erwtas apo apostash krataei? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Junior Member
    καλησπερα σας και παλι.συμφωνω οτι το ανεκπληρωτο ειναι βασανο.ναι εχουμε βρεθει μονο μια φορα και απο τοτε ειναι συνεχεια στο μυαλο μου.δενε χουμε βρεθει απο τοτε γιατι ψιλοτσακωθηκαμε και δεν μου μιλαει.εγω ηθελα να ξεκαθαρισω την κατασταση να ξερω τι κανουμε ειμαστε μαζι η οχι.μαλλον φερθηκα επιπολεα και οταν τον πιεσα απλα εξαφανιστηκε.επειτα απο 2 εβδομαδες μου εστειλε ενα μνμ του τυπου οτι εγω εφταιξα που τον πιεσα τοσο πολυ ενω ειναι νωρις ακομα και οτι εγω σκεφτομαι μονο την πλευρα μου και τον παραμεριζω με τον τροπο μου.δεν ισχυει ομως αυτο.τωρα ειναι πολυ κρυος μαζι μου.του εξηγησα οτι δεν το εκανα με δολο να πετυχω κατι απλα ηθελα να ξερω τι εχουμε για να μην βασανιζομαστε χωρις λογο.δεν πηρα καποια απαντηση.μαλλον δεν ειναι ετσι οπως δειχνει δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρος.και σκεφτομαι να το προπαθησω η οχι?απο την στιγμη που εξαφανιστηκε μια φορα θα το ξανακανει.και δεν εχω την υπομονη να παιζω απλα τωρα απο εδω και περα τι γινεται?τι να του πω θελεις να συνεχισουμε οχι?η να μην πω τπτ και να τον διαγραψω και να συνεχισω την ζωη μου?δεν ξερω πως να συμπεριφερθω πραγματικα...και αυτο το ανεκπληρωτο με τρελαινει.ειχα πει να το ζησω και οπου βγει αλλα με το να σμπρωχνω συνεχεια την κατασταση δεν νομιζω οτι ειναι σωστο.τον διεγραψα απο το κινητο μου.να τον διαγραψω και απο φβ να τελειωνει το θεμα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerina1991 View Post
    καλησπερα σας και παλι.συμφωνω οτι το ανεκπληρωτο ειναι βασανο.ναι εχουμε βρεθει μονο μια φορα και απο τοτε ειναι συνεχεια στο μυαλο μου.δενε χουμε βρεθει απο τοτε γιατι ψιλοτσακωθηκαμε και δεν μου μιλαει.εγω ηθελα να ξεκαθαρισω την κατασταση να ξερω τι κανουμε ειμαστε μαζι η οχι.μαλλον φερθηκα επιπολεα και οταν τον πιεσα απλα εξαφανιστηκε.επειτα απο 2 εβδομαδες μου εστειλε ενα μνμ του τυπου οτι εγω εφταιξα που τον πιεσα τοσο πολυ ενω ειναι νωρις ακομα και οτι εγω σκεφτομαι μονο την πλευρα μου και τον παραμεριζω με τον τροπο μου.δεν ισχυει ομως αυτο.τωρα ειναι πολυ κρυος μαζι μου.του εξηγησα οτι δεν το εκανα με δολο να πετυχω κατι απλα ηθελα να ξερω τι εχουμε για να μην βασανιζομαστε χωρις λογο.δεν πηρα καποια απαντηση.μαλλον δεν ειναι ετσι οπως δειχνει δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρος.και σκεφτομαι να το προπαθησω η οχι?απο την στιγμη που εξαφανιστηκε μια φορα θα το ξανακανει.και δεν εχω την υπομονη να παιζω απλα τωρα απο εδω και περα τι γινεται?τι να του πω θελεις να συνεχισουμε οχι?η να μην πω τπτ και να τον διαγραψω και να συνεχισω την ζωη μου?δεν ξερω πως να συμπεριφερθω πραγματικα...και αυτο το ανεκπληρωτο με τρελαινει.ειχα πει να το ζησω και οπου βγει αλλα με το να σμπρωχνω συνεχεια την κατασταση δεν νομιζω οτι ειναι σωστο.τον διεγραψα απο το κινητο μου.να τον διαγραψω και απο φβ να τελειωνει το θεμα?
    εχμ
    τοτε εχετε πολυ σοβαροτερα θεματα απο την αποσταση, κατερινα...
    βρεθηκατε μια φορα, μετα τσακωθηκατε, ηταν κρυος, δεν σου μιλαει καν, κι εξαφανιστηκε λεγοντας σου οτι πιεστηκε....

