Μπερδεμένος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Junior Member
    εγω απλα εχω φρικαρι!
    με αυτο που γινετε με μενα...
    ουτε μπρος ουτε πισω δεν μπορω να κανω!
    ειναι σαν να μαι στον γκρεο και ετοιμος να πηδήξω αλλα δεν ξερω ποιος θα με πιασει!
    βασικα θα ειναι κανεις εκει για να με πιάσει!???

Member
    epeidh polu fovamai file oti an kaneis to vimataki na pidikseis dn tha einai kapoios ekei gia na se piasei meine opws eisai spiti sou kai tima to kai agapa to kai etsi dn tha peseis oute segkremous oute ki afto tha pesei na se plakwsei.. ;)

mia kalh idea tha itan na dokimazes kamia sexoualiki peripeteioula me th gunaika sou se kana dasos as poume :P kai meta tha deis pws tha grapseis st @@ th sunadelfo...
    I have no life.

Junior Member
    εδωσες πολυ καλη ιδεα
    ευχαριστω πολυ φιλε Soldier4

Banned
    ετσι ακριβως ηρθα πιο κοντα με τη κοπελα μου σε ενα ταξιδι απο τοτε μου ειπε οτι δε μπωρει να με βγαλει απο το μυαλο της τα ταξιδια να τα προσεχεις γιατι ειναι πολυ ευκολο να αμαρτισεις πανω σε ενα ταξιδι ιδικα αν ειναι καλο κ ολας

Member
    Quote Originally Posted by νεος30 View Post
    εδωσες πολυ καλη ιδεα
    ευχαριστω πολυ φιλε Soldier4
    na sai kala filaraki.. ;) kali tixi kai na prosexeis..
    I have no life.

Senior Member
    Με τον ερωτα της γυναικας σου τι απεγινε?

Junior Member
    kerasi
    δεν εχ ιδεα τι εγινε
    δεν της εχω μιλήσει για αυτο το θεμα.
    αυτη δεν ξερει πως εγω το ξερω!

γειά σου νέε!
    σε παρόμοιες καταστάσεις είμαστε αλλά εγώ έχω πάρει απόφαση πως δεν πρόκειται να κάνω τίποτε! Είναι μεγάλο το ρίσκο για ένα κρεβάτι, άσε που θεωρώ ότι μετά θα ξενερώσω κιόλας!!!
    και γω αγαπώ τον άντρα μου πάρα πολύ άσχετα αν έχει κάνει ή πει πράγματα που με πλήγωσαν, καταλήγω πάντα ότι αν δεν ήθελε δεν θα ήταν ακόμα μαζί μου μετά απο τόσα χρόνια. Το ότι έχουμε φθορά στην σεξουαλική μας ζωή πλέον και αυτό το θεωρώ φυσικό. το θέμα είναι να μην αποξενωθούμε εντελώς και να ψάξουμε να βρούμε τρόπο να αναζωπυρώσουμε την σχέση μας χωρίς να ξαναχρειαστεί να λιμπιστούμε ξένες αγκαλιές (αλλά τείνω να πιστέψω ότι και αυτό χρειάζεται καμιά φορά για να έρθουμε στα ίσα μας)...
    δεν ξέρω αν πρέπει να πεις ή όχι κάτι στην γυναίκα σου για την συνομιλία που είχε με την αδερφή της, ξέρω όμως ότι αυτό μέσα σου θα σε τρώει και θα γίνει τόοοοοσο μεγάλο που τελικά θα κάνεις κάτι άσχημο. Ή θα της το χτυπήσεις ή θα την απατήσεις και μάλιστα χωρίς τύψεις.
    Συνοψίζοντας, θα έλεγα ότι η γκόμενα απο το γραφείο σου φαίρεται ψυχρά γιατί περίμενε περισσότερα απο εκείνη την νύχτα και τώρρα νιώθει προσβεβλημένη και επίσης δεν θέλει να καρφωθεί μπροστά τους υπόλοιπους (πολλοί λόγοι παραλληλα για να φερθεί έτσι μια γυναίκα) ότι γουστάρει έναν παντρεμένο...
    Η άποψή μου είναι ότι μάλλον η ζωή στο γραφειο μετά θα είναι πολύ δύσκολη (γιατί τα εφήμερα και παράνομα θα τελιώσουν γρήγορα) και αν έχετε άμεση συνεργασία καλύτερα να αναθεωρήσεις.
    Αν θέλεις οπωσδήποτε να ξεδώσεις κάντο κάπου με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες...
    Τώρα δίνω παράλληλα συμβουλές και στον εαυτό μου (χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα� �χαχα)

