εγω απλα εχω φρικαρι!
με αυτο που γινετε με μενα...
ουτε μπρος ουτε πισω δεν μπορω να κανω!
ειναι σαν να μαι στον γκρεο και ετοιμος να πηδήξω αλλα δεν ξερω ποιος θα με πιασει!
βασικα θα ειναι κανεις εκει για να με πιάσει!???
Printable View
εγω απλα εχω φρικαρι!
με αυτο που γινετε με μενα...
ουτε μπρος ουτε πισω δεν μπορω να κανω!
ειναι σαν να μαι στον γκρεο και ετοιμος να πηδήξω αλλα δεν ξερω ποιος θα με πιασει!
βασικα θα ειναι κανεις εκει για να με πιάσει!???
epeidh polu fovamai file oti an kaneis to vimataki na pidikseis dn tha einai kapoios ekei gia na se piasei meine opws eisai spiti sou kai tima to kai agapa to kai etsi dn tha peseis oute segkremous oute ki afto tha pesei na se plakwsei.. ;)
mia kalh idea tha itan na dokimazes kamia sexoualiki peripeteioula me th gunaika sou se kana dasos as poume :P kai meta tha deis pws tha grapseis st @@ th sunadelfo...
εδωσες πολυ καλη ιδεα
ευχαριστω πολυ φιλε Soldier4
ετσι ακριβως ηρθα πιο κοντα με τη κοπελα μου σε ενα ταξιδι απο τοτε μου ειπε οτι δε μπωρει να με βγαλει απο το μυαλο της τα ταξιδια να τα προσεχεις γιατι ειναι πολυ ευκολο να αμαρτισεις πανω σε ενα ταξιδι ιδικα αν ειναι καλο κ ολας
Με τον ερωτα της γυναικας σου τι απεγινε?
kerasi
δεν εχ ιδεα τι εγινε
δεν της εχω μιλήσει για αυτο το θεμα.
αυτη δεν ξερει πως εγω το ξερω!
γειά σου νέε!
σε παρόμοιες καταστάσεις είμαστε αλλά εγώ έχω πάρει απόφαση πως δεν πρόκειται να κάνω τίποτε! Είναι μεγάλο το ρίσκο για ένα κρεβάτι, άσε που θεωρώ ότι μετά θα ξενερώσω κιόλας!!!
και γω αγαπώ τον άντρα μου πάρα πολύ άσχετα αν έχει κάνει ή πει πράγματα που με πλήγωσαν, καταλήγω πάντα ότι αν δεν ήθελε δεν θα ήταν ακόμα μαζί μου μετά απο τόσα χρόνια. Το ότι έχουμε φθορά στην σεξουαλική μας ζωή πλέον και αυτό το θεωρώ φυσικό. το θέμα είναι να μην αποξενωθούμε εντελώς και να ψάξουμε να βρούμε τρόπο να αναζωπυρώσουμε την σχέση μας χωρίς να ξαναχρειαστεί να λιμπιστούμε ξένες αγκαλιές (αλλά τείνω να πιστέψω ότι και αυτό χρειάζεται καμιά φορά για να έρθουμε στα ίσα μας)...
δεν ξέρω αν πρέπει να πεις ή όχι κάτι στην γυναίκα σου για την συνομιλία που είχε με την αδερφή της, ξέρω όμως ότι αυτό μέσα σου θα σε τρώει και θα γίνει τόοοοοσο μεγάλο που τελικά θα κάνεις κάτι άσχημο. Ή θα της το χτυπήσεις ή θα την απατήσεις και μάλιστα χωρίς τύψεις.
Συνοψίζοντας, θα έλεγα ότι η γκόμενα απο το γραφείο σου φαίρεται ψυχρά γιατί περίμενε περισσότερα απο εκείνη την νύχτα και τώρρα νιώθει προσβεβλημένη και επίσης δεν θέλει να καρφωθεί μπροστά τους υπόλοιπους (πολλοί λόγοι παραλληλα για να φερθεί έτσι μια γυναίκα) ότι γουστάρει έναν παντρεμένο...
Η άποψή μου είναι ότι μάλλον η ζωή στο γραφειο μετά θα είναι πολύ δύσκολη (γιατί τα εφήμερα και παράνομα θα τελιώσουν γρήγορα) και αν έχετε άμεση συνεργασία καλύτερα να αναθεωρήσεις.
Αν θέλεις οπωσδήποτε να ξεδώσεις κάντο κάπου με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες...
Τώρα δίνω παράλληλα συμβουλές και στον εαυτό μου (χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα� �χαχα)
γειά σου νέε!
σε παρόμοιες καταστάσεις είμαστε αλλά εγώ έχω πάρει απόφαση πως δεν πρόκειται να κάνω τίποτε! Είναι μεγάλο το ρίσκο για ένα κρεβάτι, άσε που θεωρώ ότι μετά θα ξενερώσω κιόλας!!!
