Originally Posted by
katerina1991
καλησπερα σας και παλι.συμφωνω οτι το ανεκπληρωτο ειναι βασανο.ναι εχουμε βρεθει μονο μια φορα και απο τοτε ειναι συνεχεια στο μυαλο μου.δενε χουμε βρεθει απο τοτε γιατι ψιλοτσακωθηκαμε και δεν μου μιλαει.εγω ηθελα να ξεκαθαρισω την κατασταση να ξερω τι κανουμε ειμαστε μαζι η οχι.μαλλον φερθηκα επιπολεα και οταν τον πιεσα απλα εξαφανιστηκε.επειτα απο 2 εβδομαδες μου εστειλε ενα μνμ του τυπου οτι εγω εφταιξα που τον πιεσα τοσο πολυ ενω ειναι νωρις ακομα και οτι εγω σκεφτομαι μονο την πλευρα μου και τον παραμεριζω με τον τροπο μου.δεν ισχυει ομως αυτο.τωρα ειναι πολυ κρυος μαζι μου.του εξηγησα οτι δεν το εκανα με δολο να πετυχω κατι απλα ηθελα να ξερω τι εχουμε για να μην βασανιζομαστε χωρις λογο.δεν πηρα καποια απαντηση.μαλλον δεν ειναι ετσι οπως δειχνει δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρος.και σκεφτομαι να το προπαθησω η οχι?απο την στιγμη που εξαφανιστηκε μια φορα θα το ξανακανει.και δεν εχω την υπομονη να παιζω απλα τωρα απο εδω και περα τι γινεται?τι να του πω θελεις να συνεχισουμε οχι?η να μην πω τπτ και να τον διαγραψω και να συνεχισω την ζωη μου?δεν ξερω πως να συμπεριφερθω πραγματικα...και αυτο το ανεκπληρωτο με τρελαινει.ειχα πει να το ζησω και οπου βγει αλλα με το να σμπρωχνω συνεχεια την κατασταση δεν νομιζω οτι ειναι σωστο.τον διεγραψα απο το κινητο μου.να τον διαγραψω και απο φβ να τελειωνει το θεμα?