γειά σου νέε!
    σε παρόμοιες καταστάσεις είμαστε αλλά εγώ έχω πάρει απόφαση πως δεν πρόκειται να κάνω τίποτε! Είναι μεγάλο το ρίσκο για ένα κρεβάτι, άσε που θεωρώ ότι μετά θα ξενερώσω κιόλας!!!
    και γω αγαπώ τον άντρα μου πάρα πολύ άσχετα αν έχει κάνει ή πει πράγματα που με πλήγωσαν, καταλήγω πάντα ότι αν δεν ήθελε δεν θα ήταν ακόμα μαζί μου μετά απο τόσα χρόνια. Το ότι έχουμε φθορά στην σεξουαλική μας ζωή πλέον και αυτό το θεωρώ φυσικό. το θέμα είναι να μην αποξενωθούμε εντελώς και να ψάξουμε να βρούμε τρόπο να αναζωπυρώσουμε την σχέση μας χωρίς να ξαναχρειαστεί να λιμπιστούμε ξένες αγκαλιές (αλλά τείνω να πιστέψω ότι και αυτό χρειάζεται καμιά φορά για να έρθουμε στα ίσα μας)...
    δεν ξέρω αν πρέπει να πεις ή όχι κάτι στην γυναίκα σου για την συνομιλία που είχε με την αδερφή της, ξέρω όμως ότι αυτό μέσα σου θα σε τρώει και θα γίνει τόοοοοσο μεγάλο που τελικά θα κάνεις κάτι άσχημο. Ή θα της το χτυπήσεις ή θα την απατήσεις και μάλιστα χωρίς τύψεις.
    Συνοψίζοντας, θα έλεγα ότι η γκόμενα απο το γραφείο σου φαίρεται ψυχρά γιατί περίμενε περισσότερα απο εκείνη την νύχτα και τώρρα νιώθει προσβεβλημένη και επίσης δεν θέλει να καρφωθεί μπροστά τους υπόλοιπους (πολλοί λόγοι παραλληλα για να φερθεί έτσι μια γυναίκα) ότι γουστάρει έναν παντρεμένο...
    Η άποψή μου είναι ότι μάλλον η ζωή στο γραφειο μετά θα είναι πολύ δύσκολη (γιατί τα εφήμερα και παράνομα θα τελιώσουν γρήγορα) και αν έχετε άμεση συνεργασία καλύτερα να αναθεωρήσεις.
    Αν θέλεις οπωσδήποτε να ξεδώσεις κάντο κάπου με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες...
    Τώρα δίνω παράλληλα συμβουλές και στον εαυτό μου (χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα� �χαχα)

Senior Member
    καινουργια κρατησου λιγο απ την καψα γιατι σε καθε θεμα τα γραφεις δυο φορες!...:p

Senior Member
    Παρένθεση
    Σε κάτι τέτοια νήματα είναι που κάποιο παλιό μέλος μπορεί να αναφωνήσει
    "πού είσαι Κρίνο με τα περί ελεύθερων σχέσεων πιστεύω σου???????"
    Τέλος παρένθεσης.

Αλλά ας ρωτήσω
    Το μήλο φαίνονταν άραγε τόσο νόστιμο ή το ότι ήταν απαγορευμένο το έκανε τόσο ποθητό?
    Από όσο ξέρω τελικά κανείς δεν έμαθε πόσο νόστιμο ήταν.
    Μόνο τα αποτελέσματα ξέρουμε του να προβεί κάποιος σε πράξεις που νιώθει μέσα του ότι δεν έπρεπε να κάνει.

