Πάντως κι εγώ που κάθε τόσο φεύγω για αποστολές στο διάστημα (όχι πως το θέλω, αλλά καμιά φορά παρουσιάζουν προβλήματα οι δορυφόροι μου, μεγάλος μπελάς!), μόλις βγάλω το σκάφανδρο έχω μια σακούλα δίπλα για τις πρώτες αναπνοές.
Printable View
Αρχισαμεεεεεεεεεε......
---------------------------------------------------------------------------------------------
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ;;;;
Το γ@μησατε λιγο το θεμα ή ιδεα μου?
.................................................. ..............................
φιλεμου βοηθαει αυτος ο τροπος, το εχω κανει κι πιανει, κι στο ψυχιατρειο μο το προωτηναν οι γιατροι όταν επαθα κριση πανικου λογο συνδρομο στέρησης αλλα κι όταν ειχα καποιο ατύχημα κι εκανα χειρουργειο με μερικη αναισθησι κι παλυ με επιαση η κριση απλα εκει μου εδωσαν κατι άλλο, κατι σαν μασκα που σου δινουν όταν βαζουν οξυγονο, δε ξερω πως λεγετε αλλα είναι δυαφανες κι από κατω εχει μια μικρη σωλινα κι συνδεετε με μια πλαστικη -κατι σαν μικρη σακουλα παλυ- οπου εχει μια πεταλουδα κι το ανιγεις κάθε φορα που εισπνεεις! παντως κανει δουλεια.
σορρυ αγγελε δεν αμφισβητω τις γνωσεις σου, απεναντίας παντα διαβαζω με προσοχη τα οσα γραφεις, αφου εχεις την γνωση κι την εμπειρια κι σε ευχαρηστω που την μιραζεσε μαζι μας. οσο για τις ,,,, που χλευαζουν, που ειρωνευοντε κι λενε δυαφορα μην δινεις σημασεια!! εδώ λεει ότι εχει παει στο δυαστημα, ενώ ο μονος ελλην που εχει παει είναι ενας "ημέτερος" ενας ποντιος μπλιατ από την ρωσια!!
δε νομιζω οτι ειναι το καταλληλο μεροσ για διαμαχες.. το θεωρω προσβολη για αυτους που ειναι εδω για ενα σκοπο.. δε σου κανω παρατηρηση .. απλα το αναφερω γιατι πρεπει να βοηθαμε ο ενασ τον αλλον..
macg καλημερα
δεν ξερω τι προσπαθεις να αποδειξεις ανεβαζονας ολα αυτα τα μηνυματα της ντιανας. αυτα τα ειχαμε δει ολοι, δεν τα εκρυψε κανεις.
το σοβαρο θεμα που προεκυψε ειναι οτι κατηγορησατε ο ενας τον αλλον για παρενοχλησεις εκτος φορουμ, ενοχληση των οικογενειων σας, και ΑΠΕΙΛΕΣ, για εμμονικα τηλεφωνηματα στα σπιτια σας, κλπ. αυτα προφανως εκτυλιχθηκαν εκτος φορουμ, οποτε μαλλον πρεπει και να τα λυσετε εκτος φορουμ.
τι περιμενεις απο εδω? να γινει καποιο δικαστηριο με στοιχεια τις ειρωνιες της ντιανας και να αποφανθει ποιος απειλησε ,ποιον?
αν αυτο πας να κανεις, δεν προκυπτει κατι τετοιο απο ολα αυτα που ανεβαζεις.