και γω αγαπώ τον άντρα μου πάρα πολύ άσχετα αν έχει κάνει ή πει πράγματα που με πλήγωσαν, καταλήγω πάντα ότι αν δεν ήθελε δεν θα ήταν ακόμα μαζί μου μετά απο τόσα χρόνια. Το ότι έχουμε φθορά στην σεξουαλική μας ζωή πλέον και αυτό το θεωρώ φυσικό. το θέμα είναι να μην αποξενωθούμε εντελώς και να ψάξουμε να βρούμε τρόπο να αναζωπυρώσουμε την σχέση μας χωρίς να ξαναχρειαστεί να λιμπιστούμε ξένες αγκαλιές (αλλά τείνω να πιστέψω ότι και αυτό χρειάζεται καμιά φορά για να έρθουμε στα ίσα μας)...
δεν ξέρω αν πρέπει να πεις ή όχι κάτι στην γυναίκα σου για την συνομιλία που είχε με την αδερφή της, ξέρω όμως ότι αυτό μέσα σου θα σε τρώει και θα γίνει τόοοοοσο μεγάλο που τελικά θα κάνεις κάτι άσχημο. Ή θα της το χτυπήσεις ή θα την απατήσεις και μάλιστα χωρίς τύψεις.
Συνοψίζοντας, θα έλεγα ότι η γκόμενα απο το γραφείο σου φαίρεται ψυχρά γιατί περίμενε περισσότερα απο εκείνη την νύχτα και τώρρα νιώθει προσβεβλημένη και επίσης δεν θέλει να καρφωθεί μπροστά τους υπόλοιπους (πολλοί λόγοι παραλληλα για να φερθεί έτσι μια γυναίκα) ότι γουστάρει έναν παντρεμένο...
Η άποψή μου είναι ότι μάλλον η ζωή στο γραφειο μετά θα είναι πολύ δύσκολη (γιατί τα εφήμερα και παράνομα θα τελιώσουν γρήγορα) και αν έχετε άμεση συνεργασία καλύτερα να αναθεωρήσεις.
Αν θέλεις οπωσδήποτε να ξεδώσεις κάντο κάπου με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες...
Τώρα δίνω παράλληλα συμβουλές και στον εαυτό μου (χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα� �χαχα)
καινουργια κρατησου λιγο απ την καψα γιατι σε καθε θεμα τα γραφεις δυο φορες!...:p
Παρένθεση
Σε κάτι τέτοια νήματα είναι που κάποιο παλιό μέλος μπορεί να αναφωνήσει
"πού είσαι Κρίνο με τα περί ελεύθερων σχέσεων πιστεύω σου???????"
Τέλος παρένθεσης.
Αλλά ας ρωτήσω
Το μήλο φαίνονταν άραγε τόσο νόστιμο ή το ότι ήταν απαγορευμένο το έκανε τόσο ποθητό?
Από όσο ξέρω τελικά κανείς δεν έμαθε πόσο νόστιμο ήταν.
Μόνο τα αποτελέσματα ξέρουμε του να προβεί κάποιος σε πράξεις που νιώθει μέσα του ότι δεν έπρεπε να κάνει.
Στο δια ταύτα
Αν πας να κουβαλήσεις δύο καρπούζια δεν το βλέπω να τα καταφέρνεις. Θα τα λουστείς και τα δύο.
Καλα εννοειται να μεινεις με την γυναικα σου αποκοψου απο την αλλη οπωσδηποτε!
Γεια σου νεε30!!
Δεν νομίζω κανείς να σου πει να κάνεις κάτι με την άλλη. :)
Από αυτά που γράφεις για αυτήν δεν φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε θέλει. Μπορεί να έχεις παρεξηγήσει την συμπεριφορά της.
Αλλά και να σε θέλει αυτό τι αλλάζει; Θα κάνεις κάτι;
Γιατί οκ το πιστεύω ότι αγαπάς τη γυναίκα σου αλλά το θέμα το άνοιξες περισσότερο για την συνάδελφο και όχι για αυτή.
Και γω θα σου έλεγα για αρχή να μείνεις με τη γυναίκα σου και να ψάξεις να βρεις αν υπάρχει κάτι που πάει λάθος στη σχέση σας, να προσπαθήσεις για αυτή και μετά βλέπεις. .
μηπως αυτο το project ηταν το blair witch project , η ειχε περισσοτερη σχεση με τα ξυδια, παρα με ταξιδια? :p
προτεινω να πας ενα βραδυ και να κατασκηνωσεις μονος σου στο δασος. να παρεις τα vibes των μανιταριων και των μανταρινιων και να τα ερμηνευσεις....
η απαντηση θα βρεθει εκει...... συγκεντρωσου.....