τι να του πεις και να μην του πεις? για να του πεις το οτιδηποτε, πρεπει πρωτα να τον βρεις, κι εκεινος ειναι εξαφανισμενος. θα τον ξετρυπωσεις να τον ρωτησεις αν θελει να συνεχισετε , ποιο πραγμα? αν ηθελε να συνεχισετε, αν μη τι αλλο, θα σου μιλουσε, δεν θα κρυβοταν...
    οχι απλα "δεν ειναι σωστο" να σπρωχνεις μονο εσυ μια κατασταση που δεν σε θελει, αλλα ειναι απλα, ανεφικτο.
    για να γινει μια σχεση, χρειαζονται δυο , κι εδω, ο ενας ειναι ηδη φευγατος...
    ξεχνα τα ολα, και βρες κατι πιο ταιριαστο.

Senior Member
    Aκουσε κατερινακι, ενα διδακτορικο εχει πολλες υποχρεωσεις και πολυ πολυ διαβασμα. Σου σπανε τα νευρα διαφοροι, πρεπει να τρεχεις στο διαβασμα με ρυθμους εξαντλητικους και γενικα το στρες ειναι συνεχεια στην καθημερινοητα σου. Θελω επισης να σε καλεσω να δεις οτι προκειται για ενα υπευθυνο ατομο που κοιταζει να προχωρησει τις σπουδες και οχι να γκομενιζει απο δω κι απο κει και να χαζολογαει. Σου ειπε και απ την αρχη οτι εχει πολυ διαβασμα και πρεπει να το σεβαστεις, δε μπορει να ανταποκριθει σε μια συνεχη επαφη οπως αν καθοταν ολη μερα και ελιωνε στο φβ.
    Οταν λοιπον εσυ τον πιεζεις με διαφορες συζητησεις και δραματα ενω δεν εχετε και καμμια σχεση χρονων, ακομα στην αρχη ειστε, ο αλλος εχει την πιεση του απ τα διαασματα του τη λες και συ και γινεται χαμος μεσα του. Ειναι σαν το στρατο που αμα εχεις ενα προβλημα απ εξω σου τη δινει χειροτερα λογω της πιεσης που δεχεσαι απο παντου. Αλλωστε εχει ανοικτα τα χαρτια του απ την αρχη. Επρεπε να κανονισεις ενα πλανο στο περιπου ποτε θα βλεποσαστε και να περιμενεις καθε φορα αυτη την ημερομηνια σαν στοχο, αναλογως ποτε μπορει ο καθενας. Απ το φβ δε θα τον σβησεις και κακως τον εσβησες απ το τηλεφωνο. Αυτα ειναι παιδιαρισματακαι θα τα κανεις χειροτερα. Τι θες να δειξεις κακια? εκδικηση? νταξει καταλαβαινω οτι φρικαρησες αλλα κρατησου λιγο. Ασε λιγες μερες ετσι και μετα θα σου πω τι να του στειλεις εαν θελεις να δωσεις μια ευκαιρια ακομα. Αλλωστε για ενα τριωρο λεμε δεν ειναι κ αθηνα θεσσαλονικη. Καπου στο πλανο τα χασες και μεινατε στο φλου και με την πιεση εγινε αυτο που εγινε.

Junior Member
    συμφωνω μαζι σου κερασι.εχω αρχισει και νιωθω οτι δεν με θελει μου εστειλε πριν λιγο μιλησαμε για λιγο με τα τυπικα και μετα βγηκε.τι να πω ισως ειναι καλυτερ λοιπν να το παρω αποφαση και να μην περιμενω αφου εξαλλου αυτο δειχνει οτι θελει.οποτε παει αυτο ηταν.δεν μπορω να κανω κατι αλλο εγω του εδειξα τι θελω απο αυτον.και τωρα δεν τολμω να τον ρωτησω το οτιδηποτε φοβαμαι πως θα αντιδρασει καπως .οποτε στην ουσια του εχω πεταξει το μπαλακι.αν θελει ας προσπαθησει αν οχι και εγω σιγα σιγα θα φυγω

Senior Member
    απ το φβ μη τον ανφρενταρεις. μιλα νορμαλ τωρα αμα σε καλεσει και θα σου ξαναγραψω τι να κανεις. ασε λιγες μερες να ηρεμησουν τα πνευματα να φυγει κ το στρες.

Junior Member
    μαλιστα κερασι να δωσω και λιγεσ μερες ακομη.ειπα να του πω αν μπαινει σκυπε ηθελα να τον δω λιγο.αλλα φοβηθηκα.μετα απο μερες τι να του πω?

