νεα αντιψυχωσικα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    το saphris και το latuda κυκλοφορουν στην ευρωπη αλλα δεν κυκλοφορουν εδω.. και λενε οτι απο τα αλλα αυτα ειναι πιο καλα
    εχει ακουστει κατι για ελλαδα? ποτε θα ερθουν κ εδω δλδ?

Senior Member
    δυστυχως δεν εχω νεα στην αγγλια παντως το ενα απο αυτα κυκλοφορει απο το 2007
    και τα 2 παντως δεν επηρεαζουν σημαντικα το βαρος οπως το ζυπρεξα και το ρισπερνταλ

Senior Member
    Κοιτα εγω παντως εχω ακουσει οτι στην Αμερικη εχουν αναπτυξει και αναπτυσσουν περεταιρω μια εξεταση αιματος που εντοπιζει τη σχιζο.

Βασικα ο εγκεφαλος ειναι οτι πιο πολυπλοκο υπαρχει πανω σε αυτο τον πλανητη (ισως οχι στο συμπαν) αρα ειναι δυσκολο να εντοπισεις φταιει αυτο και αυτο.

Ισως ακομα να μην ειναι αποκλειστικα ασθενεια του εγκεφαλου αλλα ολοκληρου του οργανισμου.

Βασικα εχουμε ευαισθητο νευρικο συστημα.

Την ανοια μπορουν να την εντοπισουν με αξονικες ; Τοτε θα πρεπει καμια στιγμη να ειναι εφικτο να εντοπιζουν και τη δικη μας περιπτωση αφου ετσι και αλλιως κατι σαν πρωιμη ανοια ειναι.

Quote Originally Posted by mihalis View Post
    Συγνωμη που επεμβαινω στη συζητηση απλα ηθελα να πω οτι τα περι ντοπαμινης ειναι απλα θεωρια και συμπτωμα.Κανεις δεν ξερει την πραγματικη αιτια της ψυχωσης.
    Τα υπαρχοντα φαρμακα γιατρευουν τα θετικα συμπτωματα της ψυχωσης σε εναν βαθμο και δρουν στους υποδοχεις της ντοπαμινης.Με τα αρνητικα τζιφος.
    Απλα παλι καλα να λεμε οτι ειμαστε καλα εστω και με τα υπαρχοντα φαρμακα στην οποια δοσολογια κρινει ο ψυχιατρος του καθενος απο εμας.Μερικοι ασθενεις περνουνε και 2 και 3 αντιψυχωσικα και δεν τους πιανουν οποτε να λεμε και να ευχαριστω στο Θεο.
    Ενα φαρμακο της εταιρειας Roche που ηταν να κυκλοφορησει για τα αρνητικα συμπτωματα της ψυχωσης απετυχε νομιζω δυστηχως.Αλλα ελπιζουμε.
    Εγω αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν υφισταται η οψιμη ψυχωση που λετε μερικοι απο εδω που προκαλειται απο τα αντιψυχωσικα?Ρωτησα το γιατρο μου και δεν ηξερε κατι τετοιο.Ισχυει κατι τετοιο?
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

για νεα αντιψυχωτικα καντε κλίκ να διαβασετε να τα θυμηθω και γω που τα διαβασα παλιοτερα.

Member
    είναι να βγει ενέσιμο αμπιλιφαι μου είπε ο γιατρός μου (μηνιαίο) μέσα στο χρόνο. Μακάρι γιατί με βοηθούσε σαν φάρμακο αλλά έτσι που το ακρίβηναν τα ΖΩΑ που μας κυβερνάνε έχω σοβαρό πρόβλημα. τουλάχιστο το μηνιαίο θα είναι τζάμπα

Senior Member
    Quote Originally Posted by phantasy74 View Post
    είναι να βγει ενέσιμο αμπιλιφαι μου είπε ο γιατρός μου (μηνιαίο) μέσα στο χρόνο. Μακάρι γιατί με βοηθούσε σαν φάρμακο αλλά έτσι που το ακρίβηναν τα ΖΩΑ που μας κυβερνάνε έχω σοβαρό πρόβλημα. τουλάχιστο το μηνιαίο θα είναι τζάμπα
    Otsuka's US patent on aripiprazole expires on October 20, 2014;[73] however, due to a pediatric extension, a generic will not become available until at least April 20, 2015.

και μετα τη ληξη της πατεντας δεν θα αξιζει μια , μιας και θα βγουν τα γενοσημα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Otsuka's US patent on aripiprazole expires on October 20, 2014;[73] however, due to a pediatric extension, a generic will not become available until at least April 20, 2015.

και μετα τη ληξη της πατεντας δεν θα αξιζει μια , μιας και θα βγουν τα γενοσημα.
    Τι εννοείς; μέχρι τον απρίλη εγω θα έχω πληρώσει 800 ευρω καπελο. τι ειναι και το καθε γενοσημο ο θεος και ηψυχή του, στο νοσοκομειο που δινουν γενοσημα δινουν διπλασιες δοσεις για να πιασουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by phantasy74 View Post
    Τι εννοείς; μέχρι τον απρίλη εγω θα έχω πληρώσει 800 ευρω καπελο. τι ειναι και το καθε γενοσημο ο θεος και ηψυχή του, στο νοσοκομειο που δινουν γενοσημα δινουν διπλασιες δοσεις για να πιασουν

Τι εννοεις εσυ λεγοντας οτι δινουν διπλασιες ποσοτητες απο κατι που δεν υπαρχει? Εκτος εαν εννοεις οτι σε ολα τα φαρμακα τα γενοσημα ειναι χ2 που δεν ισχυει με τιποτα ... το καθε φαρμακο τα δικα του.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

πANTΩΣ το γενοσημο του αμπι θα ειναι 4,5 φορες περιπου φθηνοτερο

Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τι εννοεις εσυ λεγοντας οτι δινουν διπλασιες ποσοτητες απο κατι που δεν υπαρχει? Εκτος εαν εννοεις οτι σε ολα τα φαρμακα τα γενοσημα ειναι χ2 που δεν ισχυει με τιποτα ... το καθε φαρμακο τα δικα του.
    Εγω ξερω σε παιδια που νοσηλευινταν μαζι μου πριν 3 χρονια και περνανε γενοσημο οτι εδιναν διπλη ποσοτητα απο το κανονικο και παλι τιποτα. Και δεν εννοοω οτι και καλα δεν τον επιανε αλλα οτι π.χ ουτε η παρενεργεια δεν εβγαινε. Ειναι δυνατο να παιρνει μια γυναικα 40 μγ ζυπρεξα και δεν θυμαμαι τι αλλο και να μην σερνεται στα κρεβατια;

How Drugs for Schizophrenia Sow Seeds of Resistance

Quote Originally Posted by mihalis View Post
    Εγω αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν υφισταται η οψιμη ψυχωση που λετε μερικοι απο εδω που προκαλειται απο τα αντιψυχωσικα?Ρωτησα το γιατρο μου και δεν ηξερε κατι τετοιο.Ισχυει κατι τετοιο?

Banned
    Καλησπέρα κι από μένα, δεν πρόλαβα να διαβάσω όλο το θέμα, θα το διαβάσω μετά, να σας δείξω κι εγώ τι έχω διαβάσει πάνω σε αυτό το θέμα.
    http://schizophrenia.com/?p=336

Page 2 of 2 FirstFirst 12