Originally Posted by
στελιος66
Δεν υποτιμαω κανεναν ,γιατι οντως δεν εχω διαθεση να μειωσω και να προσβαλλω κανεναν για το προβλημα του. Απλα δεν μπαινω στο τριπακι της απολυτοποιησης της ψυχιατρικης και της λεγομενης ψυχοθεραπειας. Αλλα ο φιλος μας μαλλον εχει θεμα οταν ακουει για θρησκεια και εκκλησια,απ'οτι φαινεται,γι'αυτο και γενικευει και αφοριζει οποιον τα επικαλειται. Και εν πασει περιπτωσει,δεν εχω προβλημα με τους γιατρους,αλλα με την αλογιστη χρηση των ψυχοφαρμακων απο τους ψυχιατρους και την ευκολια με την οποια βαπτιζουν ως ασθενεια, την καθε παρεκλιση,απο αυτο που αυτοι θεωρουν ως φυσιολογικη συμπεριφορα.Ποιοι ειναι στο κατω,κατω αυτοι να μας υποδεικνυουν το ορθο σε καθε περιπτωση; Απλα παπαγαλιζουν οτι τους μαθαινουν οι συναδελφοι τους εκ δυσμων,αυτη ειναι δυστυχως η αληθεια. Πιο θολη ιατρικη ειδικοτητα απο την ψυχιατρικη δεν υπαρχει,τα δε θυματα της αμετρητα.Την τελευταια λεξη δεν την γνωριζω με συγχωρεις.Και κατι τελευταιο,μου ειπες τι δουλεια εχω σ'αυτο το σαιτ αφου εχω τετιοια γνωμη για τους ψυχιατρους.Δεν το επιασα αυτο.Δηλαδη αυτο το σαιτ απευθυνεται αποκλειστικα γε ψυχιατρους; Δεν νομιζω αγαπητε μου,μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα.Ουτε συμβουλες για ληψη φαρμακων δικαιουται να δινει κανεις,δεν το καταλαβατε ακομη αυτο; Ειναι ενα σαιτ οπου ελευθερα ο καθενας μπορει να πει την αποψη του,τοσο υπερ οσο και κατα. Λογοκρισια και'δω ρε παιδια;