Επινοημενη ασθενεια δεν ειναι τουλαχιστον στην σημερινη εποχη υπαρχουν και \"χειροπιαστες\" πλεον αποδειξεις οτι κατι παει στραβα με τον εγκεφαλο των ασθενων με τις ακτινογραφιες cat,Mri κλπ.
Μαλιστα καπου διαβαζα οτι λεγανε να την βγαλουν την σχιζοφρενεια απο τις ψυχικες ασθενειες και να την βαλουν στις παθολογικες ή κατι τετοιο.
Σιγουρα υπαρχουν και πολλες χειροτερες ασθενειες αλλα η σχιζοφρενεια ειναι μια ιδιαιτερα \"βαρια\" ασθενεια και αυτη που χτυπαει μεγαλο μερος του πληθυσμου και στην ηλικια που βρισκονται στο ανθος της ζωης/καριερας τους οπως λεει και ο Vince.
Ειμαι περηφανος για αυτα που εχω καταφερει μεχρι τωρα αλλα πολλες φορες αναρωτιεμαι ποσα περισσοτερα θα μπορουσα να επιτυχω αν δεν ειχα φαει τοσα χρονια καταπολεμωντας την ασθενεια αυτη και δεν μου αφηνε μερικα συγκεκριμενα κουσουρια.
Βεβαια τα εχω αποδεχτει ολα αυτα και δεν με πολυαπασχολουν οσο καποτε και δεν αισθανομαι ζηλια για τους υγιεις,απλως ζω τη ζωη μου και δεχομαι τον εαυτο μου για αυτο που ειναι και δεν θα ηθελα να ειμαι κατι αλλο.
Πιο καλη ιατρικη αγωγη θα ευχομουνα να υπηρχε ωστε να πετυχω καλυτερη αυτοβελτιωση σε ορισμενους τομεις αλλα και ποιος εντελει δεν θελει να ειναι πιο εξυπνος,πιο κοινωνικος,πιο δυνατος...καπου συμβιβαζεσαι και προχωρεις.