Ερωτηση-Αναπνοη με χρηση σακουλας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ρε φιλε αφου σου λεει ο ξερολας ο ειδικος οτι δεν ισχυει τι επιμενεις??Εδω ο ανθρωπος πινει καφε μαζι με ανακοντα,πιλοταρει αεροπλανα και βαπορια και εσυ καθεσαι και επιμενεις για τις αναπνοες στην χαρτοσακουλα?Α!!Βαλε και τις καταδυσεις.....Χαλαρωσε!
    Πάντως κι εγώ που κάθε τόσο φεύγω για αποστολές στο διάστημα (όχι πως το θέλω, αλλά καμιά φορά παρουσιάζουν προβλήματα οι δορυφόροι μου, μεγάλος μπελάς!), μόλις βγάλω το σκάφανδρο έχω μια σακούλα δίπλα για τις πρώτες αναπνοές.

Senior Member
    Αρχισαμεεεεεεεεεε......

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πάντως κι εγώ που κάθε τόσο φεύγω για αποστολές στο διάστημα (όχι πως το θέλω, αλλά καμιά φορά παρουσιάζουν προβλήματα οι δορυφόροι μου, μεγάλος μπελάς!), μόλις βγάλω το σκάφανδρο έχω μια σακούλα δίπλα για τις πρώτες αναπνοές.

Αδυναμια θα το ελεγα αυτο..Να κοιταξεις τον οργανισμο σου!Ο αλλος κανει καταδυσεις χωρις οξυγονο παιζοντας μπεγλερι τους πνευμονες του και ταυτοχρονα γραφει στο φορουμ!Εξου και το αστερι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αδυναμια θα το ελεγα αυτο..Να κοιταξεις τον οργανισμο σου!Ο αλλος κανει καταδυσεις χωρις οξυγονο παιζοντας μπεγλερι τους πνευμονες του και ταυτοχρονα γραφει στο φορουμ!Εξου και το αστερι!
    Μωρέ φταίνε κι αυτά τα διαγαλαξιακά ταξίδια που κάνω πού και πού. Η ταχύτητα του φωτός νομίζω με πειράζει λιγάκι.

Senior Member
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 12-06-2014 at 19:43.

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ;;;;

Senior Member
    Το γ@μησατε λιγο το θεμα ή ιδεα μου?
    11/12/2006

Senior Member
    .................................................. ..............................

Banned
    φιλεμου βοηθαει αυτος ο τροπος, το εχω κανει κι πιανει, κι στο ψυχιατρειο μο το προωτηναν οι γιατροι όταν επαθα κριση πανικου λογο συνδρομο στέρησης αλλα κι όταν ειχα καποιο ατύχημα κι εκανα χειρουργειο με μερικη αναισθησι κι παλυ με επιαση η κριση απλα εκει μου εδωσαν κατι άλλο, κατι σαν μασκα που σου δινουν όταν βαζουν οξυγονο, δε ξερω πως λεγετε αλλα είναι δυαφανες κι από κατω εχει μια μικρη σωλινα κι συνδεετε με μια πλαστικη -κατι σαν μικρη σακουλα παλυ- οπου εχει μια πεταλουδα κι το ανιγεις κάθε φορα που εισπνεεις! παντως κανει δουλεια.
    σορρυ αγγελε δεν αμφισβητω τις γνωσεις σου, απεναντίας παντα διαβαζω με προσοχη τα οσα γραφεις, αφου εχεις την γνωση κι την εμπειρια κι σε ευχαρηστω που την μιραζεσε μαζι μας. οσο για τις ,,,, που χλευαζουν, που ειρωνευοντε κι λενε δυαφορα μην δινεις σημασεια!! εδώ λεει ότι εχει παει στο δυαστημα, ενώ ο μονος ελλην που εχει παει είναι ενας "ημέτερος" ενας ποντιος μπλιατ από την ρωσια!!

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post

σορρυ αγγελε δεν αμφισβητω τις γνωσεις σου, απεναντίας παντα διαβαζω με προσοχη τα οσα γραφεις, αφου εχεις την γνωση κι την εμπειρια κι σε ευχαρηστω που την μιραζεσε μαζι μας. οσο για τις ,,,, που χλευαζουν, που ειρωνευοντε κι λενε δυαφορα μην δινεις σημασεια!! εδώ λεει ότι εχει παει στο δυαστημα, ενώ ο μονος ελλην που εχει παει είναι ενας "ημέτερος" ενας ποντιος μπλιατ από την ρωσια!!
    Γιατι ολο αυτο τωρα?Μες στον Ιουνιο??

Senior Member
    δε νομιζω οτι ειναι το καταλληλο μεροσ για διαμαχες.. το θεωρω προσβολη για αυτους που ειναι εδω για ενα σκοπο.. δε σου κανω παρατηρηση .. απλα το αναφερω γιατι πρεπει να βοηθαμε ο ενασ τον αλλον..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post

Αλλη μια αποδειξη των ειρωνιων ............

Senior Member
    επιπεδο.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post

Ειπαμε , αλλη μια αποδειξη των ειρωνιων .................................................. ........σορυ george

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειπαμε , αλλη μια αποδειξη των ειρωνιων .................................................. ........σορυ george
    macg καλημερα
    δεν ξερω τι προσπαθεις να αποδειξεις ανεβαζονας ολα αυτα τα μηνυματα της ντιανας. αυτα τα ειχαμε δει ολοι, δεν τα εκρυψε κανεις.
    το σοβαρο θεμα που προεκυψε ειναι οτι κατηγορησατε ο ενας τον αλλον για παρενοχλησεις εκτος φορουμ, ενοχληση των οικογενειων σας, και ΑΠΕΙΛΕΣ, για εμμονικα τηλεφωνηματα στα σπιτια σας, κλπ. αυτα προφανως εκτυλιχθηκαν εκτος φορουμ, οποτε μαλλον πρεπει και να τα λυσετε εκτος φορουμ.
    τι περιμενεις απο εδω? να γινει καποιο δικαστηριο με στοιχεια τις ειρωνιες της ντιανας και να αποφανθει ποιος απειλησε ,ποιον?
    αν αυτο πας να κανεις, δεν προκυπτει κατι τετοιο απο ολα αυτα που ανεβαζεις.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast