εχει ακουστει κατι για ελλαδα? ποτε θα ερθουν κ εδω δλδ?
Printable View
δυστυχως δεν εχω νεα στην αγγλια παντως το ενα απο αυτα κυκλοφορει απο το 2007
και τα 2 παντως δεν επηρεαζουν σημαντικα το βαρος οπως το ζυπρεξα και το ρισπερνταλ
Κοιτα εγω παντως εχω ακουσει οτι στην Αμερικη εχουν αναπτυξει και αναπτυσσουν περεταιρω μια εξεταση αιματος που εντοπιζει τη σχιζο.
Βασικα ο εγκεφαλος ειναι οτι πιο πολυπλοκο υπαρχει πανω σε αυτο τον πλανητη (ισως οχι στο συμπαν) αρα ειναι δυσκολο να εντοπισεις φταιει αυτο και αυτο.
Ισως ακομα να μην ειναι αποκλειστικα ασθενεια του εγκεφαλου αλλα ολοκληρου του οργανισμου.
Βασικα εχουμε ευαισθητο νευρικο συστημα.
Την ανοια μπορουν να την εντοπισουν με αξονικες ; Τοτε θα πρεπει καμια στιγμη να ειναι εφικτο να εντοπιζουν και τη δικη μας περιπτωση αφου ετσι και αλλιως κατι σαν πρωιμη ανοια ειναι.
για νεα αντιψυχωτικα καντε κλίκ να διαβασετε να τα θυμηθω και γω που τα διαβασα παλιοτερα.
είναι να βγει ενέσιμο αμπιλιφαι μου είπε ο γιατρός μου (μηνιαίο) μέσα στο χρόνο. Μακάρι γιατί με βοηθούσε σαν φάρμακο αλλά έτσι που το ακρίβηναν τα ΖΩΑ που μας κυβερνάνε έχω σοβαρό πρόβλημα. τουλάχιστο το μηνιαίο θα είναι τζάμπα
Otsuka's US patent on aripiprazole expires on October 20, 2014;[73] however, due to a pediatric extension, a generic will not become available until at least April 20, 2015.
και μετα τη ληξη της πατεντας δεν θα αξιζει μια , μιας και θα βγουν τα γενοσημα.
πANTΩΣ το γενοσημο του αμπι θα ειναι 4,5 φορες περιπου φθηνοτερο
Εγω ξερω σε παιδια που νοσηλευινταν μαζι μου πριν 3 χρονια και περνανε γενοσημο οτι εδιναν διπλη ποσοτητα απο το κανονικο και παλι τιποτα. Και δεν εννοοω οτι και καλα δεν τον επιανε αλλα οτι π.χ ουτε η παρενεργεια δεν εβγαινε. Ειναι δυνατο να παιρνει μια γυναικα 40 μγ ζυπρεξα και δεν θυμαμαι τι αλλο και να μην σερνεται στα κρεβατια;
Καλησπέρα κι από μένα, δεν πρόλαβα να διαβάσω όλο το θέμα, θα το διαβάσω μετά, να σας δείξω κι εγώ τι έχω διαβάσει πάνω σε αυτό το θέμα.
http://schizophrenia.com/?p=336