Kerasi ο αδερφος μου ναι μαζι με την αρραβωνιαστικια του . Η αδερφη μου οχι ειναι παντρεμενη.
Printable View
Kerasi ο αδερφος μου ναι μαζι με την αρραβωνιαστικια του . Η αδερφη μου οχι ειναι παντρεμενη.
Τωρα με κουφανες λιγο. Ο αδερφος μενει μαζι την κοπελα του και τους γονεις σου και σενα μαζι? Πως γινεται αυτο?
Μαλιστα. Με το μπαμπα ολα καλα? Πως τα βλεπεις? Η μανα σου εννοω.
Με τα αποτελεσματα πως το βλεπεις? Που υπολογιζεις να περασεις?
καναπέ άλλον δίπλα στον μπαμπά σου έχει..;
Οταν λες θελει να συμμορφωνεσαι σε θεματα για εξω κλπ τι εννοεις? για πες κανενα παραδειγμα.
πχ μου ανακοινωνει οτι θα παμε βολτα εγω αυτη και ο μπαμπας σε ενα μερος για καφε ! εγω πχ λεω οτι δεν θελω να βγω δεν εχω ορεξη και και αρχιζει : δε θελεις τους γονεις σου , θα εχουμε φασαρια με τον πατερα σου ,αλλα κοριτσια βγαινουν με τους γονεις τους στην ηλικια σου και τετοια... μετα αμα ακουω κατι τετοια τσατιζομαι και τελικα παω χωρις να θελω! Α! επισης μ χτυπαει το γεγονος οτι ο πατερας μ πληρωσε τοσα χρηματα για τα φροντιστηρια μου φετος και πρεπει να του κανω παντα το χατιρι... δε λεω εφυγαν πολλα λεφτα φετος αλλα αν δεν υπηρχε η οικονομικη δυνατοτητα ας μου ελεγαν να παω κ γω σε κανα ιεκ ...
Τι τραβάς βρε κορίτσι μου... Εγώ σου λέω, κάνε της μια συζήτηση. Πες της ότι νιώθεις πιεσμένη. Όχι να τσακωθείς, μια συζήτηση ήρεμη και ωραία χωρίς εντάσεις. Δε θα ήταν το καλύτερο αυτό??
Αλκμηνη το σκεφτομαι θα ηταν το καλυτερο αλλα ειμαι πεπεισμενη οτι θα αρχισει παλι τα ιδια και αμα την πιεσω και πολυ θα αρχισει να κλαιει και δεν μπορω να τη συνεφερω μετα για αυτο και δεν εχω επιχειρησει να της μιλησω ηρεμα γιατι απλα ο,τι πω θα παει στο βροντο και ουτε καν που θα το λαβει υποψιν... αλλα θα το δοκιμασω και ο,τι γινει δεν αντεχεται αλλο η κατασταση