Senior Member
    εσυ τωρα για λιγες μερες δε θα τον καλεσεις στο κινητο. αν σε παρει αυτος απαντας. στο σκαιπ μπαινε οπως εμπαινες αλλα δε θα του μιλησεις πρωτη αν τον δεις. αν σου μιλησει απαντας νορμαλ παλι. το ιδιο για φβ.

Junior Member
    malista ok se ola ayta an den mou milhsei omws tote egw ti prepei na pw an perasoun meres?

Senior Member
    Θα πεις ενα ''αιωνια του η μνημη'' και θα πας παρακατω!
    Πλακα κανω, καταρχην κατσε να δουμε αν αντεχεις να μη στειλεις εσυ πρωτη και βλεπουμε.
    Να σε ρωτησω κατι αλλο που δεν εχω καταλαβει. Αν υποθεσουμε οτι δε τα τσουγκριζατε τωρα, ποτε ειχατε κανονισει να βλεποσαστε? γτ αμα ειναι να μη βλεποσαστε δεν εχει νοημα. Εννοω με καποια καλη συχνοτητα, το ξερω οτι εχετε και οι 2 υποχρεωσεις.

Junior Member
    καταρχας κατερινα1991, ελπιζω τωρα να εισαι καλυτερα και να το χεις λυσει το θεμα. 1991 προφανως ειναι η ηλικια σου, αρα εισαι πολυ νεα ακομα και καλο ειναι να μαθεις να φευγεις εγκαιρα. εγω παλι ειμαι 35 και ειχα σχεση απο αποσταση επι 2 ολοκληρα χρονια. αυτος αττικη εγω β. ελλαδα. γνωριστηκαμε οπως πολλοι αλλοι στο ιντερνετ. επι 2 χρονια καθε σκ διανυαμε εναλλαξ 500 χιλ. για να βρεθουμε. επι 2 χρονια μιλουσαμε στο τσατ καθημερινα. μια συνεπεια και μια θεληση και απο τις 2 πλευρες. εμοιαζε το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο να ειμαστε μαζι, εστω κι ετσι. καυγαδες υπηρξαν, αρκετα αγριοι κι απο κοντα κι απο μακρια. αρχισαμε να μιλαμε για το πως θα γινει να μεινουμε μαζι. αρχικα προσφερθηκε να ρθει αυτος επανω μιας και δε δουλευει (εισοδηματιας), ερχοταν και καθοταν επανω για αρκετες μερες. σταδιακα αποφασισε πως δε θελει να ξεβολευτει και μου προτεινε να παω να ζησω σπιτι του, το σκεφτομουν να αφησω τη δουλεια και να παω, αλλα δισταζα. παροτι ισως να μπορουσα να ξεκινησω μια ζωη εκει, υπηρχαν πραματα στον χαρακτηρα, τις πραξεις και τις αποψεις του που με φρεναραν. παρολα αυτα εμενα στη σχεση, δεν την διελυα γιατι τον αγαπουσα απλα ηθελα να δω πιο ξεκαθαρα καποια πραματα σε αυτον. εδω κι ενα μηνα μου μιλουσε ψυχρα, αρχισε να απομακρυνεται, μην τα πολυλογω χτες μου γραψε πως οτι ενοιωθε για μενα ξαφνικα πεθανε μου εγραψε κι αλλα πραματα πολυ σκληρα που δεν χρειαζονταν. σαν να μουν πραγματικα ενα τιποτα. ειμαι απολυτα σοκαρισμενη και θεωρω πως αν δεν υπηρχε η αποσταση θα υπηρχαν λιγοτερα σκοτεινα σημεια, ισως το χαμε ληξει νωριτερα, ισως και να τα βρισκαμε και να μασταν καλα.

Member
    κατερινα.. δες πως θα παει δωσε λιγες μερες κ μετα απλα μην ασχολεισαι μαζι του.. κ αν λεμε αν σου στειλει που χαθηκες κλπ... τοτε απαντας πως εχεις κρυωσει με την συμπεριφορα του αυτη κ αποφασισες να απομακρυνθεις αφου κ εκεινος δεν εκανε κατι για να εχει εστω κ μια τυπικη επαφη μαζι σου να μαθεναι τι κανεις αν ζεις αν εισαι καλα... αυτη ειναι η γνωμη μου! οταν εχεις αισθηματα για καποιον/α ναι εξαφανιζεσαι για τον α β λογο αλλα παντα επανερχεσαι εστω κ ψυχρα να μαθεις τι κανει ο ανθρωπος που αγαπας....
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

Page 2 of 2 FirstFirst 12