Originally Posted by
μυσπ
Κοπελα μου κουραγιο! Ανακαλυπτω σε αρκετα απο οσα λες τον ιδιο μου τον εαυτο,Κ εγω απο παντα εχω προβλημα κοινωνικοποιησης,Επισης νιωθω πολυ περιεργη συγκριτικα με τους αλλους,Κ για μενα στην ζωη μου ειναι το αγορι μου κ λιγες φιλες κ καλες κ λιγοι συγγενεις κιολας,Επισης με τον πατερα μου ο οποιος εχει πεθανει ειχα μια απαισια σχεση επειδη αυτος ηθελε να ειμαι διαφορετικη απο αυτο που ειμαι,Επισης στο σχολειο ενιωθα πολυ ασκημα επειδη δεν μπορουσα να συνυπαρξω σε μια ομαδα ενα τμημα δηλαδη κ ειχα μεγαλο προβλημα να δημιουργησω φιλιες κ συνεχιζω ετσι,Μετα απο αρκετα χρονια που επεσα κ σε καταθλιψη κ λογω της κακοποιησης που βιωσα κ γιατι νιωθω διαφορετικη απο τους αλλους τεινω να πιστευω οτι μαλλον πασχω απο το συνδρομο ασπεργκερ που ειναι μια πολυ ηπια μορφη αυτισμου,Πραγματικα εψαξα πολυ κ εχω ολα τα συπτωματα γιαυτο νιωθω διαφορετικη,Θελω να δω εαν καταφερω να παρω κ μια σιγουρη διαγνωση,Επισης να σου πω οτι το συγκεριμενο συνδρομο δεν σημαινει οτι εισαι αναπηρος διανοητικα αλλα διαφορετικος,Πηγαινω κ σε ειδικο κ παροτι δεν βγαζει διαγνωση πιστευει κ αυτη οτι ανηκω εκει,Εαν εχεις μεγαλο προβλημα να κοινωνικοποιηθεις κ αλλα συμπτωματα ισως ανηκεις κ εσυ μιας κ ανηκουν ανθρωποι που δεν το γνωριζουνε κ το περιβαλλον τους παρεξηγει,Προσπαθησε να εκτιμησεις τον εαυτο σου κ να ανακαλυψεις τι πραγματικα σου συμβανει κ κουραγιο