Originally Posted by
Remedy
οπως σου ειπαν κι οπως γνωριζεις καλυτερα απο ολους, οι συμπεριφορες αυτες επαναλαμβανονται.
αν τον στεναχωρουσε κι αυτον η βια στο σπιτι του και δεν θελει να κανει κι αυτος μια τετοια οικογενεια, ισως υπαρχει μια μικρη ελπιδα να το διορθωσει. δεν ειναι βεβαιο.
η μονη περιπτωση να γινει αυτο, ειναι να παρει βοηθεια ειδικου, γιατι απο το ασημαντο του θεματος που τον εκανε να σηκωσει χερι μπορουμε να συμπερανουμε οτι του ειναι μια πολυ οικεια συμπεριφορα και δεν ειναι σε θεση να διαχειριζεται κρισεις ,χωρις το ξυλο.
η γνωμη μου ειναι οτι αν υπαρχει μια ελαχιστη ελπιδα να αλλαξει, ειναι μονο μετα απο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ, που θα γινει μια και μονο φορα και δευτερη δεν θα υπαρχει, ουτε και αλλη ευκαιρια πριν ζητησεις διαζυγιο,.
το να του κανεις μουτρα και να μην του μιλας, για μενα ειναι αστειο. δεν ειναι τιποτε μπροστα σε αυτο που εκανε.
η γνωμη μου ειναι να φυγεις αμεσα απο αυτο το σπιτι να μεινεις σε συγγενεις η φιλους και να του ανακοινωσεις οτι θα επιστρεψεις μονο οταν και εφοσον ξεκινησει θεραπεια και μαλιστα , αφου κανεις μια συναντηση με τον θεραπευτη του και σε διαβεβαιωσει οτι η περιπτωση του ειναι αναστρεψιμη.
ειλικρινα δεν βλεπω καμια αλλη ελπιδα να αλλαξει, ακομα και γι αυτο που σου ειπα εχω παρα πολλες αμφιβολιες οτι θα λειτουργησει.