Θελω να αλλαξω πολλα πραγματα.. Και να εχω μια πληρης ισορροπημενη ζωη σα διαφημιση γιαουρτιου... Ζηταω πολλα;
Πινω εσπρεσακι φανατικα εσυ κερασι;
Printable View
μεγαλη κουβεντα αυτο π ειπες... οντως παρολο π γνωριζω δεν μπορω να ελεγξω τις συμπεριφορες αυτες...
ο ψυχολογος σιγουρα θα βοηθουσε... γνωριζεις για δωρεαν αν μπορει κατι να γινει?
καφε κ τσιγαρα κανω λιγα.... τη διατροφη εχω οπως να ναι εγω εκει ξεσπαω και αλκοολ θα ελεγα καμια φορα οτι πινω πολυ...
κι οσο για το πισι εκει ειμαι εθισμενη πρεπει να με βαλετε ριχαμπ παιδια .................
Eγω με τους καφεδες δεν τα χω καλα, μονο με τον ελληνικο γιατι τον λεω κιολας στις παρεες στο τελος!
Αυτο που σου χρειαζεται λεγεται στην επιστημη διεκδικητικοτητα.Παω στοιχημα οτι και στο σχολειο θα σε πειραζανε τα αλλα παιδια. Απο αυτο θα ξεκινησεις.
Στειλε, θα σου κανω καλη τιμη!:-P Tα βρισκω ολα, αισθηματικα, οικονομικα, κερατωματα, τα παντα!
Αν βρεις κατι πες μου... Μ ενδιαφερει το θεμα...
Στη διατροφη αυτο που κανω τις περισσοτερες φορες ειναι να τρωω πολυ και χωρις να πειναω ιδιαιτερα...
Σχεδον απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου ειχα παραπανω αρκετα κιλα,
απλα νομιζω απο την εφηβεια κ μετα το θεμα εχει ξεφυγει...
Πιστευω οτι θα με βοηθουσε πολυ ενας ψυχολογος, γιατι εχω τη διαθεση να αλλαξω τη ζωη μου, και ελπιζω οτι μπορω να το κανω...