Σχιζοφρενια αναπηρικη συνταξη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑι πρακτικα δυσκολα.παντως συγκεκριμενα περισσοτερο αν εχεις το 67 τοις εκατο την παιρνεις .ρωταν στις επιτροπες κ αν πηγες κανονικα φανταρος κ.α.

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Γεια σου νουμακ ειμαι νεο μελος στο φορουμ και μολις διαβασα τη συζητηση που ανοιξες ηθελα να ρωτησω περασες απο τα κεπα τι ποσοστο σου εβγαλαν?
    την πρωτη φορα μου δωσαν 67% για 3 χρονια, και σημερα πηρα την αποφαση από την επανεξεταση παλι 67% για 2 χρονια..

ειχα κανει και αιτηση για ΕΚΑΣ πριν το κοψουν και μου δωσαν αναδρομικα από την αρχη μεχρι σημερα χιχι...

οποτε συνταξη + ΕΚΑΣ βγαινει κανα 700αρι... αν αναλογιστείς το τι επικρατει στην αγορα εργασιας είναι καλα λεφτα.

τελικα είναι γαματα να εισαι σχιζοφρενης... σε πληρωνουν... πουλας τρελα... και εχεις το ακαταλογιστο

Senior Member
    Mε 18 έτη ασφάλισης αν υποθέσουμε ότι έχεις αναπηρία 67% πόση σύνταξη παίρνεις; Ούτε εγώ έχω νοσηλευτεί. Μόνο ασθένεια στο σπίτι και παρακολούθηση από γιατρό, ιδιώτη ή μη.

Banned
    Quote Originally Posted by genesis View Post
    Mε 18 έτη ασφάλισης αν υποθέσουμε ότι έχεις αναπηρία 67% πόση σύνταξη παίρνεις; Ούτε εγώ έχω νοσηλευτεί. Μόνο ασθένεια στο σπίτι και παρακολούθηση από γιατρό, ιδιώτη ή μη.
    μολις κοιταξα τον πινακα του τσμεδε και θα παιρνεις οσα παιρνω και εγω 460 καθαρα... μου φαινετε το ιδιο ισχυει και για ολο το ΕΤΑΑ δεν ξερω για ΙΚΑ... το ΕΚΑΣ το κοβουν σιγα σιγα οποτε μονο αυτά

αν εισαι ασφαλισμένος μετα το 93 παιρνεις και με 50% αναπηρια αλλα το 75% του παραπανω ποσου

αν δεν εχεις νοσηλευτεί δυσκολακι να σου δωσουν 67% αν η διαγνωση είναι σχιζοφρενεια τοτε παιζεις από 50% μεχρι 80% αλλα χωρις νοσηλεια πιο πιθανο το 50%

Senior Member
    ΙΚΑ ΕΤΑΜ είμαι. Υπάλληλος ΔΕΚΟ που έγινε Α.Ε. και ιδιωτικοποιείται. Πληροφοριακά ρωτάω, αν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο. Την παλεύω ακόμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να δουλέψω αλλά όχι εκεί. Στο εξωτερικό ίσως.

Quote Originally Posted by noumac View Post
    τελικα είναι γαματα να εισαι σχιζοφρενης... σε πληρωνουν... πουλας τρελα... και εχεις το ακαταλογιστο
    Εχει καποια καλα οταν εχεις αυτη την παθηση οπως και γω που παιρνω τη συνταξη θανοντος γονεα με την προυποθεση να μην παντευτω και ετσι αποφευγω τα ζορια μιας δουλειας και την πιεση.Αλλα το χειροτερο ειναι η μοναξια καμια κοπελα δεν θα θελει ενα ατομο διπλα της με τετοια παθηση οπως τη δικια μας και γω εχω ενα παραπανω λογο να μην με θελουν διοτι δεν μπορω να παντρευτω οποτε και να με θελησει καμια κοπελα μια τοις χιλιοις πρεπει να της ριξω ακυρο αν θελησει να κανουμε οικογενεια και ως γνωστον οι περισσοτερες κοπελες που κανουν σοβαρη σχεση επιθυμουν και γαμο.Γι αυτο βλεπω αν φτασω τα γεραματα γιατι δεν ξερω ποσο θα ζησω να μην εχω ουτε εναν ανθρωπο κοντα μου και η μοναξια ειναι το χειροτερο συναισθημα.Να βλεπεις στις γιορτες οικογενειες να κανουν χριστουγεννα πασχα ολοι μαζι και γω να ειμαι μονος μ.αυτο ειναι το χειροτερο μαζι με το στιγμα που επικρατει και σε οσους ανοιχτηκα για το προβλημα υγειας μ με κοψαν απο παρεα οποτε πρεπει να κρυβομαι και στους υποτιθεμενους φιλους γιατι ο πραγματικος φιλος δεν σε εγκαταλειπει για ενα προβλημα υγεις που εχεις .

Banned
    ρε σεις μου τσεκουρεψαν την συνταξη.. από 460 που επαιρνα μου δωσαν 350 για τον φεβρουαριο δλδ το 75%...

μηπως ξερει κανεις αν κοψαν το +25% για τις ψυχικες νοσους? ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι...

Senior Member
    ρε σεις μου τσεκουρεψαν την συνταξη.. από 460 που επαιρνα μου δωσαν 350 για τον φεβρουαριο δλδ το 75%...

μηπως ξερει κανεις αν κοψαν το +25% για τις ψυχικες νοσους? ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι...
    Δεν ακούστηκε τίποτα τετοιο για τις ψυχικές νόσους!
    Είσαι σίγουρος οτι αυτά ήταν από κύρια σύνταξη που κόπηκαν;

Senior Member
    Μάλλον κόπηκε το εκασ χαμός γίνεται με αυτά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν ακούστηκε τίποτα τετοιο για τις ψυχικές νόσους!
    Είσαι σίγουρος οτι αυτά ήταν από κύρια σύνταξη που κόπηκαν;
    ναι από την κυρια συνταξη... πηρα παραταση τον οκτωμβριο και τωρα αρχισε να μπαινει παλι... ισως καποιος υπάλληλος δεν περασε ότι είναι ψυχικη ασθενεια και να μου βαλαν το 75%... θα παω την δευτερα να δω τι παιχτηκε

Senior Member
    ναι από την κυρια συνταξη... πηρα παραταση τον οκτωμβριο και τωρα αρχισε να μπαινει παλι... ισως καποιος υπάλληλος δεν περασε ότι είναι ψυχικη ασθενεια και να μου βαλαν το 75%... θα παω την δευτερα να δω τι παιχτηκε
    Ναι μη το αφήσεις, μάλλον από λάθος θα έγινε, γίνονται συνέχεια. Αν είχε κοπεί σύνταξη για τις ψυχικές νόσους θα είχε κυκλοφορήσει το νέο και θέλω να πιστεύω οτι θα υπήρχαν αντιδράσεις.

Senior Member
    πλεον εχουν γινει πολύ δυσκολα τα πραγματα. Στα ΚΕΠΑ δεν σου δινουν ευκολα 67%. πρεπει να εχεις προσφατη σχετικα νοσηλεια και τουλάχιστον να γραφει σχιζοφρενεια σε στασιμη κατασταση

Page 2 of 2 FirstFirst 12