Όχι παιδιά όχι! Δεν παίζει τίποτα με παρατάξεις, δεν είμαι σε καμία παράταξη, απλά στο τμήμα είμαστε λίγα άτομα (μη ρωτήσετε πως και γιατί, διαφορετικό σύστημα) δεν παίζουν παρατάξεις και οι καθηγητές γνωρίζονται με τους φοιτητές και είναι κοντά. Και εννοείται πως δεν του έχω κάνει κάτι. Έτσι είναι ο τρόπος του, ακόμη και στο μάθημα που είναι πρώτου έτους αν αποτυγχάνουν σε προόδους τους τη λέει π.χ "όσοι γράψανε από 1-4 δεν είναι για το πτυχίο" και να σκεφτούν τους γονείς τους κτλ κτλ και εντομεταξύ έχουμε ξαναμιλήσει παλιά που ήμουν 3ο εξάμηνο και μου είπε να σκεφτώ τη μεταγραφή αντί να συνεχίσω. Δεν είναι κακός άνθρωπος, και στο μάθημα είναι πάρα πολύ δίκαιος, δηλαδή ό,τι γράψεις τόσα θα σου βάλει, καμία σχέση με ό,τι γράφετε και ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιους καθηγητές εμείς και φρικάρω μ'αυτά που ακούω να συμβαίνουν σε πολλούς! Απλά έτσι είναι ο τρόπος του γιατί μάλλον νομίζει πως έτσι ταρακουνάει τους φοιτητές. Φυσικά και τους ταρακουνάει, με τον κακό τρόπο! Μάλλον δεν το καταλαβαίνει! Αλλά ρε παιδιά βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μου. Σας καλούνε στο πανεπιστήμιο μια επιτροπή καθηγητών σας για να σας ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ τι θα κάνετε από δω και πέρα με τα μαθήματα. 4 καθηγητές μπροστά σου, να σε ξέρουν όλοι και να σου έκαναν και θα σου κάνουν ξανά μάθημα. Αυτός να έχει μπροστά τους βαθμούς σου και να ξεκινάει πρώτος να συμβουλεύει για μεταγραφή.. Οι υπόλοιποι να μην πείθονται εξαρχής και να λένε είσαι καλή, πιάνουν τα χέρια σου στα εργαστήρια, παίρνεις πρωτοβουλίες, να με ακούν και να προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει αλλά τελικά ο άλλος να πετάγεται συνεχώς και να κρίνει συνεχώς με βάση τους βαθμούς. Κόπηκες 3 φορές σε αυτό το μάθημα, στο άλλο πήρες τόσο, δε σε βλέπω καλά, πρέπει να σκεφτείς τους γονείς σου, κάθε φορά που προσπαθούν οι άλλοι να με καταλάβουν αυτός να τους διακόπτει και να επαναλαμβάνεται και να λέει πως δεν με διώχνει αλλά αυτό είναι το καλό μου και μετά να φεύγει θυμωμένος όσο ασχολούνται οι άλλοι μαζί μου και όταν έρχεται να λέει πως περιμένει έξω η άλλη κοπέλα, δηλαδή με διώχνει με τρόπο. Τώρα όλα αυτά δεν είναι έμμεσες προσβολές; Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα και αμήχανα και έλεγα μετρημένες κουβέντες γιατί ό,τι κι αν έλεγα ένιωθα πως θα ακούγονταν δικαιολογίες και δεν ήθελα να πω κάτι που θα ακούστει σαν προσβολή γι'αυτούς γιατί τους σέβομαι και πιστεύω πως όντως το καλό μας θέλουν.. Απλά ένιωσα τόση ντροπή όση δεν ξανάνιωσα στη ζωή μου και θέλω να του αποδείξω πως είχε άδικο και πως δεν πρέπει συνεχώς να κρίνεις το μυαλό του άλλου επειδή έχεις μπροστά σου βαθμούς ξέρω γω.