρα θα έχει πάτημα στο αν μπει και στο τι γυρεύει κι αυτη εκεί μέσα και στο ''που ξέρω κι εγω τι κάνεις εσυ'' ....Πανω κατω όμως το σκεπτικό μας ταιριάζει πιστεύω και λεμε το ίδιο.Αυτό παλι όμως είναι ενα θέμα είτε το κάνει δηλαδή,είτε όχι κι όχι η ουσία.Η ουσία είναι η συμπεριφορά.Και να λυθεί από το τάδε σάιτ,θα βρει κάτι αλλο...είτε διαδυκτιακό,είτε λάιβ....

..συμφωνώ.
    Εχουμε όλοι παρατηρήσει σε δικές μας σχέσεις ή πολύ κοντινών μας, πως όταν τείνει να τελειώσει το θέμα και υπάρχουν όλες οι ενδείξεις, επειδή ακριβώς δεν αντέχουμε την αλήθεια, τραβάμε την κατάσταση από τα μαλλιά και δημιουργούμε ελπίδες που δεν υπάρχουν ή δίνουμε δικαιολογίες για να μη πληγωθούμε από την καταμέτωπο σύγκρουση με την αλήθεια.
    Το κακό σε αυτή την περίπτωση είναι πως υπάρχει παιδί.
    Για μένα βέβαια, είναι σημαντικότερο να μεγαλώσει ένα παιδί με δυο χωρισμένους αλλά ευτυχισμένους γονείς, παρά σε ένα τοξικό περιβάλλον γεμάτο απιστίες, ρήξεις, εντάσεις και δυστυχίας.

Banned
    ..συμφωνώ.
    Εχουμε όλοι παρατηρήσει σε δικές μας σχέσεις ή πολύ κοντινών μας, πως όταν τείνει να τελειώσει το θέμα και υπάρχουν όλες οι ενδείξεις, επειδή ακριβώς δεν αντέχουμε την αλήθεια, τραβάμε την κατάσταση από τα μαλλιά και δημιουργούμε ελπίδες που δεν υπάρχουν ή δίνουμε δικαιολογίες για να μη πληγωθούμε από την καταμέτωπο σύγκρουση με την αλήθεια.
    Το κακό σε αυτή την περίπτωση είναι πως υπάρχει παιδί.
    Για μένα βέβαια, είναι σημαντικότερο να μεγαλώσει ένα παιδί με δυο χωρισμένους αλλά ευτυχισμένους γονείς, παρά σε ένα τοξικό περιβάλλον γεμάτο απιστίες, ρήξεις, εντάσεις και δυστυχίας.
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει παιδί νομίζω....Αλλά σε αυτά που λες συμφωνώ...Ετσι πρεπει να γινεται

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει παιδί νομίζω....Αλλά σε αυτά που λες συμφωνώ...Ετσι πρεπει να γινεται

...η στραβομάρα μου έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις :ΡΡΡ
    Το τσέκαρα τώρα και όντως η αν είπε ΔΕΝ έχουμε παιδί, λέξη που δεν είδα και διαμόρφωσε όλο το ύφος που της γράφω δυο μέρες τώρα.

Κοριτσάκι μου φύγε τρέχοντας και προσεξε μη μείνεις έγκυος, την πάτησες.
    Είσαι πολύ τυχερή που δεν κάνατε και έτσι δεν θα τον φορτωθείς σε όλη σου τη ζωή, συν όλα τα καλά του χωρισμού τύπου να τον κυνηγας για διατροφές κλπ. Τώρα μπορεί να σου φαίνεται βουνό αυτό που σου λέω, αλλά μετά από ένα διάστημα που θα γιατρευτούν οι πληγές του χωρισμού θα κάνεις το σταυρό σου κάθε μέρα που ήρθαν έτσι τα πράγματα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    είδες αν ειχε και τι κουβεντες με αλλες σ αυτα τα σαητ?
    μηπως ειναι απλα κατι σαν ιδιορρυθμία, σαν διαστροφη, δλδ αρεσκεται στο να κοιταζει και να εχει συνομιλιες σε τετοια σαητ ακομα και ερωτικου περιεχομενου αλλά το όλο σκηνικό να εξαντλείται μέχρι εκει και χωρίς προθεση για γνωριμιες απο κοντα? απ την αλλη, το να ασχολείται με τετοια ισως ειναι αποδειξη ότι δεν νιωθει πως τον καλύπτεις πλήρως.
    γιαννη,καπως ετσι ειναι...μια φορα ειχα δει συνομιλια στο φεις με μια,το κλιμα σε φλερτ,φαινοταν οτι μιλαγανε κι αλλες φορες.το κουφο ξερεις ποιο ειναι?σε καποια φαση του εγραψε¨αντε να κανετε κι ενα παιδακι με τη γυναικα σου που τοσο το θελεις,αρα της ελεγε για μενα.απτην αλλη ειναι πολυ εκδηλωτικος μαζι μου κ δεν μου δειχνει να βαριεται μαζι μου.ενα στοιχειο που δεν το εχω αναφερει,ειμαι 29 και ειναι 40, μηπως εχει ανασφαλεια η ειναι ιδεα μου?σιγουρα του χρειαζεται ψυχρολουσια απο συγγενικο προσωπο...και οχι απο μενα..να φοβαται...και μετα βλεπουμε!θα ηθελα την γνωμη σου σαν αντρας

Senior Member
    Η ερωτικη σας ζωη πως ειναι?

Junior Member
    ...η στραβομάρα μου έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις :ΡΡΡ
    Το τσέκαρα τώρα και όντως η αν είπε ΔΕΝ έχουμε παιδί, λέξη που δεν είδα και διαμόρφωσε όλο το ύφος που της γράφω δυο μέρες τώρα.

Κοριτσάκι μου φύγε τρέχοντας και προσεξε μη μείνεις έγκυος, την πάτησες.
    Είσαι πολύ τυχερή που δεν κάνατε και έτσι δεν θα τον φορτωθείς σε όλη σου τη ζωή, συν όλα τα καλά του χωρισμού τύπου να τον κυνηγας για διατροφές κλπ. Τώρα μπορεί να σου φαίνεται βουνό αυτό που σου λέω, αλλά μετά από ένα διάστημα που θα γιατρευτούν οι πληγές του χωρισμού θα κάνεις το σταυρό σου κάθε μέρα που ήρθαν έτσι τα πράγματα.
    θεοφανια οντως δεν εχουμε παιδι.αν ημουν κι εγω απεξω θα ειχα την ιδια αποψη με σενα,πιστεψε με.το θεμα ειναι οτι για να το παλευω ακομα βλεπω κι αλλα πραγματα που δεν μπορω να προσπερασω δεν πανντρευτηκαμε τυχαια ειδα πολυ καλα στοιχεια σαυτον τον ανθρωπο που ερχονται σε τεραστια αντιθεση μαυτη τη συμπεριφορα του.δεν θελω να τον δικαιολογησω,μεμονομενα αυτη η συμπεριφορα ειναι αδικαιολογητη,αλλα δεν θα τα παρατησω ακομα, ειμαι πεισματαρα και αλλωστε ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον.....

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Η ερωτικη σας ζωη πως ειναι?
    ειναι πολυ καλη κερασι μου,οπως και η επικοινωνια μας γενικοτερα σαν ζευγαρι.ολα ερχονται σε αντιθεση με αυτη τη συμπεριφορα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast