Καταρχάς θέλω να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει η μεγάλη ανταπόκριση από τόσο κόσμο.Τώρα ας απαντήσω στην ερώτηση σου.Η τρίτη σου παράγραφος περιγραφει ακριβώς τι παίζει.Δεν αισθάνομαι άνετα γιατί,από ότι καταλαβαίνω σταδιακά,πάντα έπασχα από μια μορφή αγοραφοβίασ.Είχα πάντα κοπέλες που με πλησίαzαν,αρχικά στο σχολειό,αργότερα στης διαφορες δουλειές από της οποιες πέρασα,αλλα αυτό που κατάφερναν είναι να με αγχώνουν και να με κάνουν να το ρίχνω στο αλκοόλ,μιας και είναι φθηνότερο από οποια ναρκωτικά,ώστε να πάρω ένα confidence boost.Η φάση είναι ότι δεν βοηθάει πραγματικά αυτό.Γιατί λόγο μη ύπαρξης αυτοπεποίθησης οποτε πίνω καταρχάς δεν ελέγχομαι και πίνω υπερβολικά και κατά δεύτερο μου βγαίνει επιθετικότητα συνήθως.Οποτε,μετά από μια βραδυά full από over confidence,με έτρωγαν οι μαυρίλες και ξανακλεινόμουν μέσα για 2-3 μήνες.Γίνετε αυτό εδώ και πολλά χρονια και είναι πολύ κουραστικό.Τώρα έχω να βγω από των μάρτιο.Γιατί αν βγω,αισθάνομαι την ανάγκη να πιω έτσι ώστε να αισθάνομαι cool όπως οι υπόλοιποι,από την άλλη δεν μπορώ να "ελεξω" των εαυτό μου και αντί να περάσω καλά,το μονο που καταφέρνω είναι να χαλάσω την βραδυά όλων και να κάνω των εαυτό μου να αισθάνεται πιο άσχημα από τι αισθανόμουν μερικές ώρες πριν. Τώρα.Τι σκέφτομαι.Είμαι full καταθλιπτικός για οικονομικούς,ψυχολογικούς κλπ λόγους.Τι να σκέφτομαι...Έχω της μαύρες μου.Σκέφτομαι καφρίλες και απλά δεν θέλω να χαλάσω την διάθεη κανενός με τα δικά μου προβλήματα μιας και όλοι έχουν τα δικά τους αλλα έχουν και το θάρρος και θράσος να τα κάνουν πέρα και να προχωρήσουν μπροστά.Δεν το έχω αυτό δυστυχώς...
Το θέμα είναι ότι αυτό το πράγμα έχει τραβήξει πολλά χρονια.Είμαι πια σε ένα σημείο όπου δεν βρίσκω νόημα σε τίποτα απόλυτος.Τα games τα έχω σιχαθεί.Αποτελούν σιχαμένο υποκατάστατο ζωής.Από την άλλη μου επιτρέπουν να αισθάνομαι άνετα...Όσο άνετα μπορεί να αισθάνεται κάποιος σε ένα ψηφιακό περιβάλλον...Δεν την παλεύω άλλο ρε παιδιά.Σκέφτομαι την αυτοκτονία σαν λύση κάθε μέρα.Απλά να γλυτώσω από όλο αυτό.Απλά να σταματήσω να απογοητεύω όσους βρίσκονται γύρο μου,γιατί αυτό αισθάνομαι ότι κάνω εδώ και τουλάχιστον 4 χρονια.Σπαταλη χώρου.