ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑι πρακτικα δυσκολα.παντως συγκεκριμενα περισσοτερο αν εχεις το 67 τοις εκατο την παιρνεις .ρωταν στις επιτροπες κ αν πηγες κανονικα φανταρος κ.α.
Printable View
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑι πρακτικα δυσκολα.παντως συγκεκριμενα περισσοτερο αν εχεις το 67 τοις εκατο την παιρνεις .ρωταν στις επιτροπες κ αν πηγες κανονικα φανταρος κ.α.
την πρωτη φορα μου δωσαν 67% για 3 χρονια, και σημερα πηρα την αποφαση από την επανεξεταση παλι 67% για 2 χρονια..
ειχα κανει και αιτηση για ΕΚΑΣ πριν το κοψουν και μου δωσαν αναδρομικα από την αρχη μεχρι σημερα χιχι...
οποτε συνταξη + ΕΚΑΣ βγαινει κανα 700αρι... αν αναλογιστείς το τι επικρατει στην αγορα εργασιας είναι καλα λεφτα.
τελικα είναι γαματα να εισαι σχιζοφρενης... σε πληρωνουν... πουλας τρελα... και εχεις το ακαταλογιστο
Mε 18 έτη ασφάλισης αν υποθέσουμε ότι έχεις αναπηρία 67% πόση σύνταξη παίρνεις; Ούτε εγώ έχω νοσηλευτεί. Μόνο ασθένεια στο σπίτι και παρακολούθηση από γιατρό, ιδιώτη ή μη.
μολις κοιταξα τον πινακα του τσμεδε και θα παιρνεις οσα παιρνω και εγω 460 καθαρα... μου φαινετε το ιδιο ισχυει και για ολο το ΕΤΑΑ δεν ξερω για ΙΚΑ... το ΕΚΑΣ το κοβουν σιγα σιγα οποτε μονο αυτά
αν εισαι ασφαλισμένος μετα το 93 παιρνεις και με 50% αναπηρια αλλα το 75% του παραπανω ποσου
αν δεν εχεις νοσηλευτεί δυσκολακι να σου δωσουν 67% αν η διαγνωση είναι σχιζοφρενεια τοτε παιζεις από 50% μεχρι 80% αλλα χωρις νοσηλεια πιο πιθανο το 50%
ΙΚΑ ΕΤΑΜ είμαι. Υπάλληλος ΔΕΚΟ που έγινε Α.Ε. και ιδιωτικοποιείται. Πληροφοριακά ρωτάω, αν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο. Την παλεύω ακόμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να δουλέψω αλλά όχι εκεί. Στο εξωτερικό ίσως.
Εχει καποια καλα οταν εχεις αυτη την παθηση οπως και γω που παιρνω τη συνταξη θανοντος γονεα με την προυποθεση να μην παντευτω και ετσι αποφευγω τα ζορια μιας δουλειας και την πιεση.Αλλα το χειροτερο ειναι η μοναξια καμια κοπελα δεν θα θελει ενα ατομο διπλα της με τετοια παθηση οπως τη δικια μας και γω εχω ενα παραπανω λογο να μην με θελουν διοτι δεν μπορω να παντρευτω οποτε και να με θελησει καμια κοπελα μια τοις χιλιοις πρεπει να της ριξω ακυρο αν θελησει να κανουμε οικογενεια και ως γνωστον οι περισσοτερες κοπελες που κανουν σοβαρη σχεση επιθυμουν και γαμο.Γι αυτο βλεπω αν φτασω τα γεραματα γιατι δεν ξερω ποσο θα ζησω να μην εχω ουτε εναν ανθρωπο κοντα μου και η μοναξια ειναι το χειροτερο συναισθημα.Να βλεπεις στις γιορτες οικογενειες να κανουν χριστουγεννα πασχα ολοι μαζι και γω να ειμαι μονος μ.αυτο ειναι το χειροτερο μαζι με το στιγμα που επικρατει και σε οσους ανοιχτηκα για το προβλημα υγειας μ με κοψαν απο παρεα οποτε πρεπει να κρυβομαι και στους υποτιθεμενους φιλους γιατι ο πραγματικος φιλος δεν σε εγκαταλειπει για ενα προβλημα υγεις που εχεις .
ρε σεις μου τσεκουρεψαν την συνταξη.. από 460 που επαιρνα μου δωσαν 350 για τον φεβρουαριο δλδ το 75%...
μηπως ξερει κανεις αν κοψαν το +25% για τις ψυχικες νοσους? ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι...
Μάλλον κόπηκε το εκασ χαμός γίνεται με αυτά
πλεον εχουν γινει πολύ δυσκολα τα πραγματα. Στα ΚΕΠΑ δεν σου δινουν ευκολα 67%. πρεπει να εχεις προσφατη σχετικα νοσηλεια και τουλάχιστον να γραφει σχιζοφρενεια σε στασιμη κατασταση