ξερολας δεν ειμαι μονο για οτι κατεχω μιλω εσυ μηπως εισαι σπασικλας δε ξερω...
Printable View
ξερολας δεν ειμαι μονο για οτι κατεχω μιλω εσυ μηπως εισαι σπασικλας δε ξερω...
μου εχεις κανει κατι σπασιματα που δεν λεγονται σ αρεσει να τη σπας στους αλλους η μου φαινετε? μηπως αυτο σε εκφραζει?
https://www.youtube.com/watch?v=HzSoeaqNlVU&feature=kp
ΥΓ τιι ξεφτυλισαμε? σιγα αν θελει να πει κατι θα το πει ετσι κ αλλιως δε κανουμε επισημη παρουσιαση σε κατι για να τιθετε τετιο θεμα...
εγω θα σου προτεινα να πεις περισσοτερα παντως λενα... τωρα εισαι καλυτερα μετα αππο οσα εγραψες?
δε πειραζει αν τριζει το πολυ πολυ να σπασει κ να φαει τα μουτρα του.. οκ ας μη συνεχισουμε το off topik ετσι κ αλλιως δε βγαζει καπου..
μη παρεξηγησε αλεξ.. πλακα κανω... επειδη ξερω οτι μασας.. :P
εγω παντως θα επανελθω στο θεμα αν τωρα εσυ θες να γεμισεις το τοπικ με κατεβατα εγω δε θα συνεχισω...
λεω λοιπον...
απο οσα γραφεις φαινετε οτι εχεις καταλαβει οτι οσο μιλας τοσο το καλυτερο θα ειναι για σενα αρα συνεχισε το ετσι ακριβως οπως το λες...Quote:
Γεια σας λοιπον μετα απο πολυ σκεψη πηρα αποφαση να τα βγαλω ολα απο μεσα μου μπας και χαμογελασει επιτελους η ψυχη μου.
το θεμα ειναι οτι οταν καπιος δε σε καταλαβαινει αυτο δε νομιζω να θεωριται σχεση αλλα αυτο δε σημαινει οτι σου προτεινω κ να χωρισειςQuote:
νιωθω οτι δεν με καταλαβαινει ο συντροφος μου
σε τι αναφερεσαι?Quote:
απεσια με τον εαυτο μου εχω ενα κακο που θυμαμαι τα παντα κ αν με εχουν πληγωσει
επισης σε αλλο επεισοδιο λεςπροφανως αυτο σε εφερε σε αυτη τη κατασταση οταν πλακωνεσε στα πρεπει ξεχνοντας τον εαυτο σου κατι τετιο παθαινεις μετα τα βλεπεις ολα μαυρα αν καπιος δεν εχει την υγεια του ολα τα υπολυπα δεν αξιζουν αν δεν αισθανετε ο ιδιος καλαQuote:
απο τους γονεις μου επρεπε παντα να ειμαι η τελεια κορη σπουδαγμενη μορφομενη κ ποτε μα ποτε να μην τους παω κοντρα.
exeι βελτιωθει καθολου η διαθεση σου τωρα?