Στο δια ταύτα
    Αν πας να κουβαλήσεις δύο καρπούζια δεν το βλέπω να τα καταφέρνεις. Θα τα λουστείς και τα δύο.
    been good, been bad. WILL GO ON

Quote Originally Posted by justme View Post
    Παρένθεση
    Σε κάτι τέτοια νήματα είναι που κάποιο παλιό μέλος μπορεί να αναφωνήσει
    "πού είσαι Κρίνο με τα περί ελεύθερων σχέσεων πιστεύω σου???????"
    Τέλος παρένθεσης.

.

..μη μου τον θυμίζεις γιατί μου έχει λειψει :ΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Καλα εννοειται να μεινεις με την γυναικα σου αποκοψου απο την αλλη οπωσδηποτε!

Γεια σου νεε30!!
    Δεν νομίζω κανείς να σου πει να κάνεις κάτι με την άλλη. :)
    Από αυτά που γράφεις για αυτήν δεν φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε θέλει. Μπορεί να έχεις παρεξηγήσει την συμπεριφορά της.
    Αλλά και να σε θέλει αυτό τι αλλάζει; Θα κάνεις κάτι;
    Γιατί οκ το πιστεύω ότι αγαπάς τη γυναίκα σου αλλά το θέμα το άνοιξες περισσότερο για την συνάδελφο και όχι για αυτή.
    Και γω θα σου έλεγα για αρχή να μείνεις με τη γυναίκα σου και να ψάξεις να βρεις αν υπάρχει κάτι που πάει λάθος στη σχέση σας, να προσπαθήσεις για αυτή και μετά βλέπεις. .

Senior Member
    Quote Originally Posted by νεος30 View Post
    Καλησπέρα σας
    θα ήθελα την βοήθεια σας!!!

λοιπόν έχουμε και λέμε
    είμαι παντρεμένος εδώ και 6 χρονιά έχουμε παιδί

αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ την γυναικά μου!
    άλλα πριν από 6 βδομάδες ξεκίνησα ενα πρότζεκτ με μια συνάδελφο
    που εχει να κανει με ταξηδια.
    πηγαμε σε διαφορα μερη μαζι και ολα ηταν οκ
    αλλα πριν απο 2 βδομαδες πηγαμε μαζι σε ενα δασος για το προτζεκτ
    και μηναμε εκει την νυχτα,και επιδι εκανε πολυ κρυο κοιμηθήκαμε αγκαλεια να μην παγώσουμε.
    για την αλήθεια πριν και απ αυτο ειχα καποια συναίσθηματα για αυτην,αλλα μετα απ αυτην την νυχτα εγω εχω ερωτευτεί αυτην την κοπελα
    και τωρα απλα δεν μπορω να την βγαλο απο το μυαλο μου,και νοιθο απιστευτα ένοχος απεναντη την γυναικα μου...
    και δεν ξερω τι να κανω!και το αλλο ειναι πως οταν ειμαστε μονοι με την κοπελα αυτη ειναι απιστευτα φιλική και μου ριχνει ματιες υπονοουμενα
    αγκαλειαζι και τετοια αλλα οταν ειμαστε σε καποια παρεα με κοινους φιλους ειναι απιστευτα ψυχρή,δεν θελει να μου μιλαει με αποφευγη συνεχεια
    ...
    τωρα εγω τι να κανω?
    θελω να κρατησω την φιληα μας αλλα και απο την αλλη δεν μπορω να την κοιταξω φιλικα!
    ειναι και γυναικα μου απο την αλλη που την αγαπω!
    θελω την βοηθεια σας!
    μηπως αυτο το project ηταν το blair witch project , η ειχε περισσοτερη σχεση με τα ξυδια, παρα με ταξιδια? :p
    προτεινω να πας ενα βραδυ και να κατασκηνωσεις μονος σου στο δασος. να παρεις τα vibes των μανιταριων και των μανταρινιων και να τα ερμηνευσεις....
    η απαντηση θα βρεθει εκει...... συγκεντρωσου.....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast