Ειναι αρκετα δυσκολο ειμαι και ντροπαλη σαν χαρακτηρας και καθε φορα που παω να φλερταρω με καποιον μου ερχονται στο μυαλο αρνητικες σκεψεις οπως το οτι θα μου πει ψεματα η οτι θα με πληγωσει με καποιον τροπο γενικα δεν μπορω να εμπιστευτω...
Printable View
Ειναι αρκετα δυσκολο ειμαι και ντροπαλη σαν χαρακτηρας και καθε φορα που παω να φλερταρω με καποιον μου ερχονται στο μυαλο αρνητικες σκεψεις οπως το οτι θα μου πει ψεματα η οτι θα με πληγωσει με καποιον τροπο γενικα δεν μπορω να εμπιστευτω...
μαλον αυτο που φταιει ειναι οτι οι γωνεις σου δε σου εμαθαν την επικοινωνια σα τους δικους μου για αυτο εχεις αυτο το θεμα
αυτο το αποκλείω γιατι δεν βγαινει καθολου απο το σπιτι μονο για να παει στη δουλεια μετα μονο τηλεοραση και υπολογιστη
συμφωνο δυστηχως ουτε με τον πατερα μου αλλα ουτε και μην την μητερα μου επικοινωνισα η συζήτησα ποτε . Η μητερα μου καμια φορα σαν εφηβη μου ελεγε να ειμαστε φιλεσ αλλα βλακειες δεν ηταν ατομο εμπιστοσυνης της ελεγα κατι και το λεγε στον πατερα μου
Καλη χαζη κι αυτη!
πως το αντιμετωπισες γενικα το ολο θεμα ? Θέλω να πω πως καταφερες να ξεφυγεις απο την ολη κατασταση?
όντως πολυ ασχημο!
κ επισης εκανα ενα φιλο που ηταν πολυ κοινωνικος κ ειχε ενα σωρο φιλους κ διπλα του εμεθα πολα
Για να ειμαι ειλικρινής η κολλητή μου ειναι ετσι κοινωνικη παντα την θαυμαζα γι αυτο δεν μπορω να καταλαβω πως το κανει
ειναι ταλενταρα αν κ στο τελος με αυτη που λεω μονο ξυλο που δε παιξαμε
Ελα ρε! Ποπο άσχημη κατασταση φανταζομαι...το καλο ηταν οτι δεν ηταν και κολλητη σου.
ειδες τελικα τι εγινε? μεγαλωσαμε σε παρομοιες καταστασεις κ κολησαμε κ οι 2 σε κοινονικους φιλους αυτο ενισχυει αυτο που πιστευα οτι ο καθε ανθρωπος αναλογα με τα βιοματα του ειναι πρδιεγεγραμενο οτι θα κολησει με καπιους ανθρωπους..
Τι να πω τα ετερώνυμα έλκονται .Ισχυει ....