ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΖΩ Η ΜΕΝΩ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 73
    Senior Member
    έχω επίγνωση ότι αυτό που σου λέω είναι εξαιρετικά σοβαρό: άρχισε να σκέφτεσαι αγαπητή ότι σιγά-σιγά πρέπει να τα μαζεύεις. τα μάτια σου χίλια μή τυχόν και μείνεις έγγυος. αν δεχτεί να δει γιατρό σύντρεξέ τον (αυτός ο εμετός κάτι σε υστερικό επεισόδιο με πάει, ένας γιατρός αλλιώς θα το έλεγε), αλλά ως εκεί. φυλάξου. γάμος-ξεγάμος. ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Junior Member
    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ REMODY ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΩ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .ΚΑΙ ΠΟΛΘ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΝ.

Banned
    αυτο που λες οτι οταν κλαις ξερνας συνεβει μετα απο αυτο το επεισοδιο η συνεβενε συνεχεια?

Junior Member
    ΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΡΩΠΟΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.

Junior Member
    ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΑ 19 ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΩ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΤΑ ΧΩ ΨΥΧΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΕΝΑ ΣΟΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οπως σου ειπαν κι οπως γνωριζεις καλυτερα απο ολους, οι συμπεριφορες αυτες επαναλαμβανονται.
    αν τον στεναχωρουσε κι αυτον η βια στο σπιτι του και δεν θελει να κανει κι αυτος μια τετοια οικογενεια, ισως υπαρχει μια μικρη ελπιδα να το διορθωσει. δεν ειναι βεβαιο.
    η μονη περιπτωση να γινει αυτο, ειναι να παρει βοηθεια ειδικου, γιατι απο το ασημαντο του θεματος που τον εκανε να σηκωσει χερι μπορουμε να συμπερανουμε οτι του ειναι μια πολυ οικεια συμπεριφορα και δεν ειναι σε θεση να διαχειριζεται κρισεις ,χωρις το ξυλο.
    η γνωμη μου ειναι οτι αν υπαρχει μια ελαχιστη ελπιδα να αλλαξει, ειναι μονο μετα απο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ, που θα γινει μια και μονο φορα και δευτερη δεν θα υπαρχει, ουτε και αλλη ευκαιρια πριν ζητησεις διαζυγιο,.
    το να του κανεις μουτρα και να μην του μιλας, για μενα ειναι αστειο. δεν ειναι τιποτε μπροστα σε αυτο που εκανε.
    η γνωμη μου ειναι να φυγεις αμεσα απο αυτο το σπιτι να μεινεις σε συγγενεις η φιλους και να του ανακοινωσεις οτι θα επιστρεψεις μονο οταν και εφοσον ξεκινησει θεραπεια και μαλιστα , αφου κανεις μια συναντηση με τον θεραπευτη του και σε διαβεβαιωσει οτι η περιπτωση του ειναι αναστρεψιμη.
    ειλικρινα δεν βλεπω καμια αλλη ελπιδα να αλλαξει, ακομα και γι αυτο που σου ειπα εχω παρα πολλες αμφιβολιες οτι θα λειτουργησει.
    καταρχην.. ψυχοθεραπεια κατα απαιτηση αλλου αυτο δεν γινετε αν δε το επιθυμει ο ιδιος αν το επιθυμει ο ιδιος ναι γινετε.....σχετικα με το πολυ μεγαλο σοκ αυτο ναι μπορει να συμβει...

Member
    Quote Originally Posted by RITA83 View Post
    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ REMODY ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΩ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .ΚΑΙ ΠΟΛΘ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΝ.
    δε σου ειπε τιποτα κακο η tonya...γιατι αρπαζεσαι?αν εσυ εχεις ακομα την ελπιδα μεσα σου κυνηγα το.

Banned
    Quote Originally Posted by viky View Post
    δε σου ειπε τιποτα κακο η tonya...γιατι αρπαζεσαι?αν εσυ εχεις ακομα την ελπιδα μεσα σου κυνηγα το.
    δεν εχει σχεση με καλο η κακο εχει σχεση με το τι σκεφτεται κανεις οταν μιλα για κατι..

Junior Member
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Banned
    εισαι ακομα αναστατομενη? μηπος αυτο το περιστατικο με τον αντρα σου σου ξυπνησε καπιο θεμα απο το πως μεγαλωσες και αυτο σε αναστατωσε ακομα περισσοτερο?

Senior Member
    λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους: ούτε καλό ούτε κακό. ο κάθε άνθρωπος πάνω στη γη υφίσταται και υπομένει διάφορα μεταξύ των οποίων και αυτά που ο ίδιος επιλέγει. όταν κάποιος καταφεύγει σε ένα δημόσιο φόρουμ ξέρει εκ προοιμίου και αν δεν το ξέρει θα το μάθει σιγά-σιγά ότι θα ακούσει διάφορα και διαφορετικά. αυτά που ακούει λοιπόν βγαίνουν από στόματα και κεφάλια διαφόρων και ανάλογα με αυτό που έχει ο καθείς μέσα του, προσφέρει και τη συμμετοχή του. μπορεί όποιος θέλει να βάλει τη λέξη συμμετοχή μέσα σε εισαγωγικά ή όχι.
    για την Τόνια λοιπόν:
    όταν μια γυναίκα φάει ξύλο μία φορά, θα ξαναφάει.
    όταν γεννηθεί ένα παιδί για να διορθώσει αυτό το γάμο, αυτό δεν θα συμβεί και τα θύματα θα γίνουν δύο
    κάθε φορά που ο πατέρας θα δέρνει τη γυναίκα του, το παιδί θα κλαίει γοερά στη γωνία
    το παιδί όταν θα μεγαλώσει θα φέρει ανίατα ψυχικά τραύματα που θα καθορίσουν το δρόμο του και το δρόμο των ανθρώπων που θα σχετιστούν με αυτό
    κάθε άλλη σκέψη περνάει δεύτερη από το μυαλό της Τόνυας και κανένας και τίποτα δεν θα την οδηγήσει ποτέ να πει σε μια κακοποιημένη γυναίκα που καταφεύγει σε ένα φόρουμ "υπομονή"

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν εχει σχεση με καλο η κακο εχει σχεση με το τι σκεφτεται κανεις οταν μιλα για κατι..

Banned
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους: ούτε καλό ούτε κακό. ο κάθε άνθρωπος πάνω στη γη υφίσταται και υπομένει διάφορα μεταξύ των οποίων και αυτά που ο ίδιος επιλέγει. όταν κάποιος καταφεύγει σε ένα δημόσιο φόρουμ ξέρει εκ προοιμίου και αν δεν το ξέρει θα το μάθει σιγά-σιγά ότι θα ακούσει διάφορα και διαφορετικά. αυτά που ακούει λοιπόν βγαίνουν από στόματα και κεφάλια διαφόρων και ανάλογα με αυτό που έχει ο καθείς μέσα του, προσφέρει και τη συμμετοχή του. μπορεί όποιος θέλει να βάλει τη λέξη συμμετοχή μέσα σε εισαγωγικά ή όχι.
    για την Τόνια λοιπόν:
    όταν μια γυναίκα φάει ξύλο μία φορά, θα ξαναφάει.
    όταν γεννηθεί ένα παιδί για να διορθώσει αυτό το γάμο, αυτό δεν θα συμβεί και τα θύματα θα γίνουν δύο
    κάθε φορά που ο πατέρας θα δέρνει τη γυναίκα του, το παιδί θα κλαίει γοερά στη γωνία
    το παιδί όταν θα μεγαλώσει θα φέρει ανίατα ψυχικά τραύματα που θα καθορίσουν το δρόμο του και το δρόμο των ανθρώπων που θα σχετιστούν με αυτό
    κάθε άλλη σκέψη περνάει δεύτερη από το μυαλό της Τόνυας και κανένας και τίποτα δεν θα την οδηγήσει ποτέ να πει σε μια κακοποιημένη γυναίκα που καταφεύγει σε ένα φόρουμ "υπομονή"
    δε φτανει μονο να πεις κατι εχει σχεση και ο τροπος που θα το πεις στον αλλο.για παραδειγμα αν ο αλλος σκεφτετε πως να σωσω το γαμο μου και εσυ του λες ολα αυτα ειναι σα να λες τι κανεις γιαννη κουκια σπερνω.. εγω επιδη το λαμβανω υποψη μου και αυτο καπιες φορες αυτα που λεω προκαλουν αντιδρασεις γιατι σκεφτομαι τι σκεφτεται αυτος που μου μιλα.εγω σκεφτομαι μηπως συνεβει πριν απο αυτο καπιο αλλο περιστατικο που ισως εξηγουσε αυτο το φαινομενο που διαβαζουμε γιατι μου κανει και εμενα εντυπωση πως δε προηγιθηκε και αλλο περιστατικο πριν απο αυτο αφου γνωριζονται αρκετο καιρο.εσυ ριτα πως το εξηγεις αυτο?

Senior Member
    εγώ Αλέξανδρέ μου έχω άσχετο με την ψυχολογία ή την ψυχιατρική επάγγελμα οπότε αποφεύγω συνήθως προσωπικές ερωτήσεις, γιατί κρίνω ότι ίσως δεν θα μπορέσω να ερμηνεύσω σωστά την απάντηση που θα πάρω, άρα ή θα πρέπει να το βουλώσω ή να πω κουταμάρες. στο ερώτημα "πώς θα σώσω το γάμο μου?" μόνον ιδέες δικαιούμαι να έχω και όχι λύσεις ή προτάσεις, αλλά εγώ στο θέμα που έθεσε και ανέλυσε η κοπέλα δεν άκουσα το ερώτημα "πώς θα σώσω το γάμο μου?". όσον αφορά στο πρώτο θέμα που θέτεις, δεν είμαι εκ φύσεως ο κατάλληλος άνθρωπος για να λέω πράγματα όπως ο άλλος θέλει να τα ακούσει. επίσης θεωρώ ότι από τις πιο χρήσιμες συνεισφορές είναι να ταρακουνάμε το συνομιλητή μας όταν βλέπουμε ότι αυτός επιχειρεί να πάρει δρόμους που κατάφωρα θα τον βλάψουν και αναζητά τη σύμφωνη γνώμη μας. φαντάσου, είναι σαν να πιάνεις έναν άνθρωπο που παραλογίζεται και τον ταρακουνάς από τους ώμους λέγοντάς του "σύνελθε φίλε, πού πας? πού τραβάς?" γενικά, όταν προσπαθούμε όλοι μας να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα, πάντα κατά τη γνώμη μου υπάρχει κάποιο ζήτημα (δεν λέω πρόβλημα κατ'ανάγκην, αλλά ζήτημα υπάρχει). Από την οργισμένη απάντηση της κοπέλας σε μένα προέκυψε ότι είναι η ίδια κακοποιημένο παιδί (ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ), άρα επαναλαμβάνει στην ενήλικη ζωή της αυτό που της έμαθαν οι γονείς της, να είναι θύμα. δεν ξέρουμε τί άλλα περιστατικά έχουν προηγηθεί καθώς η βία εκφράζεται με πολλούς τρόπους. ελπίζω να σου απάντησα

Banned
    οταν εισαι με καπιον εχεις κανει σεξ μαζι του εχες ζησει πολα μετα τρως κολληματα με αυτον που διχαζουν τη καρδια και το μυαλο εκτος αυτου σχετικα με τις προσωπικες ερωτισεις ειναι το ασυλο της ανωνυμιας στη μεση... για να τα συζητησεις ολα αν και μερικα ατομα τα γνωριζω και προσωπικα.. παντως εμενα ωρες ωρες ασχετα απο αυτο μου αρεσει να σκεφτομαι οπως αυτος που μιλαω με βοηθαει να βλεπω τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια.. και να ξεπερνω τον εγωκεντρισμο μου.

οστοσο..

αμα καπιος δε θελει δε προκειται να ταρακουνηθει δε μπα να γινει σεισμος 9R

εγω αμα εχω ανασφαλεια σε κατι οτι δε θα τα καταφερω διαβαζω βιβλια

υπαρχουν πολα κακοποιημενα παιδια που απλα δε τα γνωριζουμε αφου κυκλοφορουν αναμεσα μας και δε λενε λεξη για ολα αυτα....

Junior Member
    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑΙ ΤΟΝΙΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΧΕΡΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΖΕΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΩ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΣ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΘΥΜΑ ΝΑΙ ΗΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ?ΜΙΛΗΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ.Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?.ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΤΡΕΞΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΝΑΙ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΣΩ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ?ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ 7 ΕΤΩΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑ ΣΤΑ 19 ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΜΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΣΑ.ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΕΙΧΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΑ 24 ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 25 ΧΑΝΩ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΡΗΝΗΣΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ.ΣΤΑΘΗΚΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast