Originally Posted by
Tomhet
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να υποθέσει πως το συγκεκριμένο forum είναι κάτι διαφορετικό απο οποιοδήποτε άλλο forum στο internet. Ένας τυχαίος χώρος ανταλλαγής ιδεών είναι και τίποτε παραπάνω.
Το είχα κάνει και εγώ το λάθος αυτό φυσικά, αλλά...η πραγματικότητα είναι διαφορετική...Ότι χαζομαρα (κατ'εμε) απασχολεί τον κόσμο έξω, απασχολεί και τον κόσμο που θα γράψει εδώ...όπως θα δείς το μεγαλύτερο μέρος του forum συγκεντρώνεται στην κατηγορία "σχέσεις" κλπ. Κουτσομπολιό δλδ και χαζο-γκρίνια για το πως θα ρίξω τον τάδε, γιατί με άφησε εκείνη, τι μήνυμα να στείλω σε αυτόν στο fb, κλπ.
Οπότε αν πιστεύεις οτι το forum έχει κάποια βαρύτητα πέρα απο αυτό, νομίζω θα απογοητευτείς, όπως έπαθα και εγώ :P.
Μου άρεσαν κάποιες λεπτομέρειες που βρήκα στο αρχικό σου post εδώ, πράγματα που σκέφτηκα και έκανα και εγώ...αλλά όπως είπα...η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Υπάρχουν άτομα που χρειάζονται πραγματικά βοήθεια στο forum...και δεν θα την βρουν εδώ. Θα βρουν απλά κάποιον να πουν τον πόνο τους, να πουν μια κουβέντα και θα εξαφανιστούν. Ίσως αυτή να είναι η σωστή χρήση του forum....και μετά υπάρχουν οι άλλοι που συντηρούν το κουτσομπολιό καθαρά....ίσως επίσης αυτή να είναι η σωστή χρήση του forum...γενικά μιλώντας στα fora του internet υπάρχει μια βάση χρηστών που το παρακολουθούν και συμμετέχουν, κάτι το οποίο εδώ μπορεί να γίνει μονο για το (και πάλι) κουτσομπολιό που ανέφερα πιο πάνω.
Οι άνθρωποι εδώ δεν είναι κάτι το διαφορετικό απο ότι οι άνθρωποι έξω...άρρωστοι, υγιείς κουτσομπόληδες, κομπλεξικοί, περαστικοί, άνθρωποι που βαριούνται, κλπ.
Διάλεξε την κατηγορία σου και....καλως ήρθες :P