Εσύ πάντως απ'όσο ξέρω την ντρόγκα την έπινες πολλά χρόνια σωστά;
Λογικό το βλέπω να έχεις ψύχωση...δε ήξερες ότι το μαύρο καίει το μυαλό;
Printable View
1.γενικα σε οτιδηποτε το λιγο τονονει το πολυ καιει 2.εσυ το ηξερες η θα μου πεις οτι δεν δοκιμασες? 3.δεν απαντω στην ερωτηση.γτ ειναι προσωπικο δεδομενο. 4.τωρα χωρις πλακα ξερεις οτι εμεινα ορφανος απο τους 2 γονεις μικρος? 5.μην υποτιμας αυτο που ειπα 6.μην υπεραπλουστευεις αυτο που δεν μπορεσαν να βρουν σαν αιτιο τι φταιει γενικα κ ειδικα μεγαλη γιατροι ...
και 7ον μην γινεσαι κακια...
Το κακιά που το είδες;
Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι το χόρτο καίει το μυαλό,δεν χαίρομαι για την ψύχωσή σου,ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο...
Για όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ.
αλλά και οι διάφορες ψυχώσεις με τα σημερινά μέσα υπεραπλουστεύονται,αν είμαι σωστή....
επειδή όμως θα κλείσω για νάνι,μην είσαι αρνητικός σε άλλες θεραπείες-είτε είναι διατροφή-είτε κάτι άλλο που δεν το έχεις σκεφτεί
Καλό βράδυ.!
καλο βραδυ
μαους οσο κ να σε συμπαθω δεν μπορω να δεχτω με τπτ οτι ειναι σωματικη η αρρωστεια μας...
μπορει καλιστα γτ ανθρωπος πχ με τελεια σωματικη υγεια να εχει αρρωστο μυαλο οπως κ το αντιθετο.δες πχ τον στιβεν χοκινγκ η υγεια του η σωματικη σκατα(σκεψου μονο σε τι κατασταση ειναι η καρδια του που δεν περπαταει δεκαετιες...) ενω το μυαλο του ρολοι ελβετιας...
παραθέτω εδώ μια πηγή σχετικά με το τι κάνουν τα φάρμακα και πώς μπορεί κάποιος να τα κόψει σιγά σιγά..http://http://www.willhall.net/files...uide-Greek.pdf
Εδώ στο κεφάλαιο "τι κάνουν τα φάρμακα αυτά στον εγκέφαλό σου" λέει ότι αλλάζουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών,οι οποίοι είναι χημικές ουσίες που αλλάζουν λέει τη ροή του αίματος και την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου και είναι οι ουσίες με τις οποίες επικοινωνούν μεταξύ τους όλα τα νευρικά κύτταρα μαζί με τα εγκεφαλικά..
Όταν αλλάζουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών αναγκάζονται και οι υποδοχείς των κυττάρων να συρρικνωθούν ή να μεγαλώσουν σε αριθμό προκειμένου να προσαρμοστούν στην αλλαγή..
Τέλος πάντων το συμπέρασμα είναι ότι άμα έχεις κατάθλιψη και είσαι πεσμένος σου δίνουν φάρμακα που ανεβάζουν τα επίπεδα της σεροτονίνης και που μειώνουν τον αριθμό των υποδοχέων σεροτονίνης ενώ άμα έχεις ψύχωση σου δίνουν φάρμακα που κατεβάζουν τα επίπεδα ντοπαμίνης και αυξάνουν τον αριθμό των υποδοχέων ντοπαμίνης..αυτό που είπες κι εσύ Δημήτρη17817 με άλλα λόγια δλδ..απλά το έγραψα εδώ για να το καταλάβω κι εγώ πιο πολύ..
Τώρα μπορεί πράγματι τα φάρμακα να είναι αναγκαία για να αντιμετωπίσει κάποιος το ψυχωσικό επεισόδιο όμως θεωρώ πως όταν κάποιος τα παίρνει για πολύ καιρό του δημιουργούν άλλα προβλήματα ακόμα κι αυτά που τώρα λένε πως είναι αθώα και πως δεν έχουν καμία παρενέργεια όπως μου λένε εμένα για το abilify..
Δεν είναι ότι δεν έχουν καμία παρενέργεια απλά μπορεί να επηρεάζουν το άτομο μακροπρόθεσμα οπότε να μην έχουν εντοπίσει αυτήν την παρενέργεια επειδή είναι πολύ μακρινή στο μέλλον..Συγκεκριμένα για τα φάρμακα νέας γενιάς το κείμενο αυτό λέει ότι μπορεί να ευθύνονται για εμφάνιση διαβήτη ή μεταβολικό σύνδρομο απλά δεν το λένε..
Επίσης σου λέει πώς να κόψεις τα φάρμακα σιγά σιγά..δε θα το γράψω εδώ για να μη μου πει κανείς πως επηρεάζω ανθρώπους με πρόβλημα σοβαρό..
Σωπα ρε μαγκα το μαυρο λεγεται και ντρογκα??
Και για πε μαγκα μου, που ξερεις οτι αυτο του προκαλεσε την ψυχωση? Επειδη το λενε βιβλια και αρθρα και καποιος γιατρος εβγαλες κι εσυ το συμπερασμα οτι το μαυρο του προκαλεσε την ψυχωση και του το χτυπας κι ολας? προφανως εκει φαινεσαι κακο μαγκακι!!!!
ΟΣΟ πιο σιγα τα κοψεις τοσο πιο αργα θα ερθει η υποτροπη αρα παλι δεν κανει να τα κοψουμε τελειως τουλαχιστον...ηθελα επισης να πω οτι πολλες φορες το μυαλο ενος ανθρωπου δυναμωνει για να καλυψει την σωματικη αδυναμια αρα κατα την γνωμη μ παντα κ με βαση αυτο το παραδειγμα δεν εχει να κανει η σωματικη υγεια με ψυχικη.ειναι τελειως αλλο πραγμα σχεδον...
μια χαρά τα λέει η diana για το χορτο.κάποιοι θέλετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.όλες οι ουσίες όπως χόρτο, κοκαΐνη, κάπνισμα, ακόμα και ο καφές μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ψυχικής φύσεως.
δεν παίζει κανένα ρολο η ψυχοσύνθεση στην γένεση ψυχασθένειας.το μονο που κάνει η ψυχοσύνθεση-χαρακτήρας είναι να σε κατατάξει σε μια από τις παρακάτω κατηγοριες όταν ασθενήσεις
1) τα παρατάω
2) κρατάω παθητική στάση
3) ψάχνω λύση