Originally Posted by
vagpap
vigor , katerinaki , mnimonio , ειναι ενα αμαξι , πολυ ασχημα παρκαρισμενο , πλ. Κολωνακιου , πλησιαζει τον μπατσο που εχει αρχιζει να γραφει την κληση , ενας ανθρωπος , ο μπ. ' τι κοιτας , δεν θα σου χαριστω ' μα εγω κυραστυνομε απλως ειπα να πιω εναν καφε ' , ο μπ. ' εγω βλεπω μια παραβαση , κ κοβω κληση ' , μα εγω απλως να πιω εναν καφε , ο μπ. ' ασε με ρε ανθρωπε μ με τον καφε σ , οτι κ να πεις θα την γραψω την κληση ' , μα εγω ειπα απλως να πιω ενα καφε , ο μπ. ' εμ μα μεπρηξες , αντε παρε το αυτοκινητο σου , τωρα ομως , κ μπορει να στην χαρισω ' , ποιο αυτοκινητο κυραστυνομε , δεν εχω αυτοκινητο , εγω απλως ειπα να πιω εναν καφε.......θελω να πω , οτι μια 18χρονη κοπελιτσα , στην Τηνο , κανει μια απλη ερωτηση για ενα συμπληρωμα , κ της λετε για αγιουρβεδα , ομοιοπαθητικη , μελατονινες , αν η Lanes ειναι ακριβη , κ διαφορα αλλα εξωτικα για την ιδια , π εμφανως ειναι ασχετη με το αντικειμενο , γι αυτο κ λεει συνεχεια για το q.life ( o καφες ) , οχι οτι κ εγω παω πισω π της ειπα για βαλεριανες ................λεμε